ی07212019

Last updateش, 20 جولای 2019 7pm

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا نامه های کانون آوا نامه دوستانه به مجیدرجبی عضوجداشده فرقه مجاهدین در آلبانی

نامه دوستانه به مجیدرجبی عضوجداشده فرقه مجاهدین در آلبانی

مهدی سجودی - کانون آوا - 28 آوریل 2019

نامه دوستانه به مجیدرجبی عضوجداشده فرقه مجاهدین در آلبانی

جدیدا موضوع جدا شده ها در البانی بحث داغ و جدی ترین بلای جان فرقه رجوی شده است چرا که فقط اعضای جدا شده از اسارت فرقه هستند که میتوانند ماهیت ضد انسانی انها را رو کنند افرادی که سالیان سال با گوشت و پوست و روح و روان خودشان همه بلاها و آزار و اذیت های فرقه رجوی را با جان و دل چشیده اند برای آرمان دروغی رجوی که با مغز شویی در کله تک تک افراد کرده بود ولی غافل از اینکه خودش اولین بریده آرمان و شعارهای خود بود. در همین موضوع مطلبی دیدم و خواندم که یکی از دوستانم جوابیه ایی در برای موضع گیری یکی از سرکردگان خود فروخته و رزل فرقه در قبال اعضای جدا شده در کشور البانی داده که لازم دیدم من هم به عنوان یک عضو جدا شده و داغ کشیده موضع خود را اعلام کنم و در حمایت کامل خود از این دوستان دلیرو ازاده ام این مطلب را می نویسم.

دوست من جناب اقای رجبی / شما با اعتصاب غذایتان نشان دادید که اقدام اعتصاب غذا منحصر به فرقه رجوی نیست چون آنها از این حربه زیاد استفاده میکردند و به نام خود مصادره کرده بودند. و درود بر خانم اقبال که در حمایت از شما خواستار شکستن اعتصاب غذای شما شد و شما هم کار بسیار خوبی کردی و از این بابت پشیمان نباشید. اما در رابطه با عناصر فرقه رجوی همچون امثال آقای اقبال و خیلی های دیگر که شما خیلی محترمانه از ایشان یاد کردید و حرفهای بسیار شیکی به ایشان گفتید که از ادب شما میباشد ولی این که این حرفها و چرت و پرت هایی که در مورد اعضای جدا شده گفته میشود موضوع دیرینه و از دشمنی چندین ساله فرقه رجوی حتی به قیمت ریختن خون این افراد میباشد که خود در چندین مورد دیدم که این دشمنی فقط در حرف نمی باشد بلکه در عمل هم همان هستند. اما دوست گرامی تا آنجا که ما شناخت از فرقه داریم هیچکس فی سبیل الله نمی آید و موضع گیری بر علیه جداشدگان بنماید و حتما یک فشار روی آن شخص است و قطعا این فشار از طرف خود رجوی و باند تبهکارش می باشد ! لذا دوست من شما به جای زدن به آقای اقبال که برگ و شاخه نحیفی از این سیستم است باید به ریشه بزنی ! موضعگیری علیه اقبال دردی دوا نمیکند و شما دعوایتان فردی می شود در حالیکه دعوا با خود رجوی است و این در حرفهای شما بسیار اشکار است و شما بر علیه فرقه رجوی موضعگیری جدی نداشته اید بنابر این منتظر حرفهای دیگری از افراد و عناصر فرقه بر علیه خود داشته باشید ، حالا اقبال استارت زده و بعدی ها در راهند. امیدوارم که موفق باشید و آرزوی این را دارم که به زودی زود به تمام خواسته های خود با تلاشی که از خودتان دیدم و حمایت بقیه برسید.

مهدی سجودی المان