د12112017

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا

Artist

اظهارتسلیت و ابرازهمدردی های مختلف درسوگ عباس محمد رحیمی

عباس نمرده است، او به سفر رفت، آنچنان که شایسته یک جوانمرد، یک پهلوان و یک عیار پاکدل بود. تن و ا نهاد و جان با خود برد که این سرنوشت تمام ماست. چنانکه لذتهای جوانی بیادمان می آورد جوانیم رخوتهای سالخوردگی اشاره میکند که راه در مسافری که ما باشیم به انتهائی دیگر میرسد،دیر یا زود و اندوهی نیست. چند سال زودتر یا دیرتر ـ اسماعیل وفا یغمایی

روسیاهی فرقه رجوی درشهرنیویورک امریکا

عملیات تروریستی چماقداران رجوی در مقابل پارلمان اروپا

بعد از پایان جلسه هنگامی که هیات جداشده قصد خروج از پارلمان را داشت، مورد هجوم و حمله گله وار بیش از ده ها نفر از اوباشان رجوی قرارگرفت و یکباردیگر خوی و خصلت دد منشانه و ضد انسانی فرقه تروریستی رجوی به نمایش گذاشته شد. مریم رجوی که از فرط درد و استیصال بخودش می پیچید نتوانست تحمل کند که خبررسانه ای شرکتش در پارلمان اروپا تحت الشعاع حضور جداشدگان در این پارلمان قرار بگیرد و دیوانه وار دستور حمله به افراد هیات جداشده را صادر نمود.

ادامه مطلب...

دم خروس یا قسم حضرت عباس؟

آیا بانکی مون از خود نمی پرسد که این چه حکومت دیکتاتور و جباری است که اجازه میدهد چنین نامه های تندی آن هم از سوی زندانیان سیاسی نه تنها به خارج از زندان بلکه به دبیر کل ملل متحد ارسال شود؟آیا حکومت ایران کنترلی بر روی زندانیهای سیاسی خود ندارد؟ مگر این حکومت سرکوبگر نیست پس می تواند پس از انتشار نامه زندانیها را در زندان گوهر دشت به شدت سرکوب کند پس چرا نمی کند؟

ادامه مطلب...

حضور همزمان هیات بزرگ جداشدگان و مریم قجر در پارلمان اروپا - چماقداری تیم محافظت مریم قجر

این حضورهمزمان هیات  بزرگ جداشدگان و مریم قجر در پارلمان اروپا چنان لرزه ای بر فرقه رجوی انداخت که لابی خود را برای جلوگیری از ورود هیات جداشدگان روانه میدان کرد که اوهم نتوانست هیچ غلطی بکند و فقط عاجزانه درخواست کرد که هیات جداشدگان نتوانند به تنهایی تردد کنند. مریم قجر فکرکرده که پارلمان اروپا مایملک اوست در حالیکه برخلاف تشکیلات جهنمی مجاهدین، آزادی ارتباطات در پارلمان اروپا کاملا جاریست و هیچ فرد و یا نهادی  نمی تواند مانع از نشر حقایق بشود.

ادامه مطلب...

حمله و هجوم مزدوران مریم قجربه فعالین حقوق بشروجدا شدگان ومنتقدین درپارلمان اروپا محکوم است

اینجانب سید امیر موثقی حمله و هجوم تروریستهای فرقه  رجوی در محل پارلمان ارو پا به آقایان حسین نژاد، مهدی خوشحال، عبدالکریم ابراهیمی و آقای غفور فتاحیان را محکوم می کنم.  فرقه تروریستی رجوی باز هم نتوانست جلوی درونمایه پست و تروریستی خود ر ا بگیرد و چهره واقعی ددمنشانه و قرون وسطایی را نشان داد و مشخص کرد که چهره بزک کرده مریم رجوی در دفاع از آزادی و دمکراسی چقدر پوچ وبی محتوای است. کسانی که تاب تحمل منتقدین و مخالفان خود را هم اکنون که در قدرت نیستند و در یک کشور اروپائی هستند ندارند وای به وقتی که به قدرت برسند در آنصورت بار دیگر با شعبان بی مخ ها و چماقدران  مواجه خواهیم بود

ریزش نیرو، سرنوشت محتوم مجاهدین

همانگونه که از سالیان پیش و قبل از خروج مجاهدین از عراق برای ما اعضای جدا شده قابل پیشبینی بود و همواره گفته و تآکید کرده بودیم که با خروج مجاهدین از عراق کار سازمان و تشکیلات تمام شده است، امروز شاهد ریزش دنباله دار نیرو در سازمان مجاهدین هستیم، حتی گفته بودیم که اگر سازمان سرسوزنی درگاه مناسبات و تشکیلات خود را شل کند تا خانواده ها بتوانند با عزیزان خود تماس و ملاقات داشته باشند، این ریزش نیرو سرعت بیشتری به خود خواهد گرفت، ترس سازمان مجاهدین هم از ممنوع کردن دیدار خانواده ها همین است و بس.

مریم رجوی ازداخل پارلمان اروپا شخصا فرمان حمله به جداشدگان را صادرنمود

ازقضای روزگار همزمان با این کنفرانس، ظاهرا مریم قجرعضدانلو نیز در جلسۀ دیگری با لابی های خود دراین پارلمان قصد شرکت داشته است. این زن عقده ای که نمی توانست حضور جداشدگان را درجلسه دیگری که اصلا مربوط به وی نبود، تحمل کند، شخصا دستور حمله فیزیکی به این جداشدگان راصادر نمود. اوباش فرقۀ رجوی در خیابان مقابل پارلمان اروپا برا ی جداشدگان کمین گذاشتند و متاسفانه دوتن از دوستان ما آقایان مهدی خوشحال و عبدالکریم ابراهیمی در این کمین افتاده ومورد ضرب وجرح شدید اراذل و اوباش مریم قجر قرارگرفتند.

حسرت و سوز و گداز جماعت رجوی از بالا نبودن تعداد قربانیان زلزله در غرب کشور

در مدتی که از این حادثه میگذرد جماعت رجوی در سایتهای مختلف خود و همچنین در کانال ماهوارهای موسوم به سیمای آزادی خبرهای کذب و مغرضانه ای اعلام می نمایند.و همچنین نفراتی از اعضا وهواداران فریب خورده یا تطمیع شده خود را به روی صحنه می آورند و تمامی این نفرات اطلاعات و آمار غلط ارائه داده  و زوزه می کشند که چرا زلزله ای با این قدرت خرابی و خسارات جانی و مالی بیشتری را به مردم ستمدیده ایران وارد نساخته است.