ی07222018

Last updateش, 21 جولای 2018 9am

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا نامه های کانون آوا نامه سرگشاده به آقای حمید رضا نوری که در اسارت فرقه ترو ریستی رجوی می باشد

نامه سرگشاده به آقای حمید رضا نوری که در اسارت فرقه ترو ریستی رجوی می باشد

--------------------------------------------------------------------------------------

وبلاگ امیرموثقی  - دوشنبه 28 می 2018

نامه سرگشاده به آقای حمید رضا نوری که در اسارت فرقه ترو ریستی رجوی می باشد

img_2882

با عرض سلام خدمت دوست و همکار قدیمی که سالیان سال بهترین روز های زند گیمان را در تعمیر و نگهداری زرهی ها سپری  کردیم در یکانهای ( تی ان  ) و به اصطلاح سر خودمان را با تعمیر و نگهداری و آموزش های زرهی برای سالیان سال در چاه باطل رجوی خائن فرو کرده بودیم و از همه چیز دور و بر مان غافل شده بودیم هروز یکان و دسته را به خط میکردند و فرامین کار اجباری را برای تک تک افراد میخواندند وروزها و شبهای عمرمان را در دهلیز های تنگ و تاریک و پر پیچ و خم تانکهای فرسوده  که دولت عراق به رجوی داده بود به باطل به هدر میدادیم .

آقای حمید رضا نوری به خوبی  باید طی این سالیان سال دروغها و ترفند های دروغین این فرقه برایتان واضحتر و روز به روز روشن تر شده باشد که چطورعمر من و شما را برای خوش گذرانی های خودشان به چاه باطل فرقه ترو ریستی رجوی ریختند بله امروز من بعد از گذشت چندین سال که از فرقه رجوی خارج شده ام صاحب خانواده هستم صاحب دختری هستم که به من میگوید بابا دوستت دارم و این خود بالا ترین و با ارزشترین سرمایه زندگی من می باشد من بعد از سالیان سال به خانواده ام رسیدم به مادرم و سایر اعضای خانواده ام که هریک برای من گنجینه ای از مهر و محبت را به ار مغان آوردند  و به همین دلیل میدانم که شماهم برای دیدار پدر و مادر و خواهر و برا درانتان لحظه شماری میکنید و از این فرقه ترس دارید که مبادا جدا شوید و با شما بلا هایی را که بر سر سایر جدا شدگان می آوردند بیا ورند  اما من به شما قول میدم که هرگز فرقه رجوی را جدی نگیرید امروز بسیار بسیار پوشالی تر از هر  زمان دیگر و دست خالی تر از زمان عراق می باشند امروز زندان اشرف ندارند زندانهای مخابرات و استخبارات و ابوغریب زمان صدام را ندارند و باید که شما عزیزان تک به تک قیام کنید و با مشت بر دهان پوسیده و لجن زار رجوی بکوبید و فریاد آزادی را سر دهید و خودتان را از این تشکیلات فرقه ای و قرون وسطایی آزاد و رها سازید.

من بعنوان یک جدا شده که بیش از  پانزده سال هست از این فرقه جدا شده ام به شما این اطمینان خاطر را میدهم که از هر زمانی که اراده کنید از این تشکیلات فرقه ای  مخوف جدا شوید هیچ گونه تهدیدی  برای شما نخواهد داشت بلکه به آزادی و خواسته های فردی خویش خواهید رسید.

امروز فرقه بد نام رجوی با تظاهر به دروغ و ریا و با سر پوش گذاشتن به مشکلات درون تشکیلاتی اش وسیاسی  استراتژیکی دیگر مایه و توان کشش در مسیر مبارزه را ندارد در میان ایرانیان داخل و خارج از کشور به منفور ترین فرقه تبدیل شده است و همه و همه به این فرقه تروریستی تف کرده و میکنند بنا براین خودت را از چاه باطل رجوی نجات بده و به دنیای آزاد و رهایی که برای شما و سایر اطرافیانتان مهیا شده است قدم بگذارید و چند صباحی از عمر باقی مانده خودتان را در آزادی و آسایش کامل سپری کنید.

سید امیر موثقی

آلمان کلن