د11192018

Last updateد, 19 نوامبر 2018 9am

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا نامه های کانون آوا نامه سرگشاده مهدی سجودی به نخست وزیر کشور آلبانی آقای ادی راما

نامه سرگشاده مهدی سجودی به نخست وزیر کشور آلبانی آقای ادی راما

-----------------------------------------------------------------------

مهدی سجودی - کانون آوا - دوشنبه سوم سپتامبر 2018

نامه سرگشاده مهدی سجودی به نخست وزیر کشور آلبانی آقای ادی راما

جناب آقای ادی راما ، نخست وزیر محترم آلبانی

اینجانب مهدی سجودی عضو سابق مجاهدین خلق هستم که سالها پیش ازاین سازمان جدا شده و اکنون ساکن آلمان هستم و به عنوان یک عضو جداشده و منتقد این سازمان ، لازم می دانم نکاتی را به اطلاع شما برسانم :

سازمان مجاهدین خلق که ما آنها را بنا به شناخت چندین ساله ، یک فرقه‌ی تروریستی میدانیم بر خلاف اصول حقوق بشری با اعمال فشارهای مختلف بر اعضای ناراضی خود و با سرکوب و استفاده از مغزشویی سعی میکنند به هر قیمت که شده آنها را در درون تشکیلات خود نگه دارند، سازمان مجاهدین سازمانی با ساختار فرقه ای و کیش شخصیت حول رهبری مریم رجوی است.در سازمان مجاهدین هیچ کس حق بیان حرف واقعی و دلی خود را ندارد و در هر جایی و هر ملاقاتی و یا مصاحبه ایی افراد باید همان حرفهای دیکته شده مسولان را بگویند و اگر نه باعث ازار و اذیت و فشار و شکنجه برای افراد تحت اسارت خودشان میشوند ایا کشور شما کشوری ازاد نیست که هر کسی به دور از هر ترس و واهمه ایی از کسی بتواند حرف و یا انتقاد خود را بیان کند.

این فرقه همه منتقدان خود را ترورشخصیت و برای آنها پرونده سازی می کند چرا که آنها افشاگران چهره واقعی این سازمان هستند ، اما ما همواره به افشاگری و آگاهی دادن به کسانی که فریب تبلیغات دروغین فرقه را می خورند پرداخته ایم . واقعیت این است که اعضای این فرقه به محض پیدا کردن فرصت مناسب از آن جدا می شوند ، در چنین شرایطی انتظار ما از شما این است که تهدیداتی که ازجانب این فرقه می تواند متوجه کشور شما شود را دست کم نگیرید و از کسانی که خواهان جدایی از این فرقه هستند حمایت کنید .

این فرقه حتا برای ابتدایی ترین حقوق انسانی نیز ارزشی قایل نیست . چند وقت پیش خانواده خانم سمیه محمدی که در تشکیلات این فرقه اسیر است برای دیدار دخترشان به آلبانی آمده بودند اما چماقداران این فرقه به آنها حمله کردند و مانع دیدار آنها با خانم محمدی شدند ، تنها درخواست این پدر و مادر فقط دیدار با دخترشان بود اما این فرقه ضد انسانی حتی حق این را نیز به رسمیت نمی شناسد .

تمام این اتفاق ها در کشور شما می افتد و اگر شما همچنان خطر مجاهدین را در آلبانی جدی نگیرید و به آنها اجازه دهید هر کاری دلشان می خواهد بکنند اوضاع از این هم بدتر خواهد شد و آنها سعی می کنند که در امور داخلی کشور شما هم دخالت کنند .

انتظار ما از شما این است که جداشدگان از این سازمان در آلبانی را حمایت کنید و به سران مجاهدین اجازه ندهید که همچنان آنها را تحت فشار بگذارند .

با احترام

مهدی سجودی