د10162017

Last updateد, 16 اکتبر 2017 10am

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا نامه های کانون آوا نامه سرگشاده به رئیس جمهور آلبانی

نامه سرگشاده به رئیس جمهور آلبانی

نامه سرگشاده به رئیس جمهور آلبانی

علی جهانی، وبلاگ آیینه، هجدهم آوریل ۲۰۱۷

حضور محترم رئیس جمهور آلبانی اینجانب علی جهانی که یکی از قربانیان فرقه تروریستی رجوی هستم و بهترین دوران زندگی ام را در این فرقه هدر داده ام لازم می دانم که نکاتی را در رابطه با این گروه فرقه گرا به عرض جنابعالی برسانم :

یکم) بنده ضمن تشکر از جنابعالی بخاطر پذیرش نیروهای سازمان که قربانی سیاست های رجوی هستند در کشور تان می خواستم بعرضتان برسانم که حساب نیروهای گرفتار در این تشکیلات با سران فرقه جدا هست . بنابر این شما بجای اینکه سران فرقه را نماینده نیروها بدانید خواهشمندم که تک تک افراد را طرف حساب قرار داده تا متوجه جنایاتی که رجوی در حق نیروها مرتکب شده است گردید و بنا براین سران فرقه را نماینده همه نیروها ندانید چون انها نه تنها خواسته های نیروها را بازگو نمی کنند بلکه صد هشتاد درجه عکسش را بیان می کنند

سوم )جناب رئیس جمهور محترم ؛ نیروهای سازمان بخاطر فشارهای روحی و جسمی شدید که در این سازمان متحمل شده اند ؛ در شرایط روحی و جسمی خوبی نیستند . لذا از شما درخواست دارم تسهیلات لازم را برای فراهم کردن ملاقات نیروها با خانواده های شان فراهم نمایید تا آنها با محیط بیرون از تشکیلات قرون وسطایی سازمان آشنا شوند و از این بی خبری و شرایط نامساعد روحی و جسمی خارج شوند

چهارم ) جناب رئیس جمهور آیا شما در جریان هستید که سران رجوی برای نگه داشتن نیروها در تشکیلات و وابسته نگه داشتن آنها به خودش حتی حقوق ناچیز پناهندگی شان را به آنها نمی دهد تا مبادا احساس استقلا کرده و به فکر رهایی از این تشکیلات بیفتند ؟ لذا از شما می خواهم که تسهیلاتی را فراهم کنید که مزایای پناهندگی افراد مستقیما به خودشان داده شود و آنان بصورت انفرادی طرف حساب مقامات کمیساریای عال پناهندگان شوند تا سران فرقه حق و حقوق پناهندگی شان را تصاحب نکند .

پنجم) در پایان ضمن تشکر مجدد از شما بخاطر پناه دادن نیروهای سازمان در کشور تان از شما خواهشمندم که نسبت به طرفند های سران فرقه و بطور خاص مریم رجوی که تا کنون چندین بار به کشور تان سفر کرده تا اولا تا با فریب نیروها تشکیلاتش را سرپا کند و ثانیا در تلاش هستند که با شما و مقامات دولت تان ملاقات کرده و سیاست های خود را دیکته کنند هوشیار باشید . چرا که تجربه نشان داده است که اینها همین سیاست را در عراق دنبال کردند و مقابل مردم ایران قرار گرفتند . لذا مردم ایران نسبت به کسانی که با این فرقه تروریستی هم سفره شده و ملاقات کنند و دستان شان را بفشارند حساس هستند و به راحتی از کنار ش نمی گذرند . بنابراین از شما خواهشمندم بجای آزادی عمل دادن بیش از حد به سران فرقه به نیروهای سازمان این آزادی عمل را بدهید تا برای آینده خودشان آزادانه و بدور از سازمان تصمیم بگیرند

با احترامات فراوان علی جهانی از آلمان