پ08172017

Last updateچ, 16 آگوست 2017 8am

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا مقالات واطلاعیه های کانون آوا

هدف اصلی مریم رجوی از ملاقات با سناتور های آمریکایی چیست ؟

حال چی شده که سازمان ملاقات با چند تن از سناتور های ورشکسته سیاسی و جنگ طلب را اغاز بهار دوران نوین می نامند ؟ آیا این سرکرده  امپریالیست جهانی تغییر ماهیت داده و تبدیل به دولتی انقلابی شده است که سازمان از آنها درخواست کمک برای سرنگونی دارد؟ و سازمان آن موقع که در عراق بود و از حمایت های همه جانبه صدام برخوردار بود نتوانست شعار های بهار استراتژیک و سرنگونی و فتح تهران را محقق کند حال چطور می خواهید در کمپ آپارتمانی تیرانا با ارتشی که دیگر نه سلاح دارد و نه خاک دارد و اکثریتش هم که پیر و بیمار هستند  و دیگر توان حمل سلاح ندارند سرنگونی را محقق کنید ؟

سالگرد دروغ جاویدان حماسه عقیدتی ومیهنی فرقه تروریستی رجوی

درست در شرایطی که ملت ایران در خاک و خون میغلطیدند و در سوگ عزیزانی بودند که در جنگ هشت ساله بین ایران و عراق رخ داده بود فرقه ترو ریستی رجوی با خیانت به خاک و ناموس ایران و ایرانی دست در دست دولت صدام به یه ارتش خصوصی برای صدام تبدیل شده بود و با جیره خواری و چاپلوسی برای دولت صدام به خیال خام خود یکی پس از دیگری پیروزی بدست میاورد و خودش را عنترو منترحکومت صدام کرده بود .

ادامه مطلب...

فعاليتهاي گسترده جداشدگان از پارلمان اروپا تا قلب مرکز فرماندهي عنكبوتي فرقه رجوي در اور سورواز

ولی روز پنجشبه به ناگهان آقای مصطفی محمدی باپوشیدن تي شرتی دارای عكس دخترش كه  زير آن به زبان فرانسه نوشته بود: دخترم را آزاد كنيد و در دست داشتن بنری با آن مضمون بر فرق سر رجوي خائن وطن فروش در جلوی شهرداری اور ظاهر شد آنهم در شلوغ ترين ساعت روز كه جلوی شهرداري اور ترافيك سنگيني بود.

ادامه مطلب...

درگذشت تآسف انگیز خانم مریم میزاخانی اولین ریاضیدان زن ایرانی و سکوت مریم رجوی،چرا؟

اما چرا مریم قجر(رجوی) که در خارج کشورسالیانه چندین بار برای لاشخورهای کشورهائی که چشم دیدن ایران و ایرانی را ندارند سفره هفت رنگ پهن می کند و برای سخنرانی های آنان مثل نقل و نبات پول پخش می کند و اگر کسی از همین سران عرب بمیرد خود ماتم میگیرد و بقیه اعضای سازمان راهم وادار به ماتم و سوک میکند (نمونه مرگ یاسر عرفات در سال ۱۳۸۳) هیچ واکنشی حتی یک تسلیت ساده به زبان نیاورد و تنها به کمیسیون زنان که اساسآ معلوم نیست چه صیغه ای است واگذار کرد که آن هم گویا کمیسیون معلوم الحال اجبارآ تنها در چند سطر کوتاه تسلیت گفت.

نمایش تکراری دیگری از فرقه‌ی رجوی

فرقه رجوی تلاش دارد که با هر تلاشی نام خود را در حاشیه‌ی مسائل مرتبط با ایران حفظ کند و شعارهای این شو تبلیغاتی نیز بر محور تلاش برای برقراری دمکراسی در ایران می گردد اما این ادعاهای پوچ رجوی ها ، با افشاگری های اعضای جداشده دیگر نخ نما شده است و حتی کسانی که در ازای هزینه های گزاف در گردهمایی های مجاهدین شرکت می کنند نیز به بی محتوا بودن آن واقفند و مواضع و عملکرد ضد ایرانی  این فرقه کمترین آبرو و مشروعیتی برای رجوی باقی نگذاشته است ؛  دگردیسی مجاهدین که در طول سالیان گذشته به دست مسعود رجوی رقم خورده است

روشنگری در رابطه با جاسوسان و خبر چینان فرقه رجوی

…جواد عرب اکنون به عنوان پوشش، در یک خیاطی کنار سیتی پارک کار میکند. این خیاطی نزدیک دفتر و مقر فرقه در آلبانی است از این رو به راحتی می رود ملاقات هایش را با سران فرقه انجام می دهد. بدیهی است که این خیاطی پوش کار جاسوسی او می باشد تا بگوید کار می کنم و خودم پول در می آورم پس مستقل هستم! در حالی که بعد از لو رفتن در نزد خانوادها اکنون جواد عرب با تیمش فعالترین تیم جاسوسی در آلبانی است و اخیرا هم شروع کرده در بین نفرات و لابی های فرقه در آلبانی روی این پروژه کار می کند که نفرات بروند به کمیساریا و به پلیس گزارش بدهند که این جدا شده هایی را که مخالف فرقه هستند از شهر تیرانا به جایی دیگر انتقال بدهند چون بودنشان در آلبانی تهدید دارد!….

ادامه مطلب...

محمودعباس، مهمان سوپرایز امسال خیمه شب بازی مجاهدین در فرانسه ؟

اکنون چنین فردی با این سابقه کثیف که در اروپا بعنوان کسی که کمکهای اتحادیه اروپا به مردم فلسطین را به حساب شخصی خود وارد کرده، شناخته می شود، در زمره سورپریز مهمانان امسال گردهمایی مجاهدین درفرانسه محسوب محسوب می شود. مجاهدین که از نتایج شرکت ترکی الفیصل در مراسم 2016 دستاوردهای زیادی بزعم خود بدست آورده اند، فکر می کنند که بازهم میتوانند سورپریزی جدیدی روکنند و ازنعمات آن برخوردارشوند ولی اینبار روی اسب مرده شرطبندی می کنند. محمودعباس بی آبروتر از ان است که بتواند گِرمی مشروعیت برای مجاهدین بارمغان بیاورد.

اولین تو دهنی به مریم قجر عضدانلو بعد از کنفرانس ویلپنت

….آقایان: سیاوش سیفی و محمود ممبینی که هر دو از فاز سیاسی همراه تشکیلات سازمان بودند روز چهار شنبه 21 تیر ماه ( 12 ژوئیه ) از مقرهای فرقۀ رجوی در آلبانی فرار کرده و از این فرقه اعلام جدایی کردند …. روی پای خود و مستقل بودن سخت است اما برخلاف آنچه که سران فرقه می گویند تا به حال هیچ کدام از جدا شده ها از گرسنگی نمردند بلکه به آرامش و زندگی سرشار از صفا و مهر و محبت بازگشتند.

شادی و استقبال مجاهدین از عملیات هم خطی های داعشی خود

عملیات احمقانه و جنایتکارانه ای که هفته گذشته در تهران رخ داد در مقابل عملیاتهای جنایتکارانه مجاهدین در دهه شصت مثل روش کردن یک چوب کبریت بود، اما مهم و مهمتر موضعگیریهای سران و رهبران و حتی احزاب و سازمان های سیاسی ایران بود که با موضعگیری قاطع و محکوم کردن این حرکت جنایتکارانه بر مبارزه با تروریسم تآکید کنند، کاری که مجاهدین نه تنها از محکوم کردن مستقیم خودداری کرد بلکه با اعطلاعیه و موضعگیری دو پهلو از آن استقبال هم نمود، باشد تا تاریخ و مردم ایران در موقع مناسبی پاسخی قاطع تر بدهند

سعید زمانی: حیرت

نامه سرگشاده ادوارد ترمادو به رئیس جمهور آلبانی

آقای رئیس جمهور محترم:امروزه کشور شما با فشار مقامات امریکا کسانی را در خود جا داده که در دهه های گذشته در درون ایران دست به کشتار مستآشاران امریکائی زده و به این عملیات ننگین خود نیز می بالند و برایشان کشتار امریکائی ها هنوز هم جزء افتخارتشان است، مجاهدین خلق که امروز در خاک کشور شما خود را آزادیخواه و دمکرات جا می زنند چهره خود را پشت بزک سنکین سیاسی پنهان نموده اند، روز فاجعه یازده سپتامبر را هرگز فراموش نمی کنم روزی که دنیا را به لرزه در آورد و بی شک قلب میلیونها انسان را به درد آورد،در بازداشتگاه انفرادی مجاهدین بودم که ناگاه از بلندگوهای قرارگاه اشرف صدای موزیک شاد محوطه را پر کرد

اعلام جدایی علامه محمدعلی الحسینی از مجاهدین همراه با ویدیو وعکس

علامه محمدعلی الحسینی از لبنان از حامیان مجاهدین و شورای ملی مفاومت بعد از 10 سال همکاری اعلام جدایی نمود و درجلسه ای که بدعوت جداشدگان فرقه رجوی در تاریخ 8 ژوییه 2017 در پاریس برگزار شده بود شرکت نمود و حقایق تکان دهنده ای از این فرقه مخرب که نام اسلام را یدک می کشد، برملا نمود.

فرقه رجوی و حکایت کفن دزد

استراتژی غلط به همراه خیانتهای بزرگی چون مزدوری برای دشمنان ایران و ایرانی ، که همچنان ادمه دارد،وبجای بازگشت و اصلاح گذشته به زیر بیرق کسانی رفتن و نوکری و خوش رقصی کردن، که  ایران و ایرانی راتنها  بخاطر حب علی ، کافر و واجب القتل میدانند،و هزار و یک اشتباه دیگر که در طی چهل سال گذشته رهبر این فرقه آقای مسعود رجوی مرتکب شد،آنها را برای همیشه نزد ملت ایران به کفن دزد دوم تبدیل کرد.تنفری که آثار آن را حتی میتوان در اسیران این فرقه در آلبانی و نوع تنظیم فرقه با این نیروها بوضوح دید،و شکی نیست که با گذشت زمان این تنفر آشکار و آشکارتر خواهد شد.صدای آخرین مراحل خرد شدن تشکیلات مافیا گونه رجوی و همپالگیهایش را میتوان شنید

بحران لا علاج

در مقطع کنونی دیگر این بحران تشکیلاتی بطور کامل لاعلاج گشته است و دیگر با هیچ مسکنی هم قابل فروکش کردن هم نمی باشد و این دمل چرکین اکنون دیگر بطور کامل سر باز کرده است و قابل کنترل نیست و تمام هیکل تشکیلات را این بحران لاعلاج فرا گرفته است و مریم رجوی هم به هیچ عنوان نمی تواند چاره ای حتی در حد مسکنی موقت برای این بحران لاعلاج پیدا کند .  و دلایل اصلی که دیگر این بحران با مسکن هم قابل کنترل نیست اینست که اولا فرقه رجوی خاک عراق بقول خودشان جوار خاک میهن  و اشرف این قلعه استراتژیکی و سلاح بقول خودشان ناموس مجاهد خلق را از دست داده اند و این ارتش آزادیبخشش دیگر در کمپ تیرانا مبدل شده به سالمندانی که در آپارتمان های کمپ تیرانا ساکن شده اند . و ثانیا دیگر مسعود رجوی به عنوان رهبر عقیدتی بالای سر نیروها نیست و سرنوشتی نا معلوم دارد و مفقود می باشد

نامه سرگشاده ادوارد ترمادو به عالیجناب اسقف گایو

عالیجناب: خانم رجوی آنچه را که برای شما درباره سازمانش بیان نموده کاملآ کذب است و در پشت چهره خندان این خانم خوی انتقام گیری و درندگی از نوع اسلام داعشی قرار دارد،زیرا همین سازمان و رهبرش مسعود رجوی که همسر همین خانم هم می باشد در این چند سال اخیر چندین بار اعضای جدا شده از سازمانش و منتقدین خود را تهدید به مرگ کرده، آن هم نه در درون ایران و نه در دورانی که خود حاکم هستند، بلکه به عنوان آپوزاسیون و مهمتر اینکه در درون اروپای آزاد و دمکراتیک، حال خود قضاوت کنید سازمانی که قبل از به قدرت رسیدن، در دوران تبعید تحمل مخالف و یا منتقد خود را ندارد و آنان را در آزادترین کشورهای اروپائی تهدید به مرگ می کند آیا تضمینی دارد که پس از به قدرت رسیدن دست به تصفیه مخالفین و منتقدین خود در داخل و خارج نزند؟

ادامه مطلب...

یکصدهزار نفر در تجمع مجاهدین از کجا؟

دختر و پسر جوانیکه در واقع فریب مجاهدین و پفیوز بازی آنها را خورده بودند می گفتند وقتی که به پاریس رسیدند آنان را به سالن برده و تا ساعت نه شب بدون هیچ مواد غذائی در سالنی که به گفته آنان بسیار گرم بودن با دهان خشک نشسته و منتظر تا خانمی که روی سن بود هیاهو کند اینان کلمه ای هم از بیانات شیرین خانم رجوی را نفهمیدند، دختر جوان میگفت پس از چندساعت انتظار در سالن چند زن چچنی که همراهشان از کلن آلمان برده شده بودند دادو بیداد سر می دهند که این چه گردشی در پاریس است مگر ما آمده این اینجا در سالن بنشینیم

ادامه مطلب...

ملاقات نمایندگان انجمن های آوا و زنان درپارلمان اروپا با دو خانم عضو پارلمان اروپا خانم ماریته شاکه و خانم آنا ماریا گومز

خانم معینی مطرح کردند من از شما خواهش میکنم بعنوان زنی که سالهای از عمرم را در آنجا بود به افرادیکه در کشورهای اروپای بعنوان پناهنده وارد می‌شوند کمک کنند تا آن‌ها هم بتوانند در دنیای آزاد زندگی کنند وخودشان برای آینده تصمیم بگیرند، از دولتها میخواهم با فرستادن گروههای مختلف به آنجا از شرایط آن‌ها را از نزدیک مشاهده کنند وبا آن افراد به طور خصوصی و بدون هیچ واسطه ای صحبت کنند چونکه سران سازمان اجازه هیچ ملاقات با خانواده را به آن‌ها نمیدهد حتی آن افراد از داشتن تلفن و اینترنت محروحم هستند و افرادیکه در کشور آلبانی اسیر هستند نمونه‌ای از حرفهای من را ثابت میکند در و کشورآلبانی از افراد فامیل من هنوز چند نفری در اسیر هستند به نامهای اکبر معینی ؛اصغرمعین، و سمیه معینی که این‌ها خواهر وبرادر هستند

ایرانیان آزاده و خانواده ها مراسم بزرگداشت سالروز ترور و خشونت را محکوم می کنند

مراسمی که فرقه رجوی مدعی هست جشن مقاومت هست و برای خلق قهرمان می باشد . از طرف خانواده ها و ایرانیان آزاده که بخشی از همین خلق قهرمانی هستند که سران فرقه به دروغ سنگ حمایت از آنان را به سینه می زند ؛ این خیمه شب بازی رسوا و بی رونق را محکوم و بایکوت کرده اند . و تنها شرکت کنندگان در این مراسم گروههای تروریستی سوریه و عراق و لابی های صهیونیستی و بازنشستگان و ورشستگان سیاسی از حزب جمهوری خواه آمریکا و شیوخ مرتجع عربستان سعودی هستند که با خرجهای کلان بدین مراسم آورده شده اند

امروزدرایران روزانتخاب سرنوشت یک ملت اگاه و آزاد می باشد

...من بعنوان یک ایرانی افتخار میکنم به ملتی که فردا در سرتاسر جهان در ایران و اروپا و امریکا به پای میز رای گیری میروند و با آگاهی و افتخار رای خودشان را درصندوق می اندازند و اینده خودشان را خودشان تعیین می کنند و اجازه نمی دهند کسی و یا فرقه ای در این میان از حق و حقوق این ملت بنفع وجود خودشان سوء استفاده کند .

تظاهرات جداشدگان در میدان حقوق بشرپاریس علیه فرقه رجوی

اعضای جدا شده از سازمان با برپایی میز کتاب و توزیع بروشورها و حمل پلاکاردهای مصور درحالیکه باران شدیدی می بارید، ضمن افشای هدف واقعی از برگزاری شوی سازمان در پاریس و اعتراض به اجازۀ اقامت و فعالیت برای یک گروه فرقه ای و تروریستی در یک کشور آزاد و دموکراتیک؛ هدف آکسیون و ماهیت واقعی رهبران سازمان را برای شهروندان فرانسوی و خارجی که به اعضای جدا شده مراجعه می کردند توضیح دادند. این آکسیون بسیار مورد توجه و استقبال و حمایت مردم حاضر در میدان مذکور از جمله ایرانیان مقیم یا مسافر قرارگرفت

انتخابات وجریانات سیاسی ایران ومجاهدین

بیش از چهار دهه از حکومت مطلقه مسعود رجوی بر سازمان مجاهدین میگذرد وحال که معلوم نیست زنده یا مرده است باز هم نام اوست که بر سر سازمان استراستی مگر قحطی آدم است که نمیتوانند یک شخصی که در درون سازمان کم نیست بایک سیستم رای مخفی ومستقیم برای رهبری سازمان برگزینند، تمامی مسئولیت ها به صورت انتصابی و در انتصاب بودن با رهبری صورت میگیرد،