ش11182017

Last updateش, 18 نوامبر 2017 2pm

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا نامه های کانون آوا نامه سرگشاده نادرکشتکاربه خانم عاصمه جیلانی جهانگیر

نامه سرگشاده نادرکشتکاربه خانم عاصمه جیلانی جهانگیر

اما در مورد ایران موضوع بررسی و رسیدگی به مسائل حقوق بشری بسیار حساس تر و پیچیده تر میباشد،بطوریکه انجام کامل و منصفانه آن و همچنین تشویق رهبران ایران به همکاری با شما نیازمند شناختی کامل و همه جانبه از مسائل سیاسی ،فرهنگی وتاریخی ایران را میطلبد، مسائل و نکاتی که بی شک پرداختن به  همه آنها در این نامه نمی گنجد. در این نامه من تنها سعی دارم به شکلی مختصر به یکی از نکاتی اشاره کنم که درآن رابطه تجربه دارم و مطمئنم که اگر به آن توجه کنید حداقل از گزارشگر قبلی یعنی آقای احمد شهید درانجام مسئولیتتان موفقتر عمل خواهید کرد.

وبلاگ نادرکشتکار - شنبه 22 اکتبر 2016

نامه سرگشاده نادرکشتکاربه خانم عاصمه جیلانی جهانگیر

خانم عاصمه جیلانی جهانگیر

نماینده و گزارشگرمحترم سازمان ملل در امور بررسی حقوق بشر در ایران

با عرض سلام ،مسئولیت جدیدتان را در این نهاد بین المللی تبریک عرض کرده و برای شما آرزوی موفقیت میکنم.

من نادر کشتکار به عنوان یک ایرانی و کسیکه مسائل حقوق بشری در کشورم را دنبال میکنم و به خاطرتعلق خاطری که به این موضوع دارم و در جهت کمک و همفکری در مسئولیت سنگین و بسیار حساسی که بر دوش گرفته اید،تصمیم گرفتم این نامه را برای شما بنویسم بلکه شاید بتوانم در حد توان و تجربه ام کمکی به درک بیشتر و دقیقترشما از فضای جامعه و حکومت ایران وحول مسائل وحساسیتهایی که در راه انجام مسئولیتتان ممکن است با آن برخورد کنید کرده باشم.

من به شخص شما و همچنین سایر همکارانتان در سازمان ملل اعتماد کامل داشته و دارم،اما در عین حال همه ما بخوبی میدانیم که در جهان امروزی حقوق بشر به ابزاری در دست کشورها و سیاستمداران تبدیل شده که به وسیله آن سعی به منحرف کردن اذهان و یا وارد کردن فشار بر کشوری و یا برای فرار از حقیقتی مورد استفاده قرار میگیرد.

برای مثال همینطور که میدانید در ژوئن همین سال بان کی مون دبیر کل محترم سازمان ملل نیروهای ائتلاف به رهبری عربستان را مسئول کشته و زخمی شدن صدها کودک یمنی معرفی کرده ونام کشور عربستان را در لیست سیاه گنجاند،اما با کمال شگفتی تنها یک هفته بعد بخاطر تهدید های عربستان سعودی و کشورهای هم پیمانش نام عربستان را از لیست سیاه خارج کرد،هر چند که آقای بان کی مون در جمع خبرنگاران در تاریخ پنجشنبه نهم ژوئن 2016 ،خارج کردن نام ائتلاف نظامی به رهبری عربستان از لیست سیاه عاملان کشتارکودکان یمنی را تصمیمی دشوار و دردناک خواند و بصراحت اعلام کرد که همچنان از محتوی گزارش خود درباره مسئولیت عربستان در کشتار کودکان در یمن دفاع میکند.اما در مجموع بالاترین سازمان بین المللی در جهان آشکارا در برابرسیاست و زور گویی پا روی حق گذاشت و تسلیم شد.

اما در مورد ایران موضوع بررسی و رسیدگی به مسائل حقوق بشری بسیار حساس تر و پیچیده تر میباشد،بطوریکه انجام کامل و منصفانه آن و همچنین تشویق رهبران ایران به همکاری با شما نیازمند شناختی کامل و همه جانبه از مسائل سیاسی ،فرهنگی وتاریخی ایران را میطلبد،مسائل و نکاتی که بی شک پرداختن به  همه آنها در این نامه نمی گنجد.

متاسفانه آقای احمد شهید به بخشی از مسائل حقوق بشری توجه میکرد و به بخشهایی نیز کاملأ بی توجه بود،و همین رویه باعث شده بود که گزارشهای ایشان و نگاهشان به مسائل حقوق بشری در ایران در کلیت کمی متاثر از مسائل سیاسی شود.

من از اعضاء سازمان مجاهدین ایران بودم که در عراق مستقربودیم.بعد از سالیان جنگ و دیدن عملیاتهایی که سازمان مجاهدین در داخل ایران و یا مین گذاریهایی که در مناطق مرزی میکرد،و یا ترورها وبمب گذاریهایی که جهت سرنگونی رژیم ایران انجام میداد، با تمام پوست و گوشتم به این نتیحه رسیدم که مبارزه مسلحانه امری از ابتدا اشتباه بود که نه تنها باعث کشته شدن  ده ها هزاربی گناه شد بلکه تمام گذشته و اعتبار ما را هم در نزد ملتمان ازبین برد.

امروزهفت سال است در آلمان زندگی میکنم و بخاطر حضور سازمان مجاهدین خلق در جنگ بین ایران و عراق وعملیاتها و جاسوسی هایی که بر علیه مردم خودمان انجام میدادیم وهمچنین کشتن و یا به اسارت گرفتن سربازان ایرانی ، در جاهای مختلفی که با هموطنانم سر و کار دارم ،هم از روی شرم از گذشته و هم بخاطر ترس ،ازاین موضوع که روزی من با سازمان مجاهدین بودم چیزی را بر زبان نمی آورم.

شما نیز با کمی تحقیق متوجه خواهید شد که این سازمان در بین ایرانیان وحتی در بین مخالفین حکومت ایران تا چه اندازه مطرود و منفور است.تنها سودی که سازمان مجاهدین از قرار گرفتن در کنار نیروهای عراقی بر علیه کشور و وطن خودشان بردند ،پولهای هنگفتی بود که از این راه نصیبشان شد،پولهای هنگفتی که بوی خون سربازان کشورم را میدهد.

در وصف عمق تنفری که مردم ایران از این سازمان به علت خیانتشان به آب و خاک وطنشان درهنگام تجاوز عراق دارند همین اندازه بگویم که برای مثال کافیست کسی به ایرانیان بگوید گزارشتان یا حتی بخشی از آن متأثر از القائات سازمان مجاهدین است یا اینکه شما با آنها ارتباط دارید،گفتن همین نکته به مردم ایران کافیست که ناخودآگاه به علت نفرت بی حدشان از کسانی که مرتکب خیانتی شدند که در طول تاریخ چند هزار ساله این آب و خاک بی سابقه بوده است ،به شما به چشم دیگری نگاه کرده و قضاوت دیگری کنند،و به شما و گزارشهایتان مجرد از آنکه واقعی هست یا خیر،حقیقت دارد یا ندارد اهمیتی نداده و با سوءظن به آنها و شما خواهند نگریست.

به هر حال در جائیکه مردم ایران به این سازمان،به چشم مشتی وطن فروش،مزدور و خائن نگاه میکنند و از آنها بیزار و متنفرند،آنوقت نگاه وعکس العمل سیاستمداران و رهبران ایران  به این سازمان دیگر کاملأ روشن بوده و نیازی به توضیح نخواهد بود.

با شناختی که من از سازمان مجاهدین دارم و با تجربه سالیان زندگی در بینشان میتوانم براحتی ترفندهایی که آنها در قالب یک اپوزیسیون سیاسی که آرمانهای انسانی دارند و برای آزادی مردم تلاش میکنند را در جذب و تحت تأثیر قرار دادن شما ،حدس بزنم.

متاسفانه این سازمان خودش کوچکترین معیارهای حقوق بشری را رعایت نمیکند، اعضاء این سازمان بیش از سی سال است که نه حق ازدواج دارند نه حق استفاده از وسائل ارتباط جمعی و نه حتی حق دیدن پدران و مادرانشان را.

صدها مادردر غم ندیدن فرزندانشان،از غصه جان سپردند اما مسئولین این سازمان فقط بخاطر ترس از احتمال  تحت تاثئر قرار گرفتن نیروهایش از چنین ملاقاتهایی وبدنبالش تهدید جدا شدن این نیروها از سازمان ،همچنان بعد از سی و اندی سال اجازه ملاقات اعضاء خود را با مادران و پدران پیر و سالخورده شان را نمیدهد.

دهها نفر در این سازمان به این دلیل که نمیخواستند دیگر در این سازمان باقی بمانند اما هیچ راه گریزی هم نداشتند خودکشی کردند چون از همه چیز نا امید شده بودند،بیش از نود و پنج درصد جداشدگان از این سازمان تنها بعد از اشغال عراق وطبعأ پایگاههای سازمان مجاهئین توسط نیروهای ائتلاف و با پشتگرمی به حضور نیروهای ائتلاف در پایگاه مرکزی سازمان مجاهدین بنام اشرف موفق به جدایی یا فرار از این سازمان شدند.

بهرحال با نوشتن این چند خط فقط خواستم شما را از جایگاه این سازمان در میان مردم ایران آگاه کرده وبخشی از دلائلی که باعث تنفر مردم ایران از این سازمان شده است را برای شما بصورت مختصر توضیح دهم.

امیدوارم و از شما خواهش دارم در صورت تماس سازمان مجاهدین ایران با شما حتمأ از آنها بخواهید که بخاطر مسائل انسانی و مینیمم های معیارهای حقوق بشری اجازه دهند پدران و مادرانی که بیش از سی سال است فرزندانشان را ندیده اند،اجازه ملاقات پیدا کرده و بیش از این با دروغ ومغز شوئی یا تحت فشار قرار دادن اعضأ، و یا با ارائه  دلائل غیر منطقی و غیر واقعی ،سنگ اندازی نکرده وجلوی این ملاقاتها را نگرفته وبعد از بیش از سه دهه به خانوادهای چشم انتظار و همچنان امیدوار این امید را بدهند و دست از این سیاست کاملأ ضد انسانی بردارند.

در پایان ضمن تشکر یکبار دیگر برای شما آرزوی موفقیت میکنم.

نادر کشتکار