چ06282017

Last updateچ, 28 جون 2017 8am

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا نامه های کانون آوا

نامه امیرموثقی به رئیس جمهور آلبانی

در حال حاضر متأسفانه این فرقه با واسطه قرار دادن خودش با شما و اعضاء از ار تباط مستقیم دیگران با نفرات داخل تشکیلاتش پیشگیری می کند. در حالیکه این نفرات را تحت سیطره خود گرفته و نقض آشکار حقوق بشر در پایگاههایشان انجام می دهند و افراد اجازه دسترسی به موبایل و اینترنت و رسانه ها ندارند و هر روز تحت برخورد روانگردانی هستند.

نامه سر گشاده به رییس جمهور و اعضای جدید دولت در آلبانی

در این روزها فرقه مجاهدین تلاش دارد  با تبلیغات و نفوذ به رسانه ها در آلبانی از خودش چهره دیگری به نمایش بگذارد، بخصوص با نشان دادن شخصیت هایی که در مراسم ها و برنامه خودش نشان میدهد سعی میکند جایگاه ویژه ای از خودش نشان بدهد در صورتیکه در میان مردم ایران و حتی اعضای پایینی خودش هیچ طرفدار و هیچ جایگاهی ندارد. حضور اشخاص امریکایی یا غربی یا عربی هیچ دلیلی بر مشروعیت این فرقه نیست.

نامه سرگشاده علی اکبرراستگو به آقای مایکل جیمز توتن روزنامه نگارآمریکایی

شما به عنوان روزنامه نگار با اطلاعات عمیق در مورد خاورمیانه، به ویژه درموردایران و عراق قطعا می دانید که سازمان مجاهدین خلق یک سازمان فرقه ای با هیچگونه پشتیبانی در میان بیشتر ایرانیان می باشد. اکثریت ایرانیان از سازمان مجاهدین خلق از بابت اتحاد آنها با صدام حسین در سالهای 80 میلادی و بخاطر موضع آنان در برابر برنامه انرژی هسته ای (که توسط بسیاری از مردم ایران این برنامه به عنوان یک حق مشروع دیده می شود) متنفرهستند.

نامه‌ی سرگشاده به کمیساریای عالی پناهندگان در آلبانی

اعضای این فرقه به محض پیدا کردن فرصت مناسب ازآن جدا می شوند و در چنین شرایطی انتظار ما از شما این است که درتلاشهای مسؤولان فرقه جهت فشار و کنترل اعضایی است که از این جریان جداشده اند و یا قصد جدایی دارند اما به دلیل نگرانی از دخالت های سران فرقه در روند اقامت و مانع فکنی بر روند کارهای قانونی در آلبانی تحت فشار های طاقت رسا هستند سهیم نشده و در این روند کثیف مشارکت ننمایید بلکه با حمایت از جداشدگان مجاهدین ،مانع از این فشارهای غیرانسانی شده به یاری اعضای ناراضی و بدون حامی این جریان بشتابید .

نامه سرگشاده علی اکبرراستگو به فرانسوا اولاند، رئیس جمهورمحترم فرانسه

ما نمی توانیم درک کنیم که چگونه سازمانی مانند سازمان مجاهدین خلق، به رغم همه حوادث و هشدارها در فرانسه هنوز هم اجازه دارد بدون هیچ مانعی، تبلیغات خود را گسترش دهد. چگونه چنین سازمانی می تواند بارها و بارها - حتی با خشونت – بطورعلنی برعلیه منتقدان و جداشدگان اقدامات خشونت آمیز انجام دهد و همزمان شهرداران و نمایندگان پارلمان فرانسه با تکبر و سینه افراخته با مریم رجوی عکس می گیرند و در سخنرانی های خود بوی لقب "رئيس جمهور منتخب دموکراتیک" می دهند و ناخواسته رتبه سازمان مجاهدین خلق را بالا می برند.

ادامه مطلب...

نامه ادواردترمادو به کاردینال اعظم آلبانی جرج آنتونی فرندو + همراه بامتن انگلیسی

اخیرامطلع شدم که شما در ماه مارچ 2017 دربرنامه جشنواره نوروز سازمان مجاهدین درآلبانی شرکت کرده اید. من نگرانم که شما در دام تبلیغات کور متحدان  مجاهدین افتاده باشید و مایلم در اینجا بشما هشداربدهم که بدون شناحتن چهره واقعی مجادهدین در خدمتشان نباشید.

نامه سرگشاده ادوارد ترمادو به وزیر امورخارجه آلبانی

با احترام به کشور و مردم ودولت شما، به عنوان یک فرد آزاده که بیش از پانزده سال است که از سازمان مجاهدین و تشکیلات مخوف آنان رها شده ام و به عنوان یک ایرانی مسیحی که قسمتی از عمر خود را در راه دروغگوئی های همین سازمان از دست داده ام از شما تقاضا می کنم که تلاش خود را برای پایان دادن به فشارهای موجود روی افرادی که به دنبال فرار و جدائی از تشکیلات مجاهدین در کشور شما هستند بکار بگیرید و حامی آنان باشید.

نامه سرگشاده به رئیس جمهور آلبانی

جناب رئیس جمهور آیا شما در جریان هستید که سران رجوی برای نگه داشتن نیروها در تشکیلات و وابسته نگه داشتن آنها به خودش حتی حقوق ناچیز پناهندگی شان را به آنها نمی دهد تا مبادا احساس استقلا کرده و به فکر رهایی از این تشکیلات بیفتند ؟ لذا از شما می خواهم که تسهیلاتی را فراهم کنید که مزایای پناهندگی افراد مستقیما به خودشان داده شود و آنان بصورت انفرادی طرف حساب مقامات کمیساریای عال پناهندگان شوند تا سران فرقه حق و حقوق پناهندگی شان را تصاحب نکند

نامه سرگشاده به اقای بوجارنیشانی رئیس جمهور البانی

بله رجوی یعنی تروریست یعنی داعش و شما امروز در خاک خود از ترو ریست و داعش حمایت و پشتیبانی میکنید و به پنا هندگان و جدا شدگان در خاک خود جایی و سر پناهی نمی دهید شما مینیمم های اصول و حقوق پنا هندگان را در کشور خود رعایت نمی کنید . بله شما باید طرحی برای رسیدگی به کسانی که سالیان سال مورد اذیت و آزار فرقه رجوی بوده و هستند اتخاذ کنید تا مانعی باشد برای پیشرفت ترو ریست در خاک کشور شما.

ادامه مطلب...

نامه سرگشاده علی اکبرراستگو به آقای آکسل فیشرعضو هیئت رئیسه حزب مردم در شورای اروپا همراه با متن های آلمانی وانگلیسی

سازمان مجاهدین در عرض سالهای گذشته بخاطرشهرت بد خود بشدت محتاج کسب وجهه بین المللی می باشد. در این زمینه آنها خودشان را بعنوان "مقاومت ایران" توصیف می کنند اما درحقیقت درمیان گروه های جدی اپوزیسیون در ایران بهیچ عنوان جدی گرفته نمی شوند. از جانب مردم ایران نیز این سازمان بدلیل همکاری با دیکتاتور سابق عراق صدام حسین بشدت منفورهستند. راه حل ارائه شده توسط رجوی بنام "راه سوم" - برای سرنگونی نظام سیاسی در ایران توسط مردم ایران و مقاومت سازمان یافته خود (منظورسازمان مجاهدین) - فقط به این دلیل تخیلیست که که سازمان مجاهدین خلق عملا هیچ پشتیبانی در مردم ایران ندارد و بعد از 35 سال نتوانسته حتی جای پای کوتاهی در صحنه سیاسی ایران باز کند.

ادامه مطلب...

نامه سرگشاده ادوارد ترمادو به عالیجناب آناستاسیوس یانولاتوس اسقف اعظم کلیسای ارتودوکس آلبانی

به عنوان یک مسیحی ارمنی که در تشکیلات مجاهدین مدت 12 سال از عمر خود را در راه شعارهای دروغین آنان از دست داده ام وظیفه خود می دانم که در یک دیدار و ملاقات کوتاه با جنابعالی آنچه که در مدت حضورم در تشکیلات مجاهدین دیده ام را برای آگاهی جنابعالی و مردم شریف کشور شما که اکنون تعدای از اعضای مجاهدین را در کشور شما اسکان داده اید را به اطلاع برسانم تا با شناخت بهتر از فرقه مجاهدین مواظب هر گونه ترفندی از جانب آنان باشید، امیدوارم افتخار ملاقات با شما را داشته باشم.

نامه مهرداد ساغرچی به خانم عاصمه جهانگیر نماینده ویژه سازمان ملل

سپاس سیدامیرموثقی ازاسقف اعظم کلیسای ارتدوکس تیرانا

اینجانب بعنوان یکی از قربانیان این فرقه زن ستیز و جنایتکار و ضد خانواده از این اقدام مسنولین دولتی در تیرانا بسیار بسیار سپاس گذارم وبرایم جای شگفتی و خوشحالی دارد که فرقه رجوی نتوانست گردهمایی را در کشور شما تدارک ببیند و شما مسئولین با هوشیاری تمام مانع از ورود این تروریستها به خاک آلبانی شدید صمیمانه سپاسگذاری میکنم.

ادامه مطلب...

هشدار به خانم عاصمه جیلانی جهانگیرگزارشگرجدید ویژه حقوق بشرسازمان ملل متحد درامورایران

فرقه رجوی با شستشوی مغزی من ودیگر دوستانم  ما را تشویق به خشونت میکردند آنها به ما یاد میدادند که چگونه قرص سیانور را در دهان بشکنیم من خود بارها و بارها شاهد بودم که  فرقه رجوی تیمهای عملیاتی برای انفجار لوله های نفتی , بمب گذاری و خمپاره زدن شهرها   مکانهای عمومی به  داخل ایران میفرستانند ومرکزو ستاد فرماندهی  تمامی عملیاتهای تروریستی در  کمپ اشرف تحت نظر و فرماندهی مریم رجوی بوده  و تمامی طرح های عملیاتی توسط مسعود ومریم رجوی نهایتا چک و کنترل و اکی داده میشد

ادامه مطلب...

نامه سرگشاده علی اکبرراستگو به فرانسوا اولاند رئیس جمهور فرانسه - مراقب مجاهدین باشید !

اطلاع حاصل کردیم که جنابعالی پس از توافق هسته ای با ایران، حسن روحانی رئیس جمهور ایران را برای 27 ژانویه 2016 به فرانسه دعوت کرده اید.

خواستیم باطلاع شما برسانیم که ازجانب "سازمان مجاهدین خلق" مستقر در اور سورواز، تظاهرات خشونت آمیزی علیه این دیدار انتظار می رود.

نامه سرگشاده نادرکشتکاربه خانم عاصمه جیلانی جهانگیر

اما در مورد ایران موضوع بررسی و رسیدگی به مسائل حقوق بشری بسیار حساس تر و پیچیده تر میباشد،بطوریکه انجام کامل و منصفانه آن و همچنین تشویق رهبران ایران به همکاری با شما نیازمند شناختی کامل و همه جانبه از مسائل سیاسی ،فرهنگی وتاریخی ایران را میطلبد، مسائل و نکاتی که بی شک پرداختن به  همه آنها در این نامه نمی گنجد. در این نامه من تنها سعی دارم به شکلی مختصر به یکی از نکاتی اشاره کنم که درآن رابطه تجربه دارم و مطمئنم که اگر به آن توجه کنید حداقل از گزارشگر قبلی یعنی آقای احمد شهید درانجام مسئولیتتان موفقتر عمل خواهید کرد.

نامه سرگشاده مهندس علی اکبرراستگو به آقای ادموند اسپاهو، معاون پارلمان آلبانی

اکنون از مقامات آلبانی انتظار می رود که به پناهجویان از کمپ لیبرتی در چارچوب جابجایی آنها به آلبانی، چشم اندازی واقعی برای زندگی و شانس برای آینده مناسب و معقول ارائه شود.

شما هم می توانید به پناهجویان از کمپ لیبرتی درایجاد یک زندگی آزاد شرافتمندانه کمک کنید. با دوستانتان درسازمان مجاهدین وشورای ملی مقاومت صحبت کنید واطمینان حاصل کنید که این پناهجویان بتوانند با اعضای خانواده خود ملاقات کنند. تنها در صورتی که دولت آلبانی، کمیساریای عالی پناهندگان و کادررهبری مجاهدین با هم همکاری کنند، می شود واقعا به پناهجویان کمک کرد.

نامه علی اکبرراستگو به سفیر استرالیا درآلمان

درتاریخ 25 نوامبر 2016 قرار است که لیست گروه های تروریستی در استرالیا شامل سازمان ایرانی "مجاهدین خلق" با شاخه سیاسی آن، "شورای ملی مقاومت ایران" و همچنین شاخه نظامی بانام  "ارتش آزادیبخش ملی"  توسط وزارت امورخارجه کشورمتبوع شما مورد بازبینی و احتمالا تمدید قراربگیرد. سازمان مجاهدین خلق سالیان درازیست تلاش می کند تا با صرف هزینه های گزاف حمایت از مقامات نظامی و سیاسی بین المللی سابق بدست بیاورد تا از طریق این افراد خودش را با بزرگنمایی  بعنوان "تنها آلترناتیو رژیم ایران" نشان دهد... از شما بجد درخواست می کنیم لیست گروه های تروریستی را برای سه آینده تمدید کنید!

نامه سرگشاده امیرموثقی به آقای فرانسوازاولاندرئیس جمهورمحترم فرانسه

براستی که زمان برای مقابله با ترو یستها بخصوص داعش رجوی در خاک فرانسه فرارسیده و باید این جانیان و آدم کشان و حمایت کنندگان از داعش از خاک فرانسه اخراج شوند تا دیگر گروه های خشونت طلب و جانی درس عبرت بگیرند. این تروریستها نباید با سوء استفاده از امکانات دولتی و مردمی وبا خرج کردن پولهایی که از کارهای غیر قانونی به دست آورده و می آورند در کشورشما حکومت کنند .

ملاقات آقای محمود عباس با مریم قجرمحکوم است

امروز من بعنوان یک فرد جداشده از این تشکیلات که سالیان سال در خاک عراق بوده و از نزدیک با شیوه های سوء استفاده کردن های این فرقه از شخصیت های سیاسی آشنا هستم بسیار برایم خاطره انگیز بود که چطور مسعود رجوی ملعون ار شخصیت و ماهیت آقای یاسر عرفات در زمان حیاتشان استفاده میکرد و خودش را چطور مثل یک کنه به سازمان انقلابی فلسطین می چسباند و از خون  ملت فلسطین برای اهداف خودسرانه خویش سوء استفاده میکرد  و حالا  امروز  مریم رجوی میخواهد از شما به همان شکل سوء استفاده کند.

نامه سرگشاده آقای نادرکشتکاربه آقای فرانسوااولاند رئیس جمهورمحترم فرانسه

من با شناختی که از این فرقه دارم وظیفه خود دانستم که یکبار دیگر خطر فعالیتهای خشونت آمیز این فرقه را یادآوری کرده وهشدار دهم که این شورا و اعضایش تمامأ در هر لحظه و زمان که از آنها خواسته شود میتوانند براحتی دست به عملیاتهای تروریستی بزنند. ورود اعضای این سازمان از عراق به اروپا وفعالیتهای این شورا در ادمه مغز شویی این اعضا در آلبانی تنها به آن کشور محدود نخواهد شد و شورای ملی مقاومت در تلاش برای راه اندازی مجدد فعالیتهایش در آلبانی اما با شکلی متفاوت وبا احتیاط  بیشتر است.