ش04042020

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا

Artist

اظهارتسلیت و ابرازهمدردی های مختلف درسوگ عباس محمد رحیمی

عباس نمرده است، او به سفر رفت، آنچنان که شایسته یک جوانمرد، یک پهلوان و یک عیار پاکدل بود. تن و ا نهاد و جان با خود برد که این سرنوشت تمام ماست. چنانکه لذتهای جوانی بیادمان می آورد جوانیم رخوتهای سالخوردگی اشاره میکند که راه در مسافری که ما باشیم به انتهائی دیگر میرسد،دیر یا زود و اندوهی نیست. چند سال زودتر یا دیرتر ـ اسماعیل وفا یغمایی

روسیاهی فرقه رجوی درشهرنیویورک امریکا

دی ماه خاطره ها

حال رجوی در سوختن از اینکه چرا شعاری در حمایت از شیر همیشه مخفی یعنی مسعود داده نشده ، با توهین و بجای تحلیل شرایط گفته نیم پهلوی و شعار حمایت از از خاندان پهلوی کار وزرات و لابی ها ی آنها دانست ، باید گفت جناب شیر همیشه بیدار و مخفی اینها که دیدید از گرسنگی و بیکاری شعار دیگری پیدا نکردند که ابتدا به ساکن مشکلشان شکم های گرسنه و جیب های خالی بود

ادامه مطلب...

دم خروس یا قسم حضرت عباس؟

آیا بانکی مون از خود نمی پرسد که این چه حکومت دیکتاتور و جباری است که اجازه میدهد چنین نامه های تندی آن هم از سوی زندانیان سیاسی نه تنها به خارج از زندان بلکه به دبیر کل ملل متحد ارسال شود؟آیا حکومت ایران کنترلی بر روی زندانیهای سیاسی خود ندارد؟ مگر این حکومت سرکوبگر نیست پس می تواند پس از انتشار نامه زندانیها را در زندان گوهر دشت به شدت سرکوب کند پس چرا نمی کند؟

سمینارجداشدگان فرقه مجاهدین در پاریس- ژانویه 2020

روز گذشته (19 ژانویه 2020) جلسه بحت و گفتگو در باره نقض حقوق بشر و بخصوص مواضع این فرقه در سال 2019 در سالن هتلی در مرکزشهر پاریس برگزارشد. شرکت کنندگان در این جلسه مواضع بغایت ارتجاعی فرقه رجوی وعملکردهای ضدبشری این فرقه علیه اعضای منتقد و جداشدگان را محکوم کرده ونسبت به سیاستهای گروگانگیری و ضد خانواده فرقه رجوی اعتراض کردند

رسوایی درونی فرقه مجاهدین که بیرونی نشد

ماه هیچوقت پشت ابر نمی ماند. سازمان و تم و تشکیلاتی که بر پایه دروغ و زور و ارعاب و وحشت پایه گزاری شده و روی این ارکان سالیان سال چرخید دیگر توانایی نادیده گرفتن انتخاب و فهم و درک اعضا و اسیران در بند خود را ندارد. شاید اگر اشرفی در عراق پا بر جا مانده بود کنترل و فشار روی افراد ساده تر می بود ولی در این برهه و در این مکان فعلی توان کنترل آگاهی افراد را نخواهد داشت.

سران فرقه رجوی محبوبیت سرداردلها شهید قاسم سلیمانی را برنتافتند

به گزارش خبرگزاریها، به دنبال ترور سردار شهید قاسم سلیمانی به دست نظامیان تروریست آمریکایی در عراق، بیشترین حجم اخبار در رسانه‌های جهان و به ویژه رسانه‌های تصویری و مکتوب منطقه به پوشش آن اختصاص یافت و هشتگ سردار سلیمانی ترند جهانی شد.

دم خروس مدعیان دموکراسی درحمایت ازمرتجعترین وراست ترین احزاب اسپانیا

روزنامه اسپانیایی ال پائیس گزارش داد که «شورای ملی مقاومت ایران» در فاصله سال‌های ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۴ به مدت چندین ماه حقوق ماهیانه دو تن از رهبران «بوکس» حزب راست افراطی اسپانیا و برخی دیگر از هزینه‌های آن از جمله کامپیوترها و وسایل دفتری این حزب را پرداخته است.

درودوتبریک مهردادساغرچی به همه مسیحیان جهان وایران

در این سال با زهم جدا شده گان و کانون با تمام قوا به رسالت انسانی و اخلاقی و وجدانی خودش که همانا کمک به خانواده ها و جدا شده ها برای دیدارو رسیدن به زندگی عادی بوده ، ادامه داد و همچنان به این امر نیکو و انسانی بدون هیچ چشمداشتی ادامه خواهد داد...