پ08222019

Last updateد, 19 آگوست 2019 5pm

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا نامه های کانون آوا ملاقات آقای محمود عباس با مریم قجرمحکوم است

ملاقات آقای محمود عباس با مریم قجرمحکوم است

امروز من بعنوان یک فرد جداشده از این تشکیلات که سالیان سال در خاک عراق بوده و از نزدیک با شیوه های سوء استفاده کردن های این فرقه از شخصیت های سیاسی آشنا هستم بسیار برایم خاطره انگیز بود که چطور مسعود رجوی ملعون ار شخصیت و ماهیت آقای یاسر عرفات در زمان حیاتشان استفاده میکرد و خودش را چطور مثل یک کنه به سازمان انقلابی فلسطین می چسباند و از خون  ملت فلسطین برای اهداف خودسرانه خویش سوء استفاده میکرد  و حالا  امروز  مریم رجوی میخواهد از شما به همان شکل سوء استفاده کند.

وبلاگ امیرموثقی - 3 آگوست 2016

ملاقات آقای محمود عباس با مریم قجرمحکوم است

نا مه سر گشاده به آقای محمود عباس رهبر دولت خود گردان فلسطین

باعرض سلام و احترام خدمت جنابعالی

این جانب یکی از بی شمار اعضای جدا شده از فرقه ترو ریستی رجوی هستم که شما چندی پیش در پاریس با بالا ترین مسئول آن دیدار و گفتگو داشتید با مریم رجوی که باعث و بانی کشته شدن بسیاری از نیرو های همین فرقه در خاک عراق می باشد و همچنین باعث زندانی شدن بسیاری از نیرو های پس مانده داز این فرقه در خاک عراق در کمپ لیبر تی .

بله امروز ملت ایران با نگرشی که به شما و دولت خود گردان فلسطین اشغالی داشته ودارند و شما را برادر و مسلمان و همچنین در زمینه های مالی و معنوی کمک کرده و میکنند برایشان بسیار جای تعجب دارد که چرا شما با سر کرده این گروهک تروریستی در خاک فرانسه و در پاریس دیدار کرده و با چنین موجوداتی همنشین و هم صحبت شده اید .

امروز ملاقات شما برای اینده هر دو کشور ایران و فلسطین با این فرقه تروریستی بسیار بسیار مورد توجه قرار خواهد گرفت و شما و ماهیت شما را به زیر علامت سوال خواهد برد و این سوال مطرح خواهد شد که چرا انقلابیون خودشان را با تروریستها هم پیمان و همسو میدانند .

آیا برای خود شما این سوال ایجاد نشده که چرا باید با ضد انقلابیون زمانه و با کسانی که با دشمن ملت فلسطین دست در دست هستند یعنی  اسرائیل، شما هم سخن بشوید وبا فاسد ترین و بی شرم ترین و سنگدل ترین موجودات کره خاکی را بطه دوستی بر قرار کنید.

سید امیر موثقی