ش07212018

Last updateش, 21 جولای 2018 9am

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا نامه های کانون آوا نامه سرگشاده سید امیرموثقی به رئیس جمهورآلبانی آقای ایلیرمتا

نامه سرگشاده سید امیرموثقی به رئیس جمهورآلبانی آقای ایلیرمتا

اینجانب یکی از منتقدین فرقه رجوی میباشم که به مدت پانزده سال در کمپها و اسارتگاه های این فرقه تروریستی در خاک عراق با بدترین شرایط روحی و روانی و جسمی و بد ترین توهین ها و فحاشی ها  در درون تشکیلات فرقه ای رجوی مواجه بوده ام و از کوچکترین حق و حقوق و آزادی های فردی در درون این تشکیلات فرقه ای و قرون وسطایی محروم بودم. من بعد از جدائی از فرقه سکوت نکردم و برای نجات جان دوستانم که درفرقه گرفتار هستند کمک می کنم و افشاگری می کنم و به .مجامع حقوق بشری مراجعه و درخواست کمک می کنم.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

وبلاگ امیرموثقی - یکشنبه  22 آوریل 2018

نامه سر گشاده سید امیر موثقی به رئیس جمهورآلبانی آقای ایلیرمتا

با سلام و تقدیم احترام

amir Botschaft Albani

هدف ما این است که سایر قربانیان و اعضای مجاهدین خلق بتوانند از زیر کنترل فرقه ای و مغزشویی خارج شوند و قادر شوند که به همراه خانواده های خود زندگی جدیدی را آغاز کنند

مریم رجوی مستقر در فرانسه که رهبری فرقه مجاهدین را برعهده دارد و نمایندگان ارشد این سازمان از پاریس به آلبانی  می آیند .تا باز به همان شیوه های مغزشویی جاری در اردوگاههای عراق اعضای سازمان را در کنترل خود داشته باشند.

روشن است که هنگامیکه این افراد بعد از سالیان طولانی پای به دنبای آزاد و کشور آلبانی می گذارند باید نخستین کار فراهم کردن شرایط ملاقات آنها با خانواده هایشان باشد .

فرقه مجاهدین خلق سابقه طولانی در نقض حقوق بشر دارد که در همین ارتباط توجه شما را به گزارش نهادهای بین المللی از جمله گزارش سازمان دیدبان حقوق بشر در سال ۲۰۰۵ جلب می کنم . در این گزارش تحت عنوان ” خروج ممنوع ” به بخش کوچکی از موارد گسترده نقض فاحش حقوق بشر دردرون تشکیلات این فرقه اشاره گردیده است .

من یکی از آن مصاحبه کنندگان در آن گزارش بودم و بعنوان فردی که سالیان سال با بدترین شکنجه های این فرقه ترو ریستی به سرکردگی مسعود و مریم رجوی در عراق تحت حکومت صدام حسین اداره می شد. همچنین یکی از صدها نفری هستم که بعداز  خارج شدن از مناسبات فرقه رجوی یکسال در کمپ اشرف زندان بودم و یکسال هم در زندان بد نام ابو غریب محبوس شدم.

رئیس جمهور محترم آقای ایلیرمتا

ما می خواهیم بساط فرقه گرایانه و آمدن مریم رجوی و برگزاری نشستهای بزرگ سرکوبی برای ادامه سلطه بر روی اعضاء خاتمه .داده شود

اجازه ندهید در خاک کشور شما خانه ها پایگاه ها و کمپ های عممومی تشکیل بدهند و برای خودشان در کنار حکومت شما یک حکومت دیگری را اختیار کنند

با تشکر از شما جناب آقای رئیس جمهور محترم ایلیرمیتا