س05222018

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا

Artist

اظهارتسلیت و ابرازهمدردی های مختلف درسوگ عباس محمد رحیمی

عباس نمرده است، او به سفر رفت، آنچنان که شایسته یک جوانمرد، یک پهلوان و یک عیار پاکدل بود. تن و ا نهاد و جان با خود برد که این سرنوشت تمام ماست. چنانکه لذتهای جوانی بیادمان می آورد جوانیم رخوتهای سالخوردگی اشاره میکند که راه در مسافری که ما باشیم به انتهائی دیگر میرسد،دیر یا زود و اندوهی نیست. چند سال زودتر یا دیرتر ـ اسماعیل وفا یغمایی

روسیاهی فرقه رجوی درشهرنیویورک امریکا

نامه سرگشاده آقای ادوارد ترمادو به آقای ادی راما نخست وزیر آلبانی

آقای ادی راما نخست وزیر محترم کشور آلبانی، اینجانب یک ایرانی مسیحی هستم، که در جنگ هشت ساله بین ایران وعراق 9 سال در اسارت در کشورعراق بودم و پس از پایان جنگ متآسفانه به سازمان مجاهدین که درعراق ارتشی به نام ارتش آزادیبخش بنا کرده بود پیوستم و مدت دوازده سال از عمر و جوانی خود را بیهوده در بیابان های عراق از دست دادم.

ادامه مطلب...

دم خروس یا قسم حضرت عباس؟

آیا بانکی مون از خود نمی پرسد که این چه حکومت دیکتاتور و جباری است که اجازه میدهد چنین نامه های تندی آن هم از سوی زندانیان سیاسی نه تنها به خارج از زندان بلکه به دبیر کل ملل متحد ارسال شود؟آیا حکومت ایران کنترلی بر روی زندانیهای سیاسی خود ندارد؟ مگر این حکومت سرکوبگر نیست پس می تواند پس از انتشار نامه زندانیها را در زندان گوهر دشت به شدت سرکوب کند پس چرا نمی کند؟

ادامه مطلب...

مریم قجرشوهرسابق خود را بعنوان رئیس زندانبانان درآلبانی منصوب کرده !

مریم قجر داعشی شوهر سابق خود را بعنوان رئیس زندانبانان اردوگاه شرف 3 در آلبانی انتخاب کرده ومهدی ابریشمچی که در بین ایرانیان معروف به مهدی زن فروش می بشد و در تمامی جنایات رجوی روح پلید شریک و شانه به شانه بوده اکنون بعنوان رئیس اسارتگاه اشرف 3 در آلبانی برای جلو گیری از فرار و خروج اعضاء نگون بخت به همراه دیگر سران فرقه همچون مهدی برائی با نام مستعار احمد واقف و عباس داوری معروف به جاسوس الدوله برای اعضاء نگون بخت در اسارتگاه اشرف 3 نشستهای تهدید امیز و مغز شوئی بپا می کنند تا به هر طریق ممکن جلو خروج  و فرار اعضاء را بگیرند .

مجاهدین و امیدهای بر باد رفته ی پسا برجام

پس از روی کار آمدن ترامپ و هیاهویی که از آغاز دوران ریاست جمهوری اش بر پا کرده است ، مجاهدین که مانند همیشه در پی عرضه خود به عنوان مزدوری برای تمام فصول بوده اند ، فرصت طلبانه به رصد کردن مواضع دولت جدید آمریکا مشغولند تا به اقتضای شرایط و خوشایند ارباب جدید ، رنگی دیگر عوض کرده و قابلیت های خود را در زیر پا گذاشتن اصول اخلاقی ، سیاسی و ملی به جنگ طلبان آمریکایی نشان دهند .

تحولات سوریه و موضع گیری فرقه رجوی

در میان این واکنش های مختلف واکنش فرقه تروریستی رجوی همسو با آمریکا و متحدانش در منطقه خاورمیانه نظیر عربستان سعودی و اسرائیل خیلی جالب بود .فرقه تروریستی رجوی با انتشار اطلاعیه ای تحت عنوان اطلاعیه شورای به اصطلاح مقاومت  همسو با اسراییل از این حمله موشکی به سوریه حمایت کرده و آنرا ضروری دانسته است و آنرا در راستای سرنگونی رژیم ایران تلقی کرده است . من می‌خواهم از این سران فرقه تروریستی رجوی و بطور خاص مریم عضدانلو سرکرده فعلی فرقه تروریستی رجوی بپرسم که تحولات داخلی کشور سوریه به شما که مدعی اپوزیسیون ایرانی هستید دارد ؟ مگر شما اپوزیسیون دولت بشار اسد هستید؟ قطعا اینطور نیست ولی شما برای خود شیرینی نزد اربابان خود موظف هستید که نقش سخنگوی کاخ سفید را بازی کنید و ضمن پوشش کامل اخبار و تحولات سوریه در نقش اپوزیسیون دولت بشار اسد ایفای نقش نمائید تا اینطوری اخبار فروپاشی کامل تشکیلات قرون وسطایی و پوسیده تان را بپوشانید

هلهله های مریم قجر برای نابودی ایران و ایرانی د رروز 8 می 2018

اینجانب یکی از منتقدین فرقه تروریستی رجوی که مدتهای زیادی هست که در ارو پا زندگی میکنم و با شعار های پوشالی فرقه ترو ریستی رجوی با پوست و گوشت و استخوان دست و پنجه نرم کرده ام بعنوان یک ایرانی آزاده به امضای ننگین ترامپ رئیس جمهور امریکا تف میکنم و به دولت امریکا و همه گروه ها و احزابی که به پای این امضاء ننگین و اعمال تحریمهای بیشتر برای ایران و ایرانی هم سوی شده اند به دو لت و رئیس جمهور گاو چران و احمق امریکا  ترامپ هشدار میدهم که باید منتظر عواقب خطرناک این امضای ننگین بر علیه دولت و ملت خودشان باشند.

چهل سال خیانت و جنایت با ادعای پوشالی آلترناتیو

هنوز بعد از گذشت چهل سال سران فرقه تروریستی رجوی و بطور خاص مریم عضدانلو سرکرده فعلی فرقه تروریستی رجوی نه تنها از گذشته سراسر خیانت و جنایت شان فاصله نگرفته و ابراز پشیمانی نمی کنند و عملکرد این سازمان فرقه گرا و تروریستی را به نقد نمی کشد بلکه همچنان بر خط و خطوط و استراتژی شکست خورده اش اصرار می ورزد و خواستار ادامه همان خط و خطوط و استراتژی شکست خورده می باشد و اکنون مریم عضدانلو سرکرده فعلی فرقه تروریستی رجوی با همسویی کامل با آمریکا و متحدانش در منطقه خاورمیانه نظیر عربستان سعودی و اسرائیل علیه منافع ملی مردم ایران مشغول خیانت و جنایت می باشد . البته خانم مریم عضدانلو رئیس جمهور مادام العمر فرقه تروریستی رجوی باید بداند که دیگر دیر شده است و وعده های دروغین و تکراری سرنگونی اش نخ نما شده