د12112017

Last updateد, 11 دسامبر 2017 4am

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا مقالات واطلاعیه های کانون آوا

حمله و هجوم مزدوران مریم قجربه فعالین حقوق بشروجدا شدگان ومنتقدین درپارلمان اروپا محکوم است

اینجانب سید امیر موثقی حمله و هجوم تروریستهای فرقه  رجوی در محل پارلمان ارو پا به آقایان حسین نژاد، مهدی خوشحال، عبدالکریم ابراهیمی و آقای غفور فتاحیان را محکوم می کنم.  فرقه تروریستی رجوی باز هم نتوانست جلوی درونمایه پست و تروریستی خود ر ا بگیرد و چهره واقعی ددمنشانه و قرون وسطایی را نشان داد و مشخص کرد که چهره بزک کرده مریم رجوی در دفاع از آزادی و دمکراسی چقدر پوچ وبی محتوای است. کسانی که تاب تحمل منتقدین و مخالفان خود را هم اکنون که در قدرت نیستند و در یک کشور اروپائی هستند ندارند وای به وقتی که به قدرت برسند در آنصورت بار دیگر با شعبان بی مخ ها و چماقدران  مواجه خواهیم بود

مریم رجوی ازداخل پارلمان اروپا شخصا فرمان حمله به جداشدگان را صادرنمود

ازقضای روزگار همزمان با این کنفرانس، ظاهرا مریم قجرعضدانلو نیز در جلسۀ دیگری با لابی های خود دراین پارلمان قصد شرکت داشته است. این زن عقده ای که نمی توانست حضور جداشدگان را درجلسه دیگری که اصلا مربوط به وی نبود، تحمل کند، شخصا دستور حمله فیزیکی به این جداشدگان راصادر نمود. اوباش فرقۀ رجوی در خیابان مقابل پارلمان اروپا برا ی جداشدگان کمین گذاشتند و متاسفانه دوتن از دوستان ما آقایان مهدی خوشحال و عبدالکریم ابراهیمی در این کمین افتاده ومورد ضرب وجرح شدید اراذل و اوباش مریم قجر قرارگرفتند.

مشکلات عمده فرقه تروریستی رجوی

عمده ترین این مشکلات لاینحل و لاعلاج سازمان موج روز افزون ریزش نیرویی می باشد که سازمان همواره بعد از دزدیدن رهبری سازمان توسط رجوی و تبدیل شدن سازمان به یک فرقه تروریستی با آن مواجه می باشد که اکنون با از دست دادن سلاح و پایگاه استراتژیکی اشرف و خروج مفتضحانه آز عراق و انتقال به کمپ آپارتمانی تیرانا به شدت اوج گرفته و نیروهای سازمان در شرایط بدون عراق و بدون حضور مسعود رجوی در باتلاق کمپ تیرانا به شدت مسئله دار هستند و خواستار جدایی می باشند و تلاش های مذبوحانه مریم عضدانلو به عنوان سر کرده فعلی فرقه تروریستی رجوی نه تنها بجایی نرسیده بلکه باعث اوج گیری جریان مسئله داری و ریزش نیرویی شده است و فروپاشی کامل و تمام عیار این سازمان فرقه گرا و تروریستی را تسریع کرده است.

عملیات تروریستی چماقداران رجوی در مقابل پارلمان اروپا

بعد از پایان جلسه هنگامی که هیات جداشده قصد خروج از پارلمان را داشت، مورد هجوم و حمله گله وار بیش از ده ها نفر از اوباشان رجوی قرارگرفت و یکباردیگر خوی و خصلت دد منشانه و ضد انسانی فرقه تروریستی رجوی به نمایش گذاشته شد. مریم رجوی که از فرط درد و استیصال بخودش می پیچید نتوانست تحمل کند که خبررسانه ای شرکتش در پارلمان اروپا تحت الشعاع حضور جداشدگان در این پارلمان قرار بگیرد و دیوانه وار دستور حمله به افراد هیات جداشده را صادر نمود.

چرا فرقه‌ی رجوی امسال نمایش های هرساله‌ به مناسبت سی مهر را بیرونی نکرد

رسم هر ساله‌ی فرقه‌ی رجوی این بوده است که به مناسبت انتصاب مریم رجوی به عنوان رئیس جمهور مادام العمر شورای دست ساز مرحوم مسعود رجوی در سی مهر ۱۳۷۲ مراسم و جشن هایی نمایشی برگزار کرده و برای استفاده‌ی تبلیغاتی و نیز روحیه دادن به نیروهای اسیر در تشکیلات ، آن را بیرونی کند .

ادامه مطلب...

حضور همزمان هیات بزرگ جداشدگان و مریم قجر در پارلمان اروپا - چماقداری تیم محافظت مریم قجر

این حضورهمزمان هیات  بزرگ جداشدگان و مریم قجر در پارلمان اروپا چنان لرزه ای بر فرقه رجوی انداخت که لابی خود را برای جلوگیری از ورود هیات جداشدگان روانه میدان کرد که اوهم نتوانست هیچ غلطی بکند و فقط عاجزانه درخواست کرد که هیات جداشدگان نتوانند به تنهایی تردد کنند. مریم قجر فکرکرده که پارلمان اروپا مایملک اوست در حالیکه برخلاف تشکیلات جهنمی مجاهدین، آزادی ارتباطات در پارلمان اروپا کاملا جاریست و هیچ فرد و یا نهادی  نمی تواند مانع از نشر حقایق بشود.

بازی هایی تحت عنوان هفته سیمرغ رهایی در فرقه رجوی

خانم عضدانلو توسط رجوی دارای القابی نظیر: سیمرغ رهایی؛  مهر تابان؛  مریم پاک رهایی؛  سیمرغ رهایی ایران زمین و رئیس جمهور بر گزیده مقاومت می باشد. ایشان بعد از انتصابش تحت عنوان رئیس جمهور مادام العمر مقاومت از عراق تحت عنوان موشک استراتژیکی بند " ر" بسوی خارج کشور پرانده شد ولی بعد از مدتی عفب گرد کرده و به عراق برگشت و بعدش که صدام حسین سرنگون شد این به اصطلاح سیمرغ رهایی؛  نیروهای نگون بخت سازمان را زیر مهیب ترین بمباران ها در طول تاریخ جنگ ها  رها کرده و تنها گذاشت و با حدود ۴۰۰ تن از مرغ های سوگلی اش بسوی فرانسه پرواز کرد . حال این سیمرغ به اصطلاح رهایی بدون ارتش مسلح و بدون حضور مسعود رجوی در باتلاق کمپ تیرانا گیر کرده است

ریزش نیرو، سرنوشت محتوم مجاهدین

همانگونه که از سالیان پیش و قبل از خروج مجاهدین از عراق برای ما اعضای جدا شده قابل پیشبینی بود و همواره گفته و تآکید کرده بودیم که با خروج مجاهدین از عراق کار سازمان و تشکیلات تمام شده است، امروز شاهد ریزش دنباله دار نیرو در سازمان مجاهدین هستیم، حتی گفته بودیم که اگر سازمان سرسوزنی درگاه مناسبات و تشکیلات خود را شل کند تا خانواده ها بتوانند با عزیزان خود تماس و ملاقات داشته باشند، این ریزش نیرو سرعت بیشتری به خود خواهد گرفت، ترس سازمان مجاهدین هم از ممنوع کردن دیدار خانواده ها همین است و بس.

آزادی سمیه محمدی تو دهنی محکمی به تشکیلات کذائی

آزادی سمیه محمدی برای تشکیلات فرقه این پیام را دارد که برای به بند کشیدن انسان هر چه سرکوب کنید، هر چه تهمت بزنید و هر چقدر هم که خشونت به خرج بدید منطق با آزادی است و نمی توانید با زور وفشار مهارش کنید، و همین هم تضمین کننده سقوط فرقه و تشکیلاتتان است که اکنون شاهدش هستید، با آرزوی موفقیت و شروع زندگی تازه در دنیای آزاد برای سمیه و با آرزوی آزادی دیگر عزیزان از قید و بند اسارت و بندگی از فرقه مجاهدین.

حسرت و سوز و گداز جماعت رجوی از بالا نبودن تعداد قربانیان زلزله در غرب کشور

در مدتی که از این حادثه میگذرد جماعت رجوی در سایتهای مختلف خود و همچنین در کانال ماهوارهای موسوم به سیمای آزادی خبرهای کذب و مغرضانه ای اعلام می نمایند.و همچنین نفراتی از اعضا وهواداران فریب خورده یا تطمیع شده خود را به روی صحنه می آورند و تمامی این نفرات اطلاعات و آمار غلط ارائه داده  و زوزه می کشند که چرا زلزله ای با این قدرت خرابی و خسارات جانی و مالی بیشتری را به مردم ستمدیده ایران وارد نساخته است.

همیاری فرقه ترو ریستی رجوی با ترامپ رئیس جمهور گاو چران آمریکا

من بعنوان  یک ایرانی هرگز اجازه نخواهم داد که  دولت امریکا و فرقه ترو ریستی رجوی سر سوزنی به آب و خاک و سرزمین پدری و مادری من تعرض کنند و یا برای این سرزمین  خط و خطوط خودشان را به اجرا بگذارند من به عنوان یک فرد جدا شده از فرقه ترو ریستی رجوی به مریم قجر و همه دم و دنبالچه های او هشدار میدهم که هرگز برای خود برنامه ریزی های واهی ترتیب ندهید که با عواقب خطرناک تر از عراق روبرو خواهید شد و اینبار بر خلاف دفعه قبل بدجوری در تله خواهید افتاد و راه عقبگرد نخواهید داشت.

____________________________________________________________________________________________________________________

بازهم فاجعه ای دیگر درایران و دورجدیدی ازمرده خوری های فرقه رجوی

فرقه  تروریستی رجوی در اوج دجالگری و ارتجاع گری و دریوزگی بازهم برخونهای ریخته شده در خاک ایران زمین خودش را دخیل میداند و شروع کرده بر نمک پاشیدن بر زخمهای ملتی که همه چیز خود را در اثر زلزله از دست داده اند و بی خانمان شده اند. مریم قجر شروع کرده به دادن اطلاعیه پشت سرهم و خودش را داغدار ملتی محروم و ستم کشیده میداند و از طرفی فیلمها و صحنه های دلخراشی راکه در شبکه های اجتماعی از مناطق زلزله زده پخش میشود را با ادیت کردن و صدا گذاشتن در سیمای خود پخش میکنند!!!؟ و در آخر هم میگویند خبر نگار اعزامی از سیمای آزادی .

راهبرد ترامپ علیه مردم ایران و استقبال گروه تروریستی رجوی

در میان این استقبال ها سرکرده فعلی فرقه تروریستی رجوی هم از این راهبرد جدید ترامپ استقبال کرده است که البته جای تعجب ندارد چون که از ماهیت ضد ایرانی و تروریستی رجوی چیزی جز این انتظار نمی رود و سرکرده فعلی فرقه تروریستی رجوی یعنی مریم عضدانلو با این استقبال از راهبرد جدید ترامپ بیش از پیش چهره ضد ایرانی و تروریستی رجوی در انظار مردم جهان و بطور خاص ایران آشکار می کند. ولی تنها جای تاسف بسیار دارد که چطور یک سازمان مجاهدین خلق ایرانی که با اهداف مبارزه با امپریالیسم جهانی به سرکردگی آمریکا تاسیس شده بود؛  چطور  اکنون بر اثر خیانت ها و جنایت بیشمار رجوی علیه مردم ایران تا آنجا در باتلاق و لجنزار خیانت فرو رفته است که همسو با اسرائیل و شیوخ مرتجع عربستان از اعلام راهبرد جدید و بی اهمیت ترامپ استقبال کرده است

دل پر خون عربستان و فرقه رجوی از حزب الله لبنان

سناریوی داعش یا به زعم فرقه رجوی، عشائر انقلابی عراق به پایان خود رسید وعربستان و متحدینش از این سناریوی خونینی که به راه انداختند،نه تنها به هیچ  دست آوردی نرسیدند ،بلکه این توطئه  باعث ایجاد اتحاد مردم غیورعراق در دفاع ازکشورخود وحضور در صحنه های مستقیم رویارویی نظامی تحت عنوان نیروهای مردمی عراق یا حشد الشعبی با جریان تروریستی داعش یا همان عشائر انقلابی آدمکش شد. اما از عراق مهمتر،شکست داعش در سوریه که بدون حمایت حزب الله لبنان و کمکهای حکومت ایران امکان پذیر نبود،عامل اصلی جیغ های بنفش عربستان ، متحدینش و فرقه رجوی است.

راهبرد ترامپ علیه مردم ایران و استقبال گروه تروریستی رجوی

سرکرده فعلی فرقه تروریستی رجوی یعنی مریم عضدانلو با این استقبال از راهبرد جدید ترامپ بیش از پیش چهره ضد ایرانی و تروریستی رجوی در انظار مردم جهان و بطور خاص ایران آشکار می کند. ولی تنها جای تاسف بسیار دارد که چطور یک سازمان مجاهدین خلق ایرانی که با اهداف مبارزه با امپریالیسم جهانی به سرکردگی آمریکا تاسیس شده بود؛  چطور  اکنون بر اثر خیانت ها و جنایت بیشمار رجوی علیه مردم ایران تا آنجا در باتلاق و لجنزار خیانت فرو رفته است که همسو با اسرائیل و شیوخ مرتجع عربستان از اعلام راهبرد جدید و بی اهمیت ترامپ استقبال کرده است. البته بهتر از هر کسی خانم عضدانلو می داند که این راهبرد جدید ترامپ از اهمیت خاصی برخوردار نیست و همچنین ایشان بهتر از هر کسی می داند که آقای ترامپ دچار عدم تعادل هست و بلحاظ سیاسی خیلی ضعیف می باشد و نمی تواند در قبال مسائل مهم  تصمیم گیری درستی داشته باشد

سازمان دروغ و خیانت و جنایت

رجوی همیشه در نشست های تشکیلاتی به دروغ  می گفت بر سر در سازمان نوشته فدا و صداقت ولی کاملا صد و هشتاد درجه عکس ما در فرقه تروریستی جز دروغ و خیانت و جنایت و دجالیت چیزی دیگری ندیدیم. سازمان مجاهدین خلق ایران از زمانی که توسط رجوی از صفت یک سازمان انقلابی و سیاسی و ضد امپریالیستی در آمد و تبدیل به سازمان مسعود و مریم شد که عملکرد فرقه گرا یانه و تروریستی دارد. حال برای روشن تر شدن این موضوع نگاهی گذرا و همه جانبه بیندازیم به دروغپردازی و خیانت و جنایت های بی شمار این سازمان فرقه گرا و تروریستی که در حال حاضر مریم عضدانلو سرکرده اش می باشد.

ادامه مطلب...

شرکت و سخنرانی هیاتی از جداشدگان فرقه رجوی در کنفرانسی در پارلمان اروپا در امور پناهندگان

با سلام اینجانب رضا جبلی از انجمن حقوق بشری "کانون آوا" مستقر در کلن آلمان و همکارم آقای حسین نژاد از انجمن پیوند رهایی در فرانسه تمایل داریم اول از آقایان نمایندۀ سوسیال دموکرات پارلمان اروپا بخاطر برگزاری این کنفرانس تشکر کنیم همچنین با تشکر ویژه از خانم های نماینده سازمان ملل و به ویژه یونسکو بخاطر کار عالی شان برای کمک به پناهندگان.از آنجاییکه من خودم پناهنده بوده و هستم و زندگی برای پناهندگان بدون وجود شما می توانست یک تراژدی بزرگ باشد بنابراین از شما برای این کارتان سپاسگزارم.من سئوال متفاوتی دارم. بیش از یک سال و نیم پیش حدود دو هزار نفر از یک فرقه و سازمان تروریستی بنام مجاهدین از عراق به آلبانی منتقل شدند. این افراد در حال حاضر در آلبانی هم اجازۀ دسترسی به تحصیل ندارند. پیش از این آنها وقتی برای بیش از سی سال در کمپ های اشرف و لیبرتی در عراق بودند ارتباط آنها با دنیای خارج بکلی قطع بود بطوریکه هیچ اطلاعی از موبایل و انترنت و رسانه های اجتماعی نداشتند. این وضعیت اکنون در آلبانی هم ادامه دارد

از تهران تا تیرانا

بعد از سقوط صدام حسین بلا فاصله رجوی غیب شده و مریم عضدانلو هم به پاریس گریخت و بعدش هم بر اثر  فشار های ارگانهای حقوق بشری و سازمان های بین المللی از یک طرف و فشار خانواده های نیروهای سازمان و افشاگری های نیروهای جدا شده از سازمان از سوی دیگر باعث شد که سازمان علی رغم شعر و شعار های پوشالی نظیر سلاح ناموس مجاهد خلق است و چو اشرف نباشد تن من مباد و اگر دنیا تکان بخورد اشرف از جایش تکان نخواهد خورد بدون کمترین مقاومتی تن به خلع سلاح داد و بعد هم با انتقال نیروهای وارفته و روحیه باخته و مسئله دار به کمپ لیبرتی در بغداد تن به عقب نشینی و تخلیه کامل این قلعه استراتژیکی اشرف داد.

نقطه مختصات سازمان به اصطلاح مجاهدین

مشاهده می فرمایید که این سازمان فرقه گرا در چه نقطه مختصاتی قرار دارد و چگونه به برکت رهبر مفقودش به نقطه فروپاشی کامل رسیده است . و درست  به همین دلیل است که مریم رجوی این روزها تمام تلاشش را معطوف کرده است هر طوری شده این تشکیلات وارفته و زوار در رفته را چند صباحی بیشتر سر پا نگه دارد و از ریزش نیروهای وارفنه و روحیه باخته و مسئله دار جلوگیری کند . اما گذشته ثابت کرده است نه تنها این تلاشهای مذبوحانه مثمر ثمر نخواهد بود بلکه بر عکس موجب تسریع در فروپاشی تمام عیار و کامل این تشکیلات قرون وسطایی و خشونت گرا می گردد.

مجاهدین و کوروش بزرگ

کوروش چکمه لیس دشمنان ایران نبوده، کوروش اطلاعات فروش هم نبوده، کوروش همسران را از هم جدا نکرده، کوروش شورای رهبری زنانه هم نداشته تا با آنان تحت عناوین مختلف هر کاری انجام دهد.

فروپاشی تشکیلات دیکتاتوری نزدیک است

اینکه دوستم محمد تورنگ هم توانست از بند اسارت خلاص شود و به آغوش خانواده باز گردد بسیار خوشحالم و این خود خاری است به چشم نحس رجوی که مخالف خانواده است و هرگز تحمل دیدن پیوند خانوادگی کسی را ندارد، با جدا شدن محمد تورنگ و تورنگ ها، و صل مجدد به خانواده، بر تشکیلات رجوی لرزه ای شدید وارد می شود و نوید فروریزی تشکیلات مخوفش را سر می دهد، باشد تا دیگر دوستانمان که هنوز دربند تشکیلات هستند با شنیدن خبر بازگشت محمد تورنگ به کانون گرم خانواده به خود آیند و سقف تشکیلات مخوف رجوی را بر سر سرانش فرو ریزند و به دنیای آزاد بازگردند،آری به همین روال فروپاشی تشکیلات دیکتاتوری نزدیک است