ی08192018

Last updateش, 18 آگوست 2018 10pm

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا مقالات واطلاعیه های کانون آوا

ماجرای پاریس و عکس العمل مردم به آن در دنیای مجازی

حتما تاکنون اخبار و تحلیلهای منتشر شده در باره ماجرای پاریس و دستگیری یک زوج  و یک دیپلمات ایرانی را شنیده باشید.از اینکه این ماجرا از همان بدو اعلام کاملا شبیه یک سناریو بود شکی نیست،اما اظهارات مقامات ارشد امریکا و اسراییل درباره آن از جمله موضع گیری آقای نتانیاهو آنهم دقیقا هنگام بازدید روحانی از کشورهای اروپایی بر سر موضوع برجام،جای هیچ شک و تردیدی در باره همکاری مشترک فرقه رجوی و اسراییل را باقی نمیگذارد.

ماجرای پاریس و عکس العمل مردم به آن در دنیای مجازی

تحولات سوریه و موضع گیری فرقه رجوی

در میان این واکنش های مختلف واکنش فرقه تروریستی رجوی همسو با آمریکا و متحدانش در منطقه خاورمیانه نظیر عربستان سعودی و اسرائیل خیلی جالب بود .فرقه تروریستی رجوی با انتشار اطلاعیه ای تحت عنوان اطلاعیه شورای به اصطلاح مقاومت  همسو با اسراییل از این حمله موشکی به سوریه حمایت کرده و آنرا ضروری دانسته است و آنرا در راستای سرنگونی رژیم ایران تلقی کرده است . من می‌خواهم از این سران فرقه تروریستی رجوی و بطور خاص مریم عضدانلو سرکرده فعلی فرقه تروریستی رجوی بپرسم که تحولات داخلی کشور سوریه به شما که مدعی اپوزیسیون ایرانی هستید دارد ؟ مگر شما اپوزیسیون دولت بشار اسد هستید؟ قطعا اینطور نیست ولی شما برای خود شیرینی نزد اربابان خود موظف هستید که نقش سخنگوی کاخ سفید را بازی کنید و ضمن پوشش کامل اخبار و تحولات سوریه در نقش اپوزیسیون دولت بشار اسد ایفای نقش نمائید تا اینطوری اخبار فروپاشی کامل تشکیلات قرون وسطایی و پوسیده تان را بپوشانید

طرح حمله تروریستی به همایش ویلپنت!؟ ترفند جدید مجاهدین

یعنی یک نفر در کاخ نیست که برای اینا فلسفه وجودی مجاهدین و اعمال جنایتکارانه اینها رو شرح بده و بگه اینها پایه های اصلی تشکیل حکومت جمهوری اسلامی و مبارزین مسلح انقلابی بر ضد دموکراسی بوده اند...امریکایی ها فکر می کنند با استفاده از مریم رجوی و امیرعباس فخرآور می تونن به ملایان فشار وارد کنند در صورتی که نمی دونن سر این قبری که دارن گریه می کنن مرده نیست. مردم ایران اگر تا الان هم امیدی به ترامپ برای رسیدن به آزادی داشتند رو با این حرکات احمقانه و ناشیانه از دست دادند. باید به حال خودمون افسوس بخوریم که فاحشه شناخته ای شده چون مریمک رجوی با لچکی که به سر داره و با اون ژست ایدئولوژیکی مارکسیستی شده نماد آزادی!!

چهل سال خیانت و جنایت با ادعای پوشالی آلترناتیو

هنوز بعد از گذشت چهل سال سران فرقه تروریستی رجوی و بطور خاص مریم عضدانلو سرکرده فعلی فرقه تروریستی رجوی نه تنها از گذشته سراسر خیانت و جنایت شان فاصله نگرفته و ابراز پشیمانی نمی کنند و عملکرد این سازمان فرقه گرا و تروریستی را به نقد نمی کشد بلکه همچنان بر خط و خطوط و استراتژی شکست خورده اش اصرار می ورزد و خواستار ادامه همان خط و خطوط و استراتژی شکست خورده می باشد و اکنون مریم عضدانلو سرکرده فعلی فرقه تروریستی رجوی با همسویی کامل با آمریکا و متحدانش در منطقه خاورمیانه نظیر عربستان سعودی و اسرائیل علیه منافع ملی مردم ایران مشغول خیانت و جنایت می باشد . البته خانم مریم عضدانلو رئیس جمهور مادام العمر فرقه تروریستی رجوی باید بداند که دیگر دیر شده است و وعده های دروغین و تکراری سرنگونی اش نخ نما شده

ادامه مطلب...

"ایران آزاد 2018 – آلترناتیو" پشت پرده چه خبراست؟

• چه دلیلی برای مخفی کاری وجوددارد که برگزارکنندگان یک مراسم بین المللی از انظار پنهان هستند؟ آیا "چنددوجین شخصیت آمریکایی و اروپایی زواردررفته، چندصد نماینده اسبق فرانسوی و دیگرکشورها" که در این مراسم شرکت می کنند، اصلا میدانند چه کسی برگزارکننده میتینگ می باشد؟ این اشخاص اصلا می دانند شهرت و اعتبارشان را برای چه کسی و یا جریانی گرو می گذارند؟ این اشخاص اصلا می دانند چه کسی مخارج دستمزد، هواپیما، هتل و غیره آنان را می پردازد؟ یا اینکه برایشان این موضوع مهم نیست. مهم اینست که جیبشان را پرازپول کنند؟ وقتی آمریکا رسما اعلام کرده است دنبال تغییر رژیم در ایران نیست، چرا مجاهدین اینهمه خرج یک میتینگ می کنند؟

نامه ای به دوست عزیزم که در اسارت رجوی است

نعمت عزیز دوست خوبم، من اکنون دارای دو دختر و یک پسر هستم و همین ها امید من به آینده و اینکه بتوانم فرزندان شایسته ای به جامعه تحویل بدهم هستند، من باشناختی که از تو دارم می دانم که ماندنت در درون تشکیلاتی که هیچ سنخیتی با تو ندارد همراه با فشار روحی و روانی که بر خودت شاید حتی با رودربایستی تحمیل کرده ای بوده، تو را مثل خودم می شناسم تو و من کسانی نیستیم که زیر بار زور آنچه را که رجوی ها تحمیل می کنند بپذیریم، مگر در برابر کتک های عراقی ها سر خم کردیم؟ چرا با خودت در خلوتگاه خویش به فردا و زندگی آزاد فکر نمی کنی؟ از عمر ماها هر چقدر هم که مانده باشد باز هم زندگی در دنیای آزاد منتظر تک تک شماهاست

ادامه مطلب...

ترس و وحشت بیش از ده عنصر مجاهد خلق از یک نفر جدا شده از فرقه تروریستی رجوی در شهر کلن آلمان

نگاهی به وضعیت فرقه رجوی در سالی که گذشت

ادامه مطلب...

هشدار به تمامی ایرانیان و فارسی زبا نان در سر تاسر اروپا - هرگز گول وعده و وعید های پوشالی فرقه تروریستی رجوی را نخورید

فرقه ترو ریستی رجوی با بر پایی میز کتاب در جلو کلیسای بزرگ شهر کلن هرهفته با  این هدف که ایرانیان و فارسی زبانان و سایر مردم عادی را برای برنامه نا مشروع و هدفمند برای برنامه های تروریستی در ارو پا و امریکا و در داخل ایران و سوء استفاده از حضور شما در بر نا مه ویلپنت پاریس در 30 ژوئن ( 2018) برای پر کردن سالنها و صندلیهای خالیشان استفاده نا مشروع خواهند کرد و با وعده دادن های پوشالی از قبیل سفر به پاریس و گشت و گذار در شهر پاریس و هتل و غذا و امکانات صنفی و تدارکاتی شما یان را برای حضور در مقابل مریم قجر  میخواهند که به پاریس ببرند.

مسایل روز تغییرات جدید در کابینه دولت ترامپ و دم تکان دادن فرقه رجوی

یک نکته را جهت یادآوری می خواهم به سران فرقه تروریستی رجوی و بطور خاص مریم عضدانلو سرکرده فعلی فرقه تروریستی رجوی گوشزد کنم و آن اینکه به تغییرات و وعده های جنگ علیه ایران دل خوش نکنید چون همان طور که  تجربه جنگ هشت ساله صدام حسین علیه مردم ایران و خوشحالی و نوکری تان برای صدام حسین نه تنها نتوانست شعار های دروغین و تکراری سرنگونی تان را محقق کند بلکه شما در نزد مردم ایران رسوا شده و به سراشیبی سقوط و فروپاشی کامل تشکیلات قرون وسطایی و پوسیده رسیده اید. بنابراین اکنون به تغییرات و وعده های جنگ علیه ایران دولت ترامپ رئیس جمهور آمریکا دل خوش نکنید و دم تکان ندهید زیرا از این آقای ترامپ رئیس جمهور آمریکا که هیچی از سیاست نمی داند آبی برای تان گرم نمی شود . پس بهتر است بجای این دم تکان دادن ها و خوشحالی های بی مورد به فکر نجات تشکیلات در حال فروپاشی کامل خود باشید و سعی کنید سرتان را که بدجوری در خمره کمپ آلبانی گیر کرده است در بیاورید

در گرداب خود کرده های بی تدبیر

این روزها اخبار بسیاری از خروج های دنباله دار اعضای باقیمانده در آلبانی و مقر فرقه مجاهدین به گوش میرسد. آنچه که بیش از هر چیز باعث آدمی را به فکر وامیدارد این است که چرا تعدادی افراد از دنیا بی خبر چنان غرق حصار ساخته فرقه شده اند که یارای نگاهی دیگر به این دنیا را ندارند. ای کاش همه کسانی که هم اکنون در فرقه در آلبانی یا هر مقری دیگر از فرقه مجاهدین در اروپا هستند به خبری که در باره خاک سپاری یکی از اعضای فوت شده فرقه منتشر شده و لینک های آن قابل دسترسی است با دقت نگاه میکردند. من این نامه را خطاب به همه آنانکه عمری را در فرقه گذرانده اند و هر بار مخالفتی با یکی از طرحها یا کارهای سازمان میشده آنرا به دستگاههای جاسوسی دشمن و رژیم ربط داده اند و به واقع تا به امروز هم این شگرد سازمان به خوبی جواب داده است.

شوی مسخره مریم رجوی با اضداد ملت ایران

در جایی دیدم باز هم سازمان منفور مجاهدین و در راس انها مریم به بهانه سال جدید و عید باستانی ایران زمین شوی مسخره ایی بپا کرده و باز ولخرجی کرده و پیر و پاتال های اضداد ملت ایران را دور هم جمع کرده تا مثلا بگوید ما هنوز هستیم .با این نوشته خواستم چند نکته را به گوش انهایی که از این فرقه ضد انسانی که بویی از انسانیت نبرده اند گوشزد کنم. خیلی سیاست احمقانه ای است که عده ای از مقامات نادان آمریکا از مجاهدین خلق به عنوان آلترناتيو جمهوری اسلامی حمایت میکنند. این کار شما فقط باعث خشم مردم ایران میشود و نه بیشتر.

مجاهدین و امیدهای بر باد رفته ی پسا برجام

پس از روی کار آمدن ترامپ و هیاهویی که از آغاز دوران ریاست جمهوری اش بر پا کرده است ، مجاهدین که مانند همیشه در پی عرضه خود به عنوان مزدوری برای تمام فصول بوده اند ، فرصت طلبانه به رصد کردن مواضع دولت جدید آمریکا مشغولند تا به اقتضای شرایط و خوشایند ارباب جدید ، رنگی دیگر عوض کرده و قابلیت های خود را در زیر پا گذاشتن اصول اخلاقی ، سیاسی و ملی به جنگ طلبان آمریکایی نشان دهند .

تبریک نوروزی کانون آوا

کانون آوا عید سعید باستانی را به هم میهنان گرامی تبریک می گوید و آرزوی سال پر بار و با نشاطی را برای ایرانیان عزیز دارد

هلهله های مریم قجر برای نابودی ایران و ایرانی د رروز 8 می 2018

اینجانب یکی از منتقدین فرقه تروریستی رجوی که مدتهای زیادی هست که در ارو پا زندگی میکنم و با شعار های پوشالی فرقه ترو ریستی رجوی با پوست و گوشت و استخوان دست و پنجه نرم کرده ام بعنوان یک ایرانی آزاده به امضای ننگین ترامپ رئیس جمهور امریکا تف میکنم و به دولت امریکا و همه گروه ها و احزابی که به پای این امضاء ننگین و اعمال تحریمهای بیشتر برای ایران و ایرانی هم سوی شده اند به دو لت و رئیس جمهور گاو چران و احمق امریکا  ترامپ هشدار میدهم که باید منتظر عواقب خطرناک این امضای ننگین بر علیه دولت و ملت خودشان باشند.

کانون های دروغی شورشی مجاهدین در چهارشنبه سوری

مجاهدین در سایت همبستگی کذايی خود مدعی شده اند که در شب چهارشنبه سوری امسال کانون های شورشی مجاهد در شهر های ایران کاری کردند کارستان، اولآ برای همه روشن است که جریانی به نام کانون شورشی مجاهدین در درون ایران وجود ندارد و این شلوغ کاری ها تنها برای مصرف درون تشکیلاتی برای فریب و شیره مالی سر افراد به ستوه آمده و دربند و اسیر در آلبانی بلغور می شود تا از ریزش نیرو که این روزها سرعت گرفته جلوگیری شود، البته هر سال در سرفصل های مختلف شاهد اینگونه جفنگیات از سوی مجاهدین بوده و هستیم و اینگونه چرندیات هم تازگی ندارد و برای همه روشن و واضع است که دغلبازی بیش نیست،

نامه سرگشاده آقای ادوارد ترمادو به آقای ادی راما نخست وزیر آلبانی

آقای ادی راما نخست وزیر محترم کشور آلبانی، اینجانب یک ایرانی مسیحی هستم، که در جنگ هشت ساله بین ایران وعراق 9 سال در اسارت در کشورعراق بودم و پس از پایان جنگ متآسفانه به سازمان مجاهدین که درعراق ارتشی به نام ارتش آزادیبخش بنا کرده بود پیوستم و مدت دوازده سال از عمر و جوانی خود را بیهوده در بیابان های عراق از دست دادم.

دیدار دو نماینده پولکی با مریم رجوی و بزرگنمائی آن از سوی فرقه رجوی

ملاقات با نمایندگان جنگ طلب امریکائی آب در هاون کوبیدن است. سالهاست که مجاهدین با خرج های کلان جنگ طلبان امریکائی را به اورسورواز می کشانند و با پرداخت پول های کلان از آنها می خواهند که انشاء نوشته شده فرقه را تحت پوش حمایت نمایندگان کنگره و در حمایت از مقاومتی که وجود ندارد بیان کنند.

ادامه مطلب...

مریم قجرشوهرسابق خود را بعنوان رئیس زندانبانان درآلبانی منصوب کرده !

مریم قجر داعشی شوهر سابق خود را بعنوان رئیس زندانبانان اردوگاه شرف 3 در آلبانی انتخاب کرده ومهدی ابریشمچی که در بین ایرانیان معروف به مهدی زن فروش می بشد و در تمامی جنایات رجوی روح پلید شریک و شانه به شانه بوده اکنون بعنوان رئیس اسارتگاه اشرف 3 در آلبانی برای جلو گیری از فرار و خروج اعضاء نگون بخت به همراه دیگر سران فرقه همچون مهدی برائی با نام مستعار احمد واقف و عباس داوری معروف به جاسوس الدوله برای اعضاء نگون بخت در اسارتگاه اشرف 3 نشستهای تهدید امیز و مغز شوئی بپا می کنند تا به هر طریق ممکن جلو خروج  و فرار اعضاء را بگیرند .

نگاهی به دیدار مریم عضدانلو با یک هیئت آمریکایی