چ06282017

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا

Artist

اظهارتسلیت و ابرازهمدردی های مختلف درسوگ عباس محمد رحیمی

عباس نمرده است، او به سفر رفت، آنچنان که شایسته یک جوانمرد، یک پهلوان و یک عیار پاکدل بود. تن و ا نهاد و جان با خود برد که این سرنوشت تمام ماست. چنانکه لذتهای جوانی بیادمان می آورد جوانیم رخوتهای سالخوردگی اشاره میکند که راه در مسافری که ما باشیم به انتهائی دیگر میرسد،دیر یا زود و اندوهی نیست. چند سال زودتر یا دیرتر ـ اسماعیل وفا یغمایی

روسیاهی فرقه رجوی درشهرنیویورک امریکا

نامه سرگشاده ادوارد ترمادو به رئیس جمهور آلبانی

آقای رئیس جمهور محترم:امروزه کشور شما با فشار مقامات امریکا کسانی را در خود جا داده که در دهه های گذشته در درون ایران دست به کشتار مستآشاران امریکائی زده و به این عملیات ننگین خود نیز می بالند و برایشان کشتار امریکائی ها هنوز هم جزء افتخارتشان است، مجاهدین خلق که امروز در خاک کشور شما خود را آزادیخواه و دمکرات جا می زنند چهره خود را پشت بزک سنکین سیاسی پنهان نموده اند، روز فاجعه یازده سپتامبر را هرگز فراموش نمی کنم روزی که دنیا را به لرزه در آورد و بی شک قلب میلیونها انسان را به درد آورد،در بازداشتگاه انفرادی مجاهدین بودم که ناگاه از بلندگوهای قرارگاه اشرف صدای موزیک شاد محوطه را پر کرد

ادامه مطلب...

دم خروس یا قسم حضرت عباس؟

آیا بانکی مون از خود نمی پرسد که این چه حکومت دیکتاتور و جباری است که اجازه میدهد چنین نامه های تندی آن هم از سوی زندانیان سیاسی نه تنها به خارج از زندان بلکه به دبیر کل ملل متحد ارسال شود؟آیا حکومت ایران کنترلی بر روی زندانیهای سیاسی خود ندارد؟ مگر این حکومت سرکوبگر نیست پس می تواند پس از انتشار نامه زندانیها را در زندان گوهر دشت به شدت سرکوب کند پس چرا نمی کند؟

فرقه رجوی و حکایت کفن دزد

استراتژی غلط به همراه خیانتهای بزرگی چون مزدوری برای دشمنان ایران و ایرانی ، که همچنان ادمه دارد،وبجای بازگشت و اصلاح گذشته به زیر بیرق کسانی رفتن و نوکری و خوش رقصی کردن، که  ایران و ایرانی راتنها  بخاطر حب علی ، کافر و واجب القتل میدانند،و هزار و یک اشتباه دیگر که در طی چهل سال گذشته رهبر این فرقه آقای مسعود رجوی مرتکب شد،آنها را برای همیشه نزد ملت ایران به کفن دزد دوم تبدیل کرد.تنفری که آثار آن را حتی میتوان در اسیران این فرقه در آلبانی و نوع تنظیم فرقه با این نیروها بوضوح دید،و شکی نیست که با گذشت زمان این تنفر آشکار و آشکارتر خواهد شد.صدای آخرین مراحل خرد شدن تشکیلات مافیا گونه رجوی و همپالگیهایش را میتوان شنید

ادامه مطلب...

محمودعباس، مهمان سوپرایز امسال خیمه شب بازی مجاهدین در فرانسه ؟

اکنون چنین فردی با این سابقه کثیف که در اروپا بعنوان کسی که کمکهای اتحادیه اروپا به مردم فلسطین را به حساب شخصی خود وارد کرده، شناخته می شود، در زمره سورپریز مهمانان امسال گردهمایی مجاهدین درفرانسه محسوب محسوب می شود. مجاهدین که از نتایج شرکت ترکی الفیصل در مراسم 2016 دستاوردهای زیادی بزعم خود بدست آورده اند، فکر می کنند که بازهم میتوانند سورپریزی جدیدی روکنند و ازنعمات آن برخوردارشوند ولی اینبار روی اسب مرده شرطبندی می کنند. محمودعباس بی آبروتر از ان است که بتواند گِرمی مشروعیت برای مجاهدین بارمغان بیاورد.

نامه سرگشاده ادوارد ترمادو به عالیجناب اسقف گایو

عالیجناب: خانم رجوی آنچه را که برای شما درباره سازمانش بیان نموده کاملآ کذب است و در پشت چهره خندان این خانم خوی انتقام گیری و درندگی از نوع اسلام داعشی قرار دارد،زیرا همین سازمان و رهبرش مسعود رجوی که همسر همین خانم هم می باشد در این چند سال اخیر چندین بار اعضای جدا شده از سازمانش و منتقدین خود را تهدید به مرگ کرده، آن هم نه در درون ایران و نه در دورانی که خود حاکم هستند، بلکه به عنوان آپوزاسیون و مهمتر اینکه در درون اروپای آزاد و دمکراتیک، حال خود قضاوت کنید سازمانی که قبل از به قدرت رسیدن، در دوران تبعید تحمل مخالف و یا منتقد خود را ندارد و آنان را در آزادترین کشورهای اروپائی تهدید به مرگ می کند آیا تضمینی دارد که پس از به قدرت رسیدن دست به تصفیه مخالفین و منتقدین خود در داخل و خارج نزند؟

شادی و استقبال مجاهدین از عملیات هم خطی های داعشی خود

عملیات احمقانه و جنایتکارانه ای که هفته گذشته در تهران رخ داد در مقابل عملیاتهای جنایتکارانه مجاهدین در دهه شصت مثل روش کردن یک چوب کبریت بود، اما مهم و مهمتر موضعگیریهای سران و رهبران و حتی احزاب و سازمان های سیاسی ایران بود که با موضعگیری قاطع و محکوم کردن این حرکت جنایتکارانه بر مبارزه با تروریسم تآکید کنند، کاری که مجاهدین نه تنها از محکوم کردن مستقیم خودداری کرد بلکه با اعطلاعیه و موضعگیری دو پهلو از آن استقبال هم نمود، باشد تا تاریخ و مردم ایران در موقع مناسبی پاسخی قاطع تر بدهند

ادامه مطلب...

ملاقات نمایندگان انجمن های آوا و زنان درپارلمان اروپا با دو خانم عضو پارلمان اروپا خانم ماریته شاکه و خانم آنا ماریا گومز