پ04022020

Last updateچ, 01 آوریل 2020 12pm

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا مقالات واطلاعیه های کانون آوا

رسوایی درونی فرقه مجاهدین که بیرونی نشد

ماه هیچوقت پشت ابر نمی ماند. سازمان و تم و تشکیلاتی که بر پایه دروغ و زور و ارعاب و وحشت پایه گزاری شده و روی این ارکان سالیان سال چرخید دیگر توانایی نادیده گرفتن انتخاب و فهم و درک اعضا و اسیران در بند خود را ندارد. شاید اگر اشرفی در عراق پا بر جا مانده بود کنترل و فشار روی افراد ساده تر می بود ولی در این برهه و در این مکان فعلی توان کنترل آگاهی افراد را نخواهد داشت.

دم خروس مدعیان دموکراسی درحمایت ازمرتجعترین وراست ترین احزاب اسپانیا

روزنامه اسپانیایی ال پائیس گزارش داد که «شورای ملی مقاومت ایران» در فاصله سال‌های ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۴ به مدت چندین ماه حقوق ماهیانه دو تن از رهبران «بوکس» حزب راست افراطی اسپانیا و برخی دیگر از هزینه‌های آن از جمله کامپیوترها و وسایل دفتری این حزب را پرداخته است.

مجاهدین در مظان اتهام انفجارات بندرالفجیره

دیرزمانیست که استراتژیست های آمریکایی در سازمان مجاهدین پتانسیل کسب قدرت به هربهایی را کشف کرده اند. مجاهدین ثابت کرده اند که جهت کسب قدرت نه تنها اصول و ایدئولوژی بلکه وطن و پدر ومادرخودرا نیز در طبق حراجی می گذارند. بهترین دلیل اثبات این امر همکاری با صدام حسین در طول جنگ ایران وعراق علیه کشورخودشان بود که تا اخر مرزهای خیانت و جنایت را درنور دیدند.

دی ماه خاطره ها

حال رجوی در سوختن از اینکه چرا شعاری در حمایت از شیر همیشه مخفی یعنی مسعود داده نشده ، با توهین و بجای تحلیل شرایط گفته نیم پهلوی و شعار حمایت از از خاندان پهلوی کار وزرات و لابی ها ی آنها دانست ، باید گفت جناب شیر همیشه بیدار و مخفی اینها که دیدید از گرسنگی و بیکاری شعار دیگری پیدا نکردند که ابتدا به ساکن مشکلشان شکم های گرسنه و جیب های خالی بود

جشنی از جنس رجوی

طبق اخبار موثق از درون فرقه رجوی با تعطیلی رسمی و قطع کمک های کمیساریای عالی پناهندگان كه تنها ارگان پشتيباني کننده از جداشده ها بود، این فرقه درون خودشان جشنی بزرگ ترتیب دادند و با سازو دهل خوشحالی خودشان را بین خودشان تقسیم کردند.ولی سوال اینست که این خوشحالی فرقه رجوی بابت چیست ؟

سمینارجداشدگان فرقه مجاهدین در پاریس- ژانویه 2020

روز گذشته (19 ژانویه 2020) جلسه بحت و گفتگو در باره نقض حقوق بشر و بخصوص مواضع این فرقه در سال 2019 در سالن هتلی در مرکزشهر پاریس برگزارشد. شرکت کنندگان در این جلسه مواضع بغایت ارتجاعی فرقه رجوی وعملکردهای ضدبشری این فرقه علیه اعضای منتقد و جداشدگان را محکوم کرده ونسبت به سیاستهای گروگانگیری و ضد خانواده فرقه رجوی اعتراض کردند

ادامه مطلب...

پاسخنامه ایی به اضداد تشنه به خون ملتم ایران (رجویها و دارو دسته شان)

اصرار به چسباندن خود به مردم ایران، فقط به دلیل طلب های وصول نشده و بی مورد شما از قدرت و رهبری است. در تاریخ هیچ وقت زندان بانان و پایمال کنندگان حقوق بشر نتوانستند برای مردم آزادی بیاورند، رجوی ها هم از این قاعده مستثنی نیستند.

سران فرقه رجوی محبوبیت سرداردلها شهید قاسم سلیمانی را برنتافتند

به گزارش خبرگزاریها، به دنبال ترور سردار شهید قاسم سلیمانی به دست نظامیان تروریست آمریکایی در عراق، بیشترین حجم اخبار در رسانه‌های جهان و به ویژه رسانه‌های تصویری و مکتوب منطقه به پوشش آن اختصاص یافت و هشتگ سردار سلیمانی ترند جهانی شد.

اقدام بغایت ضدانسانی مجاهدین علیه جداشده ها در آلبانی

مجاهدين با توطئه و همدستي دولت آلباني تمام حق و حقوق جداشده ها را را قطع كرده اند و كاري كرده اند كه كميساريا از كشور آلباني برود و تمام جداشدگان را بدون پشتيبان بگذارد. هم اكنون هيچ ارگاني نيست كه از اين افراد حمايت كند و فرقه رجوي با تمام قوا درصدد نابودي تك تك اين افراد است

درودوتبریک مهردادساغرچی به همه مسیحیان جهان وایران

در این سال با زهم جدا شده گان و کانون با تمام قوا به رسالت انسانی و اخلاقی و وجدانی خودش که همانا کمک به خانواده ها و جدا شده ها برای دیدارو رسیدن به زندگی عادی بوده ، ادامه داد و همچنان به این امر نیکو و انسانی بدون هیچ چشمداشتی ادامه خواهد داد...

سیل، طوفان، سونامی وزلزله محملی برای ارتزاق فرقه رجوی در مجامع سیاسی

سیلها و طوفانهای مهیب و سونامی و زلزله همواره در اقصی نقاط این کره خاکی وجود داشته و خواهد داشت و همواره بلایای طبیعی یکی از بزرگترین مشکلات جوامع بشری بوده و هست و همواره بسیاری از مسئولین نهادهای کشوری در راس ارگانهای مختلف بدلیل کارشکنی ها از کار برکنار شده اند...

ادامه مطلب...

چرا سازمان از پنج مهر سال شصت درس عبرت نگرفت؟

فرقه تروریستی رجوی در پنج مهر سال شصت در اوج جنگ ایران و عراق تمام نیروی خودش را در تهران بسیج کرده و یک تظاهرات مسلحانه راه اندازی کرد تا رجوی به خیال خام خود بتواند به وعده های دروغین سرنگونی شش ماهه اش جامه عمل بپوشاند ولی نتیجه این خیانت و خام خیالی های رجوی همانند سی خرداد سال شصت شکست بود و از.......

آیا فروردین ماه 1390 برای رجوی یک سرفصل جدید بود

بازدیدایلیرمتارئیس جمهورآلبانی ازمقرفرقه رجوی ونتایج آن

حتی یک تحلیل و استراتژی و راه کار رجوی درست از آب...

زمستان تمام شد بهاراز راه رسید روسیاهی بر چهره رجوی باقی ماند

زمستان  تمام شد بهار از راه رسید و روسیاهی بر چهره رجوی باقی ماند. فرقه رجوی که هرساله خودش را برای مرحله سین (سرنگونی) آماده میکند و با وعده و وعید های پوشالی و به راه انداختن یک جنگ روانی در میان نیروهای وارفته و از پای در آمده ایدیولوژیک تشکیلاتی امسال هم همچون سالهای گذشته خوار و خفیف شد و ملت ایران خودش را برای جشن و پایکوبی در بهاران 1398 آماده میکند و سفره هفت سین خود را بهتر آز سال های قبل مهیا کرده است.

ادامه مطلب...

چرا فرقه رجوی هیچ آینده ای ندارد؟

همانطورکه همگان در جریان هستند فرقه تروریستی رجوی نه تنها هیچ آینده ای ندارد بلکه در آستانه فرو پاشی کامل قرار دارد. اما سوال اینست که چرا این سازمان بی آینده می باشد؟

هشت مارس روزجهانی زن برزنان آزاده و مبارزمبارک باد

هشتم مارس روز جهانی زن بر زنان آزاده و مبارز که از زمان جنگ جهانی دوم تا به امروز مبارزه کرده اند و برای رسیدن به آزادی از جان و مال و خون خود گذشته اند مبارک باشد. هرساله در هشتم ماه مارس در تمامی کشورهای دنیا زنان با برقراری آکسیون ها و گردهمایی صدای خودشان را به گوش جهانیان میرسانند و به همه یادآوری میکنند که زنان هم دوشادوش مردان از حق و حقوق بالایی برخوردار بوده و هستند.

استراتژی جدید فرقه رجوی

آقای نظیری بیخود برای آینده فرقه تروریستی رجوی برنامه ریزی نکنید

ادامه مطلب...

آیا جنگ بین ایران و امریکا به سود منطقه خاورمیانه و جهان هست؟

در روزهای گذشته با توجه به تنش ها و تحریم های اعمال شده از طرف دولت زورگو و ستمگر امریکا به ایران و ایرانی روز به روز تنش ها بین ایران و امریکا شدید تر میشود و در این میان فرقه تروریستی وخود فروخته رجوی نیز با شارلاتان بازی و دستمال به دستی بیشتر و بیشتر بر طبل تو خالی جنگ بین ایران و امریکا میکوبد و...

آیا بازبوی کباب می آید؟ نگاهی به فراخوان جدید مجاهدین

وقتی حرکتی از مردم و خواسته های آنان فاصله بگیرد، از آزادی و استقلال فاصله بگیرد، با دشمنان مملکت خودش بسازد و با حمله نظامی، هم میهنان خودش را به خاک و خون بکشد، در جستجوی لقمه نانی برای نمایندگان هارترین جناحهای آمریکایی پارس کند، وطنش را به شیخ های فاسد عربستان بفروشد و با اسراییل مغازله سیاسی و اطلاعاتی کند، باید هم نه در ایران بلکه در پاریس با سیاهی لشگر غیرایرانی تظاهرات کند که بتواند حرفش را برساند.