ی09232018

Last updateی, 23 سپتامبر 2018 12pm

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا نامه های کانون آوا نامه سرگشاده به ساکنان کمپ تیرانا

نامه سرگشاده به ساکنان کمپ تیرانا

----------------------------------------------------------------------------------

علی جهانی، وبلاگ آیینه، بیست و پنجم می ۲۰۱۸

Ali Jahani 110x85نامه سرگشاده به ساکنان کمپ تیرانا

سلام دوستان قدیمی بنده علی جهانی که مدت زیادی همانند شما دربند تشکیلات قرون وسطایی و پوسیده رجوی بودم ولی اکنون رهایی یافته و در جهان آزاد زندگی میکنم بنده نامه های زیادی برای شما نوشته ام و قصدم تصمیم گیری برای سرنوشت شما نبوده و نیست و نخواهد بود و تنها قصد روشنگری و افشای جنایت ها و خیانت ها و توطئه های سران فرقه و بطور خاص مریم عضدانلو سرکرده فعلی این سازمان فرقه گرا و تروریستی می‌باشد چون من از بیرون این سازمان در معرض اخبار درست و بدون سانسور هستم و  اشراف بیشتری نسبت به شما که در داخل مناسبات در بی خبری مطلق از جهان بیرون این سازمان بسر می برید و تنها مجاز هستید اخبار بشدت سانسور شده سازمان را گوش کنید دارم . لذا قصدم از این نامه نگاری یک گزارش واقعی  از آخرین وضعیت اسف بار سازمان و ترفندهای سران سازمان برای ادامه گرفتار نگه داشتن شما در تشکیلات هست .

دوستان عزیز

سازمان و بطور خاص مریم عضدانلو سرکرده فعلی از پاسخ به سوالات واقعی و اساسی شما مانند وضعیت نامعلوم رجوی و ارتش به اصطلاح آزادی بخش و خروج خفت بار از کشور عراق و انقلاب کذایی مریم و همسویی سازمان با آمریکا و متحدانش در منطقه خاورمیانه نظیر عربستان سعودی و اسرائیل در می‌رود و از پاسخ به سوالات این سوالات بحق شما عاجز می باشد و به همین خاطر هم با موج روز افزون ریزش نیرویی مواجه می باشد .

دوستان عزیز همانطور که همه شما در جریان هستید سازمانی که زمانی توسط بنیان گزاران با هدف مبارزه با امپریالیسم جهانی به سرکردگی آمریکا و رژیم وابسته شاه تاسیس شده بود اکنون همسویی کامل با آمریکا و متحدانش در منطقه خاورمیانه نظیر عربستان سعودی و اسرائیل علیه منافع ملی مردم ایران دارد و مریم عضدانلو سرکرده فعلی فرقه تروریستی رجوی هم افتخار می کند که با ورشکستگان و بازنشستگان سیاسی از افراطی ترین جناح‌های جنگ طلب از حزب جمهوری خواه آمریکا ملاقات کند و آنها را با صرف هزینه های هنگفت از آمریکا به اور سورواز و یا کمپ شما بکشاند و لیست شهدای تان به آنها تقدیم کند. و اکنون هم که در ایام ماه مبارک رمضان بسر می بریم مریم عضدانلو پشت سر هم سورچرانی به بهانه ضیافت افطار راه می اندازد تا این افرادی نظیر جولیانی که از دلالان سیاسی هستند را بیاورد و به سور بدهد.

دوستان عزیز

این سازمان و سرانش اکنون تمام تلاش شان اینست که همچنان شما را در این تشکیلات قرون وسطایی و پوسیده گرفتار نگه دارند و به همین خاطر هم سران فرقه و بطور خاص مریم عضدانلو سرکرده فعلی سعی می کند با اقداماتی نظیر راه اندازی نشست های مختلف و راه اندازی مراسم به مناسبت های مختلف با حضور خودش و بردن شما به کمپی دور افتاده تحت عنوان اشرف سه و  ممانعت از ملاقات خانواده ها با شما و گرفتن حقوق ناچیز ماهیانه پناهندگی تان همواره در تلاش هستند که بقیه عمرتان را در این مناسبات به بطالت طی شود.

دوستان عزیز همانطور که همه شما در جریان هستید سازمان در شرایط اسف بار قرار دارد ولی سعی می کند با وارونه جلوه دادن حقایق و تکرار وعده های دروغین سرنگونی خود را همچنان بقول معروف بالای قله و نوک پیکان مبارزه نشان دهد . ولی همه می دانند که در این شرایطی که رهبری سازمان مفقود الاثر هست و مریم عضدانلو هم که توان رهبری ندارد و ارتش آزادی بخش هم بخاطر خروج از عراق و خلع سلاح و پیر و سالمند شدن نیروهایش عملا تاریخ مصرفش تمام شده است بنابراین این وعده های دروغین و تکراری سرنگونی سرنگونی فقط برای سرکار گذاشتن شما می باشد و دردی از دردهای لاعلاج این سازمان فرقه گرا و تروریستی را دوا نمی کند. به همین خاطر هم سران فرقه و بطور خاص مریم عضدانلو سرکرده فعلی فرقه تروریستی رجوی تمام مقاومت شان شده اینکه هر طوری شده شما را در تشکیلات قرون وسطایی و پوسیده شان همچنان نگه دارند ولی دیگر دیر شده و به نظر می رسد شما هم متوجه وخامت اوضاع اسف بار کنونی تشکیلات قرون وسطایی و پوسیده رجوی شده اید و موج روز افزون ریزش نیرویی گواه این ادعا میباشد.

در پایان با آرزوی بهترینها برای آینده شما دوستان قدیمی امیدوارم هر چه زودتر از این ترفند های سران فرقه رهایی یافته و برای آینده تان تصمیم گیری کنید.