ش11182017

Last updateش, 18 نوامبر 2017 2pm

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا نامه های کانون آوا سپاس سیدامیرموثقی ازاسقف اعظم کلیسای ارتدوکس تیرانا

سپاس سیدامیرموثقی ازاسقف اعظم کلیسای ارتدوکس تیرانا

اینجانب بعنوان یکی از قربانیان این فرقه زن ستیز و جنایتکار و ضد خانواده از این اقدام مسنولین دولتی در تیرانا بسیار بسیار سپاس گذارم وبرایم جای شگفتی و خوشحالی دارد که فرقه رجوی نتوانست گردهمایی را در کشور شما تدارک ببیند و شما مسئولین با هوشیاری تمام مانع از ورود این تروریستها به خاک آلبانی شدید صمیمانه سپاسگذاری میکنم.

منبع: وبلاگ امیرموثقی - دوشنبه 14 مارچ 2016

سپاس سیدامیرموثقی ازاسقف اعظم کلیسای ارتدوکس تیرانا

نامه سرگشاده به عالیجناب اسقف اعظم کلیسای ارتدوکس تیرانا

با سلام و درود به عالیجناب اسقف اعظم کلیسای ارتودکس تیرانا

اینجانب سید امیر موثقی یکی از اعضای قدیمی و جدا شده از فرقه مجاهدین خلق  که سالیان سال مورد ستم و ظلم رجوی قرار گرفتم و نهایتا به زندانهای مخوف عراق توسط مسئولین سازمان جنایتکار رجوی تحویل داده شدم و مدت یکسال و نیم درزندان ابوغریب به سربردم در بدترین شرایط انسانی و بارها و بارها مورد اذیت و آزار از طرف زندانبانان قرار گرفتم چرا که هیچگونه حکمی و یا جرم مشخصی برای زندانی شدن در زندان ابوغریب را نداشتم و فقط بخاطر سفارشات شخصی مسعود و مریم رجوی در زندان به سر میبردم، به عنوان امانت فرقه رجوی در زندان نگهداری میشدم تا بپوسم و بمیرم، خبر دار شدم که بالا ترین مسئول تشکیلاتی این فرقه به نام مریم رجوی تصمیم داشت در روز شنبه بیست وهفتم فوریه ساعت دوونیم بعد از ظهربه وقت محلی در کلیسای مرکزی شما درتیرانا جلسه ای تحت عنوان دفاع ازحقوق ازدست رفته زنان برگزار کند .زنانی که بارها و بارها با چشمان خودم دیده و با گوشهای خودم شنیدم که چگونه با آنها بر سر خواسته های شخصی خودشان همین خانم رجوی دستور میداد تا با آنها بر خوردکنند و به حذف فیزیکی آنها در درون تشکیلات مخوف رجوی درنهایت راضی میشدند. اما خوشبختانه بدلیل روشنگریهای زنان جدا شده از این فرقه و به دلیل رساندن خبر های درون تشکیلاتی ازاین فرقه توسط منتقدین و جداشدگان درسایتها و رسانه های جمعی و روزنامه های محلی درماه گذشته، مسئولین دولتی در تیرانا از برگزاری این جلسه که فرقه تروریستی رجوی تهیه و تدارک دیده بود جلوگیری کرده اند و نهایتا این جلسه لغو شده است.

عالیجناب لازم به ذکر است که به شما بگویم نزدیک به پانزده سال از بهترین روزهای عمر و جوانی من با این فرقه در عراق گذشته است در این مدت زمان زیاد هرگز حق نداشتیم با دنیای خارج و با خانواده هایمان تماس داشته باشیم و همچون یک روبات در درون تشکیلات رجوی از ما انسانها بیگاری میکشیدند .درفرقه خود ساخته وپرداخته رجوی ما حق ازدواج نداشتیم و همچون راهبه ها باید زندگی میکردیم. چرا که شخص رجوی اینچنین خواسته بود. در مدتی که من با مجاهدین بودم آنها ما را تشویق به خشونت به حمله و هجوم به نیروهای مرزی در خاک ایران میکردند. آنها یعنی مجاهدین به ما آموزش میدادند که چگونه باید دردهانمان قرص سیانور جا سازی کنیم و از آن برای از بین بردن خودمان استفاده کنیم و چگونه باید از نارنجک برای عمل انتحاری و قربانی گرفتن از دشمن با از بین بردن خود استفاده کنیم. بله یعنی مثل همین داعش امروز در عراق و سوریه. این گروه یک گروه خشن و تروریستی است و متاسفانه فرقه مجاهدین تا به امروز جان انسانهای زیادی را در شهرهای ایران با عملیات خمپاره زنی و بمب گذاری گرفته است و حال بدلیل عدم اطلاع ارگانها و نهادهای اجتماعی و مذهبی در کشور شما این فرقه برای سواستفاده وبا شیادی خود را مدافع حقوق زن نشان داده و برای بر گذاری یک گردهمایی در کشور شما از ماه ها قبل برنامه ریزی کرده بود که خوشبختانه با هوشیاری شما دولتمردان و اسقف های روحانی این جلسه بر هم خورد.

عالیجناب اسقف اعظم!

ما منتقدین جداشده در میان زنان شاهدانی داریم که اعتراف کرده اند که توسط مسعود رجوی مورد تجاوز قرار گرفته اند. اسناد آن برای ارائه به هر دادگاه منصف بین المللی موجود است از اینرو برای حفظ حرمت و طهارت کلیسای شما لازم  دیدم که جهت هوشیاری های بیشتر در آینده مانع از انجام هرگونه مراسمی ازطرف این فرقه ضد انسانی در محلهای مقدسی همچون کلیسا های کشورتان باشید. تا اینکه این موجودات کثیف وضد انسانیت در کشور شما جولانگاهی به اسم کلیسا برایشان پدیدارنشود. این فرقه در میان مردم ایران منفوراست و اکثریت ایرانیان داخل و خارج ازکشورهمیشه سعی دارند از این گروه فاصله گرفته وهیچکس حاضر نیست با این فرقه همراه شود.  من بعنوان یک منتقد از فرقه رجوی  حاضرهستیم تمامی تجربه های شخصی خودم را در اختیارتان قراردهم تا شما و کلیساها در تیرانا از درون تشکیلات این فرقه با خبر شوید. در همین رابطه میتوانید به سایتهای جدا شدگان و منتقدین از این فرقه مراجعه نمائید ومطالعه و تحقیق به صحت و سقم اخبار منتشر شده در مورد خشونت و ترور و تجاوز در این فرقه برسید.

سید امیر موثقی

آلمان کلن