ی09232018

Last updateی, 23 سپتامبر 2018 12pm

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا نامه های کانون آوا نامه ای به دوست قدیمی محمد رضا علیپور

نامه ای به دوست قدیمی محمد رضا علیپور

----------------------------------------------------------------

علی جهانی، وبلاگ آیینه، بیست و چهارم آوریل ۲۰۱۸

ali jahaniنامه ای به دوست قدیمی محمد رضا علیپور

با سلام به شما دوست گرامی و قدیمی ام محمد رضا علیپور رودسری؛ دوست عزیزم من هیچ وقت یادم نمی رود که در نشستی در قرارگاه اشرف با مسئولیت شهلا کریمی شش نفر ریختند سرم و کتم زدند و دندانم را شکستند و صورتم را خونی کردند شما تنها کسی بودید که به کمک من آمدید و مرا از دست آنها نجات دادید همچنین من یادم هست که وقتی همسرتان به علت بیماری در کشور سویئس فوت کرد مسئولین بی رحم سازمان  به شما  اجازه حضور در مراسم تشییع جنازه اش ندادند و من خیلی ناراحت شدم . محمدرضا جان شما که بیش از ده سال بخاطر هواداری از سازمان زندان بودید و بعد از آزادی بلافاصله به بیابان های عراق و پایگاه اشرف رفتید همین سران بی رحم و عاطفه سازمان و بطور خاص مریم عضدانلو سرکرده فعلی شما زندانی های آزاد شده را خائن خطاب می کردند و می گفتند شما بایستی اعدام می شدید حالا که ازاد شدید حتما خیانت کرده اید و به همین خاطر هم هم شما همواره تحت برخورد تشکیلاتی و انواع و اقسام افشار های روحی و روانی و جسمی قرار داشتید و علی رغم اینکه سابقه تشکیلاتی تان بالا بود  هیچ مسئولیت درست و حسابی به شما نمی دادند و به شما اطمینان نداشتند و همیشه بخاطر زدن تو سر شما مسئولین تان را از زنانی که  هم سابقه  تشکیلاتی کمی داشتند و هم به لحاظ سنی خیلی از شما کوچکتر بودند انتخاب می کردند .

دوست گرامی من مطمئنم که شما به هیچ وجه از سازمان فرقه گرا و تروریستی رجوی راضی نیستید و مسئله دار هستید. بنده به دوست قدیمی تان می خواستم به شما عرض کنم که تحت تاثیر تبلیغات دروغین سران فرقه تروریستی رجوی که همیشه می گویند شما اگه از سازمان بیرون بروید نمی توانید زندگی کنید و همچنین گول وعده های دروغین و تکراری سرنگونی شان را نخورید و برای آینده خود تصمیم گیری کنید و مطمئن باشید که براحتی می توانید از پس مشکلات و چالشهای که پیش روی تان قرار می‌گیرد بر می آیید همانطور که بنده و سایر دوستان جدا شده از فرقه تروریستی رجوی از مشکلات و چالشهای که پیش روی مان قرار داشت بر آمده ایم و همچنین مطمئن باشید که بنده به عنوان دوست قدیمی تان از هیچ کمکی به شما دریغ نخواهم کرد .

با آرزوی بهترینها برای آینده شما

دوست قدیمی تان علی جهانی