ش11182017

Last updateش, 18 نوامبر 2017 2pm

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا نامه های کانون آوا هشدار به خانم عاصمه جیلانی جهانگیرگزارشگرجدید ویژه حقوق بشرسازمان ملل متحد درامورایران

وبلاگ سیدامیرموثقی - 26 اکتبر 2016

خانم جهانگیر

با سلام ودرود اینجانب سید امیر موثقی یکی از اعضای جداشده از فرقه تروریستی رجوی میباشم که مدت 15 سال هست در کشور آلمان اقامت دارم، انتخاب وجایگزینی شما را بجای آقای احمد شهید بعنوان گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل متحد برای ایران را تبریک میگویم و امیدوارم بعد از تحویل گیری این مسئولیت در ماه نوامبر برخلاف آقای احمد شهید صدای من و دیگر جدا شدگان از فرقه ترو ریستی رجوی را گوش کنید و مطالب اینجانبان و دیگر جداشدگان از این فرقه را به تمام و کمال مطالعه کرده و در گزارشات خود مندرج فرمائید .

نزدیک پانزده سال  از عمر من در رابطه با مجاهدین در عراق سپری شده است در این سالیان من شکنجه های روحی و روانی بسیاری از طرف مجاهدین متحمل شده ام و در تمام مدتی که در تشکیلات مجاهدین بودم از دنیای بیرون قطع بودم از تمامی امکانات از قبیل تلفن , اینترنت , نامه و ارتباط خانوادگی محروم بوده ام .در دوران اسارتم در کمپ های مجاهدین از مادرم، از وضعیت خانوادگی در مناسبات مجاهدین اطلاعی نداشتم. من بعنوان  یکی از بیشمار شاهدان حاضر هستم  که در خواست شرکت در جلسات شما  رادر مقر سازمان حقوق بشر در ژنو  امضاء کرده ام و بعنوان شاهد زنده  حاضرم از تمامی جنایتهای فرقه تروریستی رجوی در عراق وتمامی شکنجه و جنایتهایی که در سازمان مجاهدین خلق ایران با گوشت و پوست و استخوان لمس کرده و به عینه دیده ام  برای شما تشریح کنم و توضیح دهم  و برای  ثبت در سینه تاریخ شهادت دهم. سازمان مجاهدین پانزده سال تمام از من در تشکیلات  به اشکال مختلف بیگاری کشید ودر روز خروج من از زندان کمپ اشرف به ابوغریب حتی به زور از من امضاء گرفت و ومن را به زندان ابو غریب بغداد تحویل داد .در طی سالیانی که در کمپهای فرقه ترو ریستی رجوی بودم به تمامی افراد فقط برای خشونت و آدم کشی و جنایت و نهایتا خود کشی فرد که در تشکیلات فرقه رجوی یک عمل مقدس به حساب می آید تعلیم میدادند. فرقه رجوی با شستشوی مغزی من ودیگر دوستانم  ما را تشویق به خشونت میکردند آنها به ما یاد میدادند که چگونه قرص سیانور را در دهان بشکنیم من خود بارها و بارها شاهد بودم که  فرقه رجوی تیمهای عملیاتی برای انفجار لوله های نفتی , بمب گذاری و خمپاره زدن شهرها   مکانهای عمومی به  داخل ایران میفرستانند ومرکزو ستاد فرماندهی  تمامی عملیاتهای تروریستی در  کمپ اشرف تحت نظر و فرماندهی مریم رجوی بوده  و تمامی طرح های عملیاتی توسط مسعود ومریم رجوی نهایتا چک و کنترل و اکی داده میشدو خوشبختانه من و بسیاری از دوستان جدا شده و منتقد شاهدان زنده جنایتهای فرقه رجوی هستیم و حاضریم در هر دادگاهی بین المللی شهادت دهیم .

خانم عاصمه من در زمان آقای احمد شهید چندین بار به ایشان نامه نوشتم تا حداقل به حرفهایم گوش فرا دهد اما متاسفانه با اینکه من در کشور آلمان زندگی میکنم هیچوقت ایشان از من دعوت نکردند تا من هم حرفهای ناگفته سالیانم را  به ایشان گزارش کنم.

گویا نمایندگان  فرقه تروریستی رجوی که این روزها از آل سعود جنایتکار حمایت میکنند برای ایشان اعتبار بیشتری دارند.

خانم جهانگیرشما به خوبی میدانید فرقه تروریستی رجوی به شرایط موجود در منطقه و جهان به هر وسیله و دروغ متوسل میشود تا تنها از نابود شدن تشکیلات فرقه ای خود جلوگیری  به عمل بیاورد. خیلی ساده تر بگویم خدمت شما فرقه  تروریستی رجوی با کارنامه سیاهی که نزد مردم ایران داشته و دارد هرگز نمیتواند جایگاهی در سازمان ملل و در بین آنهایی که خود رامدعیان واقعی حقوق بشر قلمداد میکنند جایگاهی داشته باشد . لازم به ذکر است که اینجانب از شما استدعا میکنم  که در گزارشهایتان به حرفهای تمامی مخالفین و منتقدین از فرقه ترو ریستی رجوی گوش کرده و برای اینکه بتوانید گزارش کامل از وضعیت حقوق بشر ارائه دهید از اعضای جداشده از فرقه ترو ریستی رجوی دعوت به عمل بیاورید تا در زمان و مکان مناسب بیشتر شما را از وضعیت اسفبار درون تشکیلات فرقه ای رجوی مطلع کنند .

سید امیر موثقی

آلمان کلن