د11192018

Last updateد, 19 نوامبر 2018 9am

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا نامه های کانون آوا

نامه سرگشاده مهدی سجودی به نخست وزیر کشور آلبانی آقای ادی راما

سازمان مجاهدین خلق که ما آنها را بنا به شناخت چندین ساله ، یک فرقه‌ی تروریستی میدانیم بر خلاف اصول حقوق بشری با اعمال فشارهای مختلف بر اعضای ناراضی خود و با سرکوب و استفاده از مغزشویی سعی میکنند به هر قیمت که شده آنها را در درون تشکیلات خود نگه دارند، سازمان مجاهدین سازمانی با ساختار فرقه ای و کیش شخصیت حول رهبری مریم رجوی است.در سازمان مجاهدین هیچ کس حق بیان حرف واقعی و دلی خود را ندارد و در هر جایی و هر ملاقاتی و یا مصاحبه ایی افراد باید همان حرفهای دیکته شده مسولان را بگویند و اگر نه باعث ازار و اذیت و فشار و شکنجه برای افراد تحت اسارت خودشان میشوند ایا کشور شما کشوری ازاد نیست که هر کسی به دور از هر ترس و واهمه ایی از کسی بتواند حرف و یا انتقاد خود را بیان کند

نامه سر گشاده به رئیس جمهورمحترم فرانسه آقای امانوئل مکرون

ـ آنچه خانم مریم رجوی به عنوان یکی از رهبران این سازمان برای ایران در نظر دارد سیستمی است که خواست مردم ایران نیست و در پشت شعارهای مردم فریب این جریان تنها اهداف قدرت طلبانه‌ی سازمانی نهفته است ؛ از سوی دیگر این سازمان ظرفیت تعامل با دیگر گروه‌های سیاسی اپوزیسیون را ندارد و در چشم انداز سیاسی ایران نقشی بازی نمی‌کند. مجاهدین در بین مردم ایران پایگاه اجتماعی نداشته و اصولا ایرانیان به این سازمان به عنوان خائنین به وطن و مزدوران بیگانگان نگاه می‌کنند و معتقدند که در صورت روی کار آمدن مجاهدین در یک فرض محال ، شرایط به مراتب بدتر از وضعیت فعلی را خواهد بود. ـ این سازمان یک فرقه‌ی مافیایی ـ ایدئولوژیک با تمام تعاریف علمی یک فرقه است . اعضای فرقه مجاهدین حق انتخاب آزادانه مذهب و دین مورد دلخواه خویش را ندارند و در یک سیستم بسته و ایزوله از جهان خارج تحت مغزشویی سیستماتیک قرار می‌گیرند و در صورت اعتراض به پیچیده ترین شیوه های ممکن سرکوب شده وعملا خروج از این فرقه ممنوع اعلام شده است .

نامه امیرموثقی به رئیس جمهور آلبانی

در حال حاضر متأسفانه این فرقه با واسطه قرار دادن خودش با شما و اعضاء از ار تباط مستقیم دیگران با نفرات داخل تشکیلاتش پیشگیری می کند. در حالیکه این نفرات را تحت سیطره خود گرفته و نقض آشکار حقوق بشر در پایگاههایشان انجام می دهند و افراد اجازه دسترسی به موبایل و اینترنت و رسانه ها ندارند و هر روز تحت برخورد روانگردانی هستند.

نامه سرگشاده به رئیس جمهور فرانسه آقای امانوئل ماکرون

نامه سر گشاده به رییس جمهور و اعضای جدید دولت در آلبانی

در این روزها فرقه مجاهدین تلاش دارد  با تبلیغات و نفوذ به رسانه ها در آلبانی از خودش چهره دیگری به نمایش بگذارد، بخصوص با نشان دادن شخصیت هایی که در مراسم ها و برنامه خودش نشان میدهد سعی میکند جایگاه ویژه ای از خودش نشان بدهد در صورتیکه در میان مردم ایران و حتی اعضای پایینی خودش هیچ طرفدار و هیچ جایگاهی ندارد. حضور اشخاص امریکایی یا غربی یا عربی هیچ دلیلی بر مشروعیت این فرقه نیست.

نامه سرگشاده به آقای حمید رضا نوری که در اسارت فرقه ترو ریستی رجوی می باشد

نامه‌ی سرگشاده به کمیساریای عالی پناهندگان در آلبانی

اعضای این فرقه به محض پیدا کردن فرصت مناسب ازآن جدا می شوند و در چنین شرایطی انتظار ما از شما این است که درتلاشهای مسؤولان فرقه جهت فشار و کنترل اعضایی است که از این جریان جداشده اند و یا قصد جدایی دارند اما به دلیل نگرانی از دخالت های سران فرقه در روند اقامت و مانع فکنی بر روند کارهای قانونی در آلبانی تحت فشار های طاقت رسا هستند سهیم نشده و در این روند کثیف مشارکت ننمایید بلکه با حمایت از جداشدگان مجاهدین ،مانع از این فشارهای غیرانسانی شده به یاری اعضای ناراضی و بدون حامی این جریان بشتابید .

نامه سرگشاده به ساکنان کمپ تیرانا

دوستان عزیز همانطور که همه شما در جریان هستید سازمانی که زمانی توسط بنیان گزاران با هدف مبارزه با امپریالیسم جهانی به سرکردگی آمریکا و رژیم وابسته شاه تاسیس شده بود اکنون همسویی کامل با آمریکا و متحدانش در منطقه خاورمیانه نظیر عربستان سعودی و اسرائیل علیه منافع ملی مردم ایران دارد و مریم عضدانلو سرکرده فعلی فرقه تروریستی رجوی هم افتخار می کند که با ورشکستگان و بازنشستگان سیاسی از افراطی ترین جناح‌های جنگ طلب از حزب جمهوری خواه آمریکا ملاقات کند و آنها را با صرف هزینه های هنگفت از آمریکا به اور سورواز و یا کمپ شما بکشاند و لیست شهدای تان به آنها تقدیم کند.

ادامه مطلب...

نامه ادواردترمادو به کاردینال اعظم آلبانی جرج آنتونی فرندو + همراه بامتن انگلیسی

اخیرامطلع شدم که شما در ماه مارچ 2017 دربرنامه جشنواره نوروز سازمان مجاهدین درآلبانی شرکت کرده اید. من نگرانم که شما در دام تبلیغات کور متحدان  مجاهدین افتاده باشید و مایلم در اینجا بشما هشداربدهم که بدون شناحتن چهره واقعی مجادهدین در خدمتشان نباشید.

نامه ای به دوست قدیمی محمد رضا علیپور

دوست گرامی من مطمئنم که شما به هیچ وجه از سازمان فرقه گرا و تروریستی رجوی راضی نیستید و مسئله دار هستید. بنده به دوست قدیمی تان می خواستم به شما عرض کنم که تحت تاثیر تبلیغات دروغین سران فرقه تروریستی رجوی که همیشه می گویند شما اگه از سازمان بیرون بروید نمی توانید زندگی کنید و همچنین گول وعده های دروغین و تکراری سرنگونی شان را نخورید و برای آینده خود تصمیم گیری کنید و مطمئن باشید که براحتی می توانید از پس مشکلات و چالشهای که پیش روی تان قرار می‌گیرد بر می آیید همانطور که بنده و سایر دوستان جدا شده از فرقه تروریستی رجوی از مشکلات و چالشهای که پیش روی مان قرار داشت بر آمده ایم و همچنین مطمئن باشید که بنده به عنوان دوست قدیمی تان از هیچ کمکی به شما دریغ نخواهم کرد

نامه سرگشاده به رئیس جمهور آلبانی

جناب رئیس جمهور آیا شما در جریان هستید که سران رجوی برای نگه داشتن نیروها در تشکیلات و وابسته نگه داشتن آنها به خودش حتی حقوق ناچیز پناهندگی شان را به آنها نمی دهد تا مبادا احساس استقلا کرده و به فکر رهایی از این تشکیلات بیفتند ؟ لذا از شما می خواهم که تسهیلاتی را فراهم کنید که مزایای پناهندگی افراد مستقیما به خودشان داده شود و آنان بصورت انفرادی طرف حساب مقامات کمیساریای عال پناهندگان شوند تا سران فرقه حق و حقوق پناهندگی شان را تصاحب نکند

نامه سرگشاده سید امیرموثقی به رئیس جمهورآلبانی آقای ایلیرمتا

اینجانب یکی از منتقدین فرقه رجوی میباشم که به مدت پانزده سال در کمپها و اسارتگاه های این فرقه تروریستی در خاک عراق با بدترین شرایط روحی و روانی و جسمی و بد ترین توهین ها و فحاشی ها  در درون تشکیلات فرقه ای رجوی مواجه بوده ام و از کوچکترین حق و حقوق و آزادی های فردی در درون این تشکیلات فرقه ای و قرون وسطایی محروم بودم. من بعد از جدائی از فرقه سکوت نکردم و برای نجات جان دوستانم که درفرقه گرفتار هستند کمک می کنم و افشاگری می کنم و به .مجامع حقوق بشری مراجعه و درخواست کمک می کنم.

ادامه مطلب...

نامه سرگشاده علی اکبرراستگو به آقای آکسل فیشرعضو هیئت رئیسه حزب مردم در شورای اروپا همراه با متن های آلمانی وانگلیسی

سازمان مجاهدین در عرض سالهای گذشته بخاطرشهرت بد خود بشدت محتاج کسب وجهه بین المللی می باشد. در این زمینه آنها خودشان را بعنوان "مقاومت ایران" توصیف می کنند اما درحقیقت درمیان گروه های جدی اپوزیسیون در ایران بهیچ عنوان جدی گرفته نمی شوند. از جانب مردم ایران نیز این سازمان بدلیل همکاری با دیکتاتور سابق عراق صدام حسین بشدت منفورهستند. راه حل ارائه شده توسط رجوی بنام "راه سوم" - برای سرنگونی نظام سیاسی در ایران توسط مردم ایران و مقاومت سازمان یافته خود (منظورسازمان مجاهدین) - فقط به این دلیل تخیلیست که که سازمان مجاهدین خلق عملا هیچ پشتیبانی در مردم ایران ندارد و بعد از 35 سال نتوانسته حتی جای پای کوتاهی در صحنه سیاسی ایران باز کند.

نامه سرگشاده به آقای دکترمحمد رضا حمزه پور از مشاورین محترم دولت دونالد ترامپ

هدف من از نوشتن این نامه به شما، اشنا کردن شما به واقعیت های موجود در این سازمان و نشان دادن چهره واقعی کسانیست که امروزه از روی اجبار و نه اختیار با بزک کردن چهره هایشان سعی دارند که سازمانشان را با حیله ها و ترفندهای مختلف سازمانی با اهداف والای انقلابی و انسانی جا بزنند. آقای دکتر حمزه پورعزیز سازمان مجاهدین خلق ایران از همان بدو تاسیس بر اساس جنگ مسلحانه و خشونت و تروربنیاد گردید سازمانی اسلامی که گرایشهای مارکسیستی داشت و معتقد بود که تنها استراتژی موفق برای رسیدن به اهداف انقلابی ،استفاده ازخشونت و جنگ مسلحانه است.آرم و لگوی این سازمان به تنهایی ادعای فوق را ثابت میکند.لگوی این سازمان با آیه ای از قرآن در بالا و همچنین سمبولهای تفکرات مارکسیستی یعنی داس و ستاره شکل گرفته و در کنار آن اسلحه به عنوان تنها استراتژی در رسیدن به اهداف نهایی قرار گرفته است.عکسی که در ادامه میبینید لگوی این سازمان است.

نامه مهرداد ساغرچی به خانم عاصمه جهانگیر نماینده ویژه سازمان ملل

نامه ای به ساکنان کمپ تیرانا

سلام دوستان قدیمی بنده علی جهانی که مدت زیادی همانند شما دربند تشکیلات قرون وسطایی سازمان بودم و رهبری سازمان از ما استفاده ابزاری می کرد و ما را در راستای اهداف شوم خود از ما همچون گوشت دم توپ استفاده می کرد و خلاصه اینکه همه ما قربانی این سازمان فرقه گرا هستیم. اکنون که مدتی هست از بند این سازمان فرقه گرا رهایی پیدا کرده ام و در دنیای آزاد نفس می کشم وظیفه انسانی خود می دانم در جهت رهایی تک تک شما دوستان قدیمی تلاش کنم.

ادامه مطلب...

هشدار به خانم عاصمه جیلانی جهانگیرگزارشگرجدید ویژه حقوق بشرسازمان ملل متحد درامورایران

فرقه رجوی با شستشوی مغزی من ودیگر دوستانم  ما را تشویق به خشونت میکردند آنها به ما یاد میدادند که چگونه قرص سیانور را در دهان بشکنیم من خود بارها و بارها شاهد بودم که  فرقه رجوی تیمهای عملیاتی برای انفجار لوله های نفتی , بمب گذاری و خمپاره زدن شهرها   مکانهای عمومی به  داخل ایران میفرستانند ومرکزو ستاد فرماندهی  تمامی عملیاتهای تروریستی در  کمپ اشرف تحت نظر و فرماندهی مریم رجوی بوده  و تمامی طرح های عملیاتی توسط مسعود ومریم رجوی نهایتا چک و کنترل و اکی داده میشد

از انتقال اعضای مجاهدین به زندان جدید جلوگیری کنید

خبرهای رسیده از درون تشکیلات مجاهدین در آلبانی حاکی از آن است که مسٸولین مجاهدین تصمیم دارند که تمام اعضای خود را به مکانی دور افتاده منتقل کنند و برای توجیه این انتقال اجباری دلایل واهی امنیتی و اقتصادی آورده و در فضای سرکوب تشکیلاتی از خود اعضاء نیز به نوعی رضایت نامه گرفته اند تا در چشم ناظر بیرونی این تصمیم تشکیلات را خواست افراد عضو جلوه دهند . در راستای ای موضوع و جهت روشنگری ، نکاتی را به شما یادآور می‌شوم .

نامه سرگشاده نادرکشتکاربه خانم عاصمه جیلانی جهانگیر

اما در مورد ایران موضوع بررسی و رسیدگی به مسائل حقوق بشری بسیار حساس تر و پیچیده تر میباشد،بطوریکه انجام کامل و منصفانه آن و همچنین تشویق رهبران ایران به همکاری با شما نیازمند شناختی کامل و همه جانبه از مسائل سیاسی ،فرهنگی وتاریخی ایران را میطلبد، مسائل و نکاتی که بی شک پرداختن به  همه آنها در این نامه نمی گنجد. در این نامه من تنها سعی دارم به شکلی مختصر به یکی از نکاتی اشاره کنم که درآن رابطه تجربه دارم و مطمئنم که اگر به آن توجه کنید حداقل از گزارشگر قبلی یعنی آقای احمد شهید درانجام مسئولیتتان موفقتر عمل خواهید کرد.

نامه سرگشاده نادرکشتکار به نمایندگان محترم سنا و کنگره امریکا

من به شما نمایندگان محترم هر دومجلس کنگره و سنا اطمینان میدهم که امروزه هیچ گروه،سازمان ،اپوزیسیون وشخصی را نا محبوب تر از سازمان مجاهدین خلق به علت خیانت به وطن در بین ملت ایران نخواهید یافت.  مردم ایران در کارنامه این سازمان جز خیانت به وطن ومزدوری برای کشورهای دیگر،چیزدیگری ندیده وبیاد نمی آورد.از اینرو بطور طبیعی کسانی را هم که با آنها تعامل و همکاری دارند را نمیتوانند دوست تلقی کنند و فکر میکنند آنها نیزچه بسا مثل دولت صدام عده ای متجاوز و زیاده خواه باشند.

نامه علی اکبرراستگو به سفیر استرالیا درآلمان

درتاریخ 25 نوامبر 2016 قرار است که لیست گروه های تروریستی در استرالیا شامل سازمان ایرانی "مجاهدین خلق" با شاخه سیاسی آن، "شورای ملی مقاومت ایران" و همچنین شاخه نظامی بانام  "ارتش آزادیبخش ملی"  توسط وزارت امورخارجه کشورمتبوع شما مورد بازبینی و احتمالا تمدید قراربگیرد. سازمان مجاهدین خلق سالیان درازیست تلاش می کند تا با صرف هزینه های گزاف حمایت از مقامات نظامی و سیاسی بین المللی سابق بدست بیاورد تا از طریق این افراد خودش را با بزرگنمایی  بعنوان "تنها آلترناتیو رژیم ایران" نشان دهد... از شما بجد درخواست می کنیم لیست گروه های تروریستی را برای سه آینده تمدید کنید!