د10162017

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا

Artist

اظهارتسلیت و ابرازهمدردی های مختلف درسوگ عباس محمد رحیمی

عباس نمرده است، او به سفر رفت، آنچنان که شایسته یک جوانمرد، یک پهلوان و یک عیار پاکدل بود. تن و ا نهاد و جان با خود برد که این سرنوشت تمام ماست. چنانکه لذتهای جوانی بیادمان می آورد جوانیم رخوتهای سالخوردگی اشاره میکند که راه در مسافری که ما باشیم به انتهائی دیگر میرسد،دیر یا زود و اندوهی نیست. چند سال زودتر یا دیرتر ـ اسماعیل وفا یغمایی

روسیاهی فرقه رجوی درشهرنیویورک امریکا

نقطه مختصات سازمان به اصطلاح مجاهدین

مشاهده می فرمایید که این سازمان فرقه گرا در چه نقطه مختصاتی قرار دارد و چگونه به برکت رهبر مفقودش به نقطه فروپاشی کامل رسیده است . و درست  به همین دلیل است که مریم رجوی این روزها تمام تلاشش را معطوف کرده است هر طوری شده این تشکیلات وارفته و زوار در رفته را چند صباحی بیشتر سر پا نگه دارد و از ریزش نیروهای وارفنه و روحیه باخته و مسئله دار جلوگیری کند . اما گذشته ثابت کرده است نه تنها این تلاشهای مذبوحانه مثمر ثمر نخواهد بود بلکه بر عکس موجب تسریع در فروپاشی تمام عیار و کامل این تشکیلات قرون وسطایی و خشونت گرا می گردد.

ادامه مطلب...

دم خروس یا قسم حضرت عباس؟

آیا بانکی مون از خود نمی پرسد که این چه حکومت دیکتاتور و جباری است که اجازه میدهد چنین نامه های تندی آن هم از سوی زندانیان سیاسی نه تنها به خارج از زندان بلکه به دبیر کل ملل متحد ارسال شود؟آیا حکومت ایران کنترلی بر روی زندانیهای سیاسی خود ندارد؟ مگر این حکومت سرکوبگر نیست پس می تواند پس از انتشار نامه زندانیها را در زندان گوهر دشت به شدت سرکوب کند پس چرا نمی کند؟

فروپاشی تشکیلات دیکتاتوری نزدیک است

اینکه دوستم محمد تورنگ هم توانست از بند اسارت خلاص شود و به آغوش خانواده باز گردد بسیار خوشحالم و این خود خاری است به چشم نحس رجوی که مخالف خانواده است و هرگز تحمل دیدن پیوند خانوادگی کسی را ندارد، با جدا شدن محمد تورنگ و تورنگ ها، و صل مجدد به خانواده، بر تشکیلات رجوی لرزه ای شدید وارد می شود و نوید فروریزی تشکیلات مخوفش را سر می دهد، باشد تا دیگر دوستانمان که هنوز دربند تشکیلات هستند با شنیدن خبر بازگشت محمد تورنگ به کانون گرم خانواده به خود آیند و سقف تشکیلات مخوف رجوی را بر سر سرانش فرو ریزند و به دنیای آزاد بازگردند،آری به همین روال فروپاشی تشکیلات دیکتاتوری نزدیک است

راهبرد ترامپ علیه مردم ایران و استقبال گروه تروریستی رجوی

سرکرده فعلی فرقه تروریستی رجوی یعنی مریم عضدانلو با این استقبال از راهبرد جدید ترامپ بیش از پیش چهره ضد ایرانی و تروریستی رجوی در انظار مردم جهان و بطور خاص ایران آشکار می کند. ولی تنها جای تاسف بسیار دارد که چطور یک سازمان مجاهدین خلق ایرانی که با اهداف مبارزه با امپریالیسم جهانی به سرکردگی آمریکا تاسیس شده بود؛  چطور  اکنون بر اثر خیانت ها و جنایت بیشمار رجوی علیه مردم ایران تا آنجا در باتلاق و لجنزار خیانت فرو رفته است که همسو با اسرائیل و شیوخ مرتجع عربستان از اعلام راهبرد جدید و بی اهمیت ترامپ استقبال کرده است. البته بهتر از هر کسی خانم عضدانلو می داند که این راهبرد جدید ترامپ از اهمیت خاصی برخوردار نیست و همچنین ایشان بهتر از هر کسی می داند که آقای ترامپ دچار عدم تعادل هست و بلحاظ سیاسی خیلی ضعیف می باشد و نمی تواند در قبال مسائل مهم  تصمیم گیری درستی داشته باشد