ش11182017

Last updateش, 18 نوامبر 2017 2pm

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا نامه های کانون آوا نامه سرگشاده ادوارد ترمادو به وزیر امورخارجه آلبانی

نامه سرگشاده ادوارد ترمادو به وزیر امورخارجه آلبانی

با احترام به کشور و مردم ودولت شما، به عنوان یک فرد آزاده که بیش از پانزده سال است که از سازمان مجاهدین و تشکیلات مخوف آنان رها شده ام و به عنوان یک ایرانی مسیحی که قسمتی از عمر خود را در راه دروغگوئی های همین سازمان از دست داده ام از شما تقاضا می کنم که تلاش خود را برای پایان دادن به فشارهای موجود روی افرادی که به دنبال فرار و جدائی از تشکیلات مجاهدین در کشور شما هستند بکار بگیرید و حامی آنان باشید.

وبلاگ ادوارد ترمادو 05.04.2016

نامه سرگشاده ادوارد ترمادو به وزیر امورخارجه آلبانی

وزیر خارجه محترم کشور آلبانی جناب آقای دیتمیر بوشاتی،اینجانب یک ایرانی ارمنی مسیحی و یکی از اعضای سابق سازمان مجاهدین خلق هستم که در سال 1980 که جنگ ایران و عراق شروع شد سرباز ارتش ایران بودم که پس از مجروح شدن به دست نیروهای عراقی اسیر شدم، تا پایان جنگ در اسارت عراق بودم، پس از آتش بس بین ایرن و عراق متآسفانه از بازگشت به کشورم امتناع کردم و به امید رسیدن به آزادی و دمکراسی که برای مردم خود آرزو می کردم به سازمان مجاهدین پیوستم و 12 سال در تشکیلات فرقه گرایانه مجاهدین بودم اما اکنون مدت 15 سال است که از این سازمان دیکتاتوری جدا شده ام و در دنیای آزاد همراه همسر و فرزندانم در آلمان زندگی می کنم.

آقای دیتمیر بوشاتی، خوشحالم که کشور شما در قبال اعضای سازمان مجاهدین تعهد پذیر بوده و افرادی که اکثر آنان یا به زور و یا با مغزشوئی در تشکیلات مجاهدین به گروگان گرفته شدند را در خود اسکان داده تا هم از عراق بحران زده دور باشند و جانشان در خطر نباشد و هم اینکه دست سران سازمان مجاهدین در عراق آشوب زده از به کشتن دادن آنان برای تبلیقات کوتاه شود.

اما درنظر داشته باشید همانگونه که اشاره کردم به غیر از تعدادی اکثر آنان چه کسانی که در کشور شما پناه گرفته اند و چه کسانی که در عراق بسر می برند و برای رسیدن به دنیای ازاد و زندگی آزادانه لحضه شماری می کنند افرادی هستند که سالیان سال تحت مغز شوئی شدید بوده و انسانیت حکم می کند که برای آنانی که به کشور امنی مانند البانی می رسند شرایطی فراهم سازید تا بتوانند آزادانه زندگی خود را انتخاب نموده و از دستگاه آلوده تشکیلاتی فاصله بگیرند، برایشان مانند دیگر کشورهای اروپائی امکاناتی فراهم کنید تا توان اداره خود و زندگی خود را بدون وابستگی به سازمانی که عمر و هستی آنان را به باد داده داشته باشند، این ابتدائی ترین حق و حقوق کسانی است که به کشور شما به عنوان پناهنده وارد می شوند.

متآسفانه اخیرآ اخبار انتشار یافته در دنیای مجازی حکایت از زیر پا گذاشتن حق و حقوق کسانی را دارد که تصمیم به ترک تشکیلات مجاهدین در کشور شما گرفته اند، عده ای از اعضای مجاهدین درآلبانی که تصمیم به ترک تشکیلات را داشته اند با فشار هائی روبرو شده اند و مستمری دولتی شان قطع شده و به آنان گفته شده یا به تشکیلات مجاهدین باز می گردید یا از مستمری خبری نیست، یک نمونه تحصن آقای احسان بیدی است که تحت همین فشار قرار داشته و بنا به اخباری که اشاره کردم کسانی در کشور شما در پی آنند تا وی را وادار به بازگشت به درون تشکیلات مخوف مجاهدین نمایند، تشکیلاتی که هزار بار بدتر از زندان است.

این اخبار برای ما اعضای سابق و جدا شده از سازمان مجاهدین که در اروپا زندگی می کنیم و از تمامی امکانات  برخوردار هستیم بسیار غم انگیز و دردناک است، نمی دانم دقیقآ این فشارها از سوی مقامات دولت شما بوده یا از سوی مسئولین کمیساریای پناهندگی در کشور شما، اما از سوی هر نهاد یا مقامی که باشد مهم آن است که در کشور شما اتفاق افتاده و طبیعتآ مقامات کشوری شما در جریان این واقعه هستند.

جناب آقای دیتمیر بوشاتی،خود شخصآ 12 سال درتشکیلات مجاهدین بوده و از نزدیک شاهد تمامی برخوردهای غیر انسانی فرماندهان و مسئولین سازمان با افراد زیر دست بوده ام و می توانم بخوبی تصور کنم که چرا اعضای سازمان با ورود به کشور شما تلاش می کنند تا از قیدو بند تشکیلاتی رها شوند و به دنبال زندگی عادی و آزاد بروند، این افراد سالیان سال در چهارچوب و حصاری گرفتار بوده اند که از تماس با مردم در بیرون از اردوگاه اشرف محروم بوده اند و هیچگونه دسترسی به اخبار و تحولات بیرون از اردوگاه اشرف نداشته اند، در تشکیلات مجاهدین در اردوگاه اشرف حتی صحبت کردن با زنان هم ممنوع بود و تماس مرد با زن عاقبت خوبی نداشت، افراد در سازمان مجاهدین حق عشق ورزیدن به یکدیگر حتی به نزدیکان درجه یک خود را نداشتند و همه را ودار کرده بودند فقط و فقط رهبری مجاهدین را دوست داشته باشند، دقیقآ همان کاری را که  لنین و استالین در دوران دیکتاتوری خود بر سر مردم شوروی سابق آورده بودند، سازمان مجاهدین در اردوگاه اشرف غافله مسخره ای به نام انقلاب ائیدولوژیک معروف به انقلاب مریم به راه انداخته بود و با همین غافله توانسته بود تا مرز بی نهایت بر افراد مسلط شود بطوریکه خود شاهد بودید در سال 2003 در قلب اروپا همین افرادی که با نام انقلاب مریم غسل کرده بودند در برابر چشمان مردم اروپا و در خیابان های اروپا داعش وار خود را به آتش کشیدند و اوج وحشیگری خود را در برابر چشمان جهانیان به نمایش گذاشتند، البته در بین افرادی که به کشور شما منتقل شده اند از همین موجودات بسیار هستند که بایستی شدیدآ مراقب آنان بود چرا که در مواقعی که زمینه ای ایجاد شود در کشور شما هم دست به همین اعمال وحشیانه خواهند زد، بنابراین شما و دولت شما همواره بایستی مدافع کسانی باشید که قصد ترک کردن تشکیلات را دارند تا نیک از بد تشخیص داده شود.

آقای وزیر آزادی قابل احترام است.

موفق باشید.