چ06282017

Last updateچ, 28 جون 2017 8am

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا مقالات واطلاعیه های کانون آوا

محمودعباس، مهمان سوپرایز امسال خیمه شب بازی مجاهدین در فرانسه ؟

اکنون چنین فردی با این سابقه کثیف که در اروپا بعنوان کسی که کمکهای اتحادیه اروپا به مردم فلسطین را به حساب شخصی خود وارد کرده، شناخته می شود، در زمره سورپریز مهمانان امسال گردهمایی مجاهدین درفرانسه محسوب محسوب می شود. مجاهدین که از نتایج شرکت ترکی الفیصل در مراسم 2016 دستاوردهای زیادی بزعم خود بدست آورده اند، فکر می کنند که بازهم میتوانند سورپریزی جدیدی روکنند و ازنعمات آن برخوردارشوند ولی اینبار روی اسب مرده شرطبندی می کنند. محمودعباس بی آبروتر از ان است که بتواند گِرمی مشروعیت برای مجاهدین بارمغان بیاورد.

شادی و استقبال مجاهدین از عملیات هم خطی های داعشی خود

عملیات احمقانه و جنایتکارانه ای که هفته گذشته در تهران رخ داد در مقابل عملیاتهای جنایتکارانه مجاهدین در دهه شصت مثل روش کردن یک چوب کبریت بود، اما مهم و مهمتر موضعگیریهای سران و رهبران و حتی احزاب و سازمان های سیاسی ایران بود که با موضعگیری قاطع و محکوم کردن این حرکت جنایتکارانه بر مبارزه با تروریسم تآکید کنند، کاری که مجاهدین نه تنها از محکوم کردن مستقیم خودداری کرد بلکه با اعطلاعیه و موضعگیری دو پهلو از آن استقبال هم نمود، باشد تا تاریخ و مردم ایران در موقع مناسبی پاسخی قاطع تر بدهند

سوءاستفاده فرقه تروریستی رجوی از کشته شدن معدنچیان معدن زغال سنگ در گلستان

امروز همه به خوبی میدانند که فرقه رجوی تحت هیچ شرایطی درمیان تودهای ایران زمین جای ندارند و با حمایت دولت امریکا و بی حمایت هیچ ارزشی برای ایران و ایرانی نداشته و ندارند امروز من و ما جداشدگان به همه دولتهای اروپایی و امریکا اعلام میکنیم که تروریست و تروریست پروران را که در خاک و کشور شما به نام فرقه تروریستی رجوی لانه کرده اند را هرچه بیشتر و بیشتر محدود تر کنید و نگذارید که از آزادی های سیاسی اجتماعی دولتهای شما برای اعمال ترویستی و تروریست پروری استفاده کنند. نگذارید فرقه رجوی همانند قبل با به خاک و خون کشاندن انسانهای بیگناه و با حمایت از طرف دو لتمردان امریکا و اروپا به خواسته های شوم خود برسد

نامه سرگشاده ادوارد ترمادو به رئیس جمهور آلبانی

آقای رئیس جمهور محترم:امروزه کشور شما با فشار مقامات امریکا کسانی را در خود جا داده که در دهه های گذشته در درون ایران دست به کشتار مستآشاران امریکائی زده و به این عملیات ننگین خود نیز می بالند و برایشان کشتار امریکائی ها هنوز هم جزء افتخارتشان است، مجاهدین خلق که امروز در خاک کشور شما خود را آزادیخواه و دمکرات جا می زنند چهره خود را پشت بزک سنکین سیاسی پنهان نموده اند، روز فاجعه یازده سپتامبر را هرگز فراموش نمی کنم روزی که دنیا را به لرزه در آورد و بی شک قلب میلیونها انسان را به درد آورد،در بازداشتگاه انفرادی مجاهدین بودم که ناگاه از بلندگوهای قرارگاه اشرف صدای موزیک شاد محوطه را پر کرد

شرکت و ملاقات انجمن های آوا و زنان در پارلمان اروپا

بریده داری بصورتی نوین در تشکیلات رجوی در حال اجرا هست. و دروغ بزرگ اینجاست که فرقه ای که خودش اینگونه افراد را وادار به بردگی و زیر خط معیارهای اخلاقی و انسانی می کشاند در جلسات و دیدارهای مریم رجوی دم از آزادی مردم ایران و زنان ایران می زند.این نمایندگان به روشن ترین صورت آخرین وضع این بخت برگشتان را تشریح و توضیح دادند و قرار ملاقاتهای بعدی نیز هماهنگ گردید.امیدواریم که تلاشهای حقوق بشری وجدانهای بیداری که پیشاپیش هتاکی ها و تهمتهای بی روای دار و دسته مریم رجوی را زره ای اهمیت نداده و نمی دهند به ثمر بنشیند و بزودی شاهد برچیده شدن بساط فرقه گرایانه رجوی از جان باقیمانده اسیران باشیم

فرقه رجوی و حکایت کفن دزد

استراتژی غلط به همراه خیانتهای بزرگی چون مزدوری برای دشمنان ایران و ایرانی ، که همچنان ادمه دارد،وبجای بازگشت و اصلاح گذشته به زیر بیرق کسانی رفتن و نوکری و خوش رقصی کردن، که  ایران و ایرانی راتنها  بخاطر حب علی ، کافر و واجب القتل میدانند،و هزار و یک اشتباه دیگر که در طی چهل سال گذشته رهبر این فرقه آقای مسعود رجوی مرتکب شد،آنها را برای همیشه نزد ملت ایران به کفن دزد دوم تبدیل کرد.تنفری که آثار آن را حتی میتوان در اسیران این فرقه در آلبانی و نوع تنظیم فرقه با این نیروها بوضوح دید،و شکی نیست که با گذشت زمان این تنفر آشکار و آشکارتر خواهد شد.صدای آخرین مراحل خرد شدن تشکیلات مافیا گونه رجوی و همپالگیهایش را میتوان شنید

فرقه‌ی رجوی وامیدِ کاسه لیسیِ تغار آمریکایی

دیریست که مجاهدین تنها به امید ریختن تغارهای اربابان قدرت هستند تا در تضاد بین آنها به حیات خفیف خا‌ئنانه‌ی خود در شکاف های پیش آمده ادامه دهند و نیز به همین دلیل است که دیگر در میان مردم ایران پایگاهی ندارند و از آنجا که خود نیز به خوبی به این مسئله واقفند در پی یافتن اربابان جدید تمام اصول اولیه‌ی سازمان را زیر پا گذاشته اند و روز به روز سیر قهقرایی خود را سریعتر طی می کنند .

نامه سرگشاده ادوارد ترمادو به عالیجناب اسقف گایو

عالیجناب: خانم رجوی آنچه را که برای شما درباره سازمانش بیان نموده کاملآ کذب است و در پشت چهره خندان این خانم خوی انتقام گیری و درندگی از نوع اسلام داعشی قرار دارد،زیرا همین سازمان و رهبرش مسعود رجوی که همسر همین خانم هم می باشد در این چند سال اخیر چندین بار اعضای جدا شده از سازمانش و منتقدین خود را تهدید به مرگ کرده، آن هم نه در درون ایران و نه در دورانی که خود حاکم هستند، بلکه به عنوان آپوزاسیون و مهمتر اینکه در درون اروپای آزاد و دمکراتیک، حال خود قضاوت کنید سازمانی که قبل از به قدرت رسیدن، در دوران تبعید تحمل مخالف و یا منتقد خود را ندارد و آنان را در آزادترین کشورهای اروپائی تهدید به مرگ می کند آیا تضمینی دارد که پس از به قدرت رسیدن دست به تصفیه مخالفین و منتقدین خود در داخل و خارج نزند؟

شروع مرحله جدید انتخابات درایران واعلام بند جدید سرنگونی درفرقه تروریستی رجوی

ادامه مطلب...

ملاقات نمایندگان انجمن های آوا و زنان درپارلمان اروپا با دو خانم عضو پارلمان اروپا خانم ماریته شاکه و خانم آنا ماریا گومز

خانم معینی مطرح کردند من از شما خواهش میکنم بعنوان زنی که سالهای از عمرم را در آنجا بود به افرادیکه در کشورهای اروپای بعنوان پناهنده وارد می‌شوند کمک کنند تا آن‌ها هم بتوانند در دنیای آزاد زندگی کنند وخودشان برای آینده تصمیم بگیرند، از دولتها میخواهم با فرستادن گروههای مختلف به آنجا از شرایط آن‌ها را از نزدیک مشاهده کنند وبا آن افراد به طور خصوصی و بدون هیچ واسطه ای صحبت کنند چونکه سران سازمان اجازه هیچ ملاقات با خانواده را به آن‌ها نمیدهد حتی آن افراد از داشتن تلفن و اینترنت محروحم هستند و افرادیکه در کشور آلبانی اسیر هستند نمونه‌ای از حرفهای من را ثابت میکند در و کشورآلبانی از افراد فامیل من هنوز چند نفری در اسیر هستند به نامهای اکبر معینی ؛اصغرمعین، و سمیه معینی که این‌ها خواهر وبرادر هستند

مقوله انتخابات در ایران و اراجیف تکراری فرقه رجوی در این رابطه

و اما سئوال اساسی اینست که مگر یک گروه تروریستی که تنها و تنها راه حل را خشونت و ترور می داند و نیروهای صلح طلب و را تخطئه می کند و هیچ اعتقادی به مردم ندارد و تنها استراتژی اش آویزان شدن به نیروهای جنگ طلب و قدرت های بیگانه که مثل عربستان و آمریکا و اسرائیل هست و  همسو با آنها خواستار جنگ و خونریزی و ویرانی برای ایران و مردم ایران هست ؛ می تواند با این اوصاف دم از انتخابات آنهم از نوع دمکراتیکش بزند ؟

امروزدرایران روزانتخاب سرنوشت یک ملت اگاه و آزاد می باشد

...من بعنوان یک ایرانی افتخار میکنم به ملتی که فردا در سرتاسر جهان در ایران و اروپا و امریکا به پای میز رای گیری میروند و با آگاهی و افتخار رای خودشان را درصندوق می اندازند و اینده خودشان را خودشان تعیین می کنند و اجازه نمی دهند کسی و یا فرقه ای در این میان از حق و حقوق این ملت بنفع وجود خودشان سوء استفاده کند .

ادامه مطلب...

فرقه رجوی، با صدها میلیون دلار پشتوانه مالی همچنان منفورترین ومنزوی ترین گروه سیاسی

خطای استراتژیک یا به عبارتی صحیحتر،خیانت استراتژیک مسعود رجوی در پرواز تاریخساز،بی هیچ شک و تردیدی اصلی ترین عامل شکل گیری و رشد، انزوا و طرد این فرقه در بین گروههای سیاسی و مردم ایران بوده است ،خیانت بزرگی که بنظر میرسد همچون آب ریخته شده ای دیگر قابل جبران نیست.

انتخابات وجریانات سیاسی ایران ومجاهدین

بیش از چهار دهه از حکومت مطلقه مسعود رجوی بر سازمان مجاهدین میگذرد وحال که معلوم نیست زنده یا مرده است باز هم نام اوست که بر سر سازمان استراستی مگر قحطی آدم است که نمیتوانند یک شخصی که در درون سازمان کم نیست بایک سیستم رای مخفی ومستقیم برای رهبری سازمان برگزینند، تمامی مسئولیت ها به صورت انتصابی و در انتصاب بودن با رهبری صورت میگیرد،

نگاهی به وارونه گویی های فرقه رجوی

تجربه ثابت کرده است که این سازمان در طول این سالیان نه با وارونه جلوه دادن حقایق و نه با زیستن در شکاف ها و نه با آویزان شدن به قدرتهای بیگانه ؛ نه تنها پیشرفتی نداشته بلکه بشدت خودش را و تشکیلاتش را به ورطه نابودی رهنمون گشته است و اکنون این وضعیت اسف بار سازمان در کمپ تیرانا حاصل همین وارونه گویی ها هست .

ادامه مطلب...

آیا هیاهوی مجاهدین تآثیری بر انتخابات ایران دارد؟

طوری که در این چند روز از حضور مردم در تجمعات کاندیداهای دوره دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری در ایران مشاهده میشود به روشنی پیداست که هیاهوی مجاهدین و دم و دمبالچه های بی خاصیتشان نه تنها تآثیر منفی بر انتخابات نداشته بلکه اثرات مثبت هم دارد، به این دلیل که و قتی ملتی از یک جریان سیاسی و یا حزب و سازمانی متنفر باشد دقیقآ خلاف جهت آن جریان حرکت می کند و مردم ایران هم با حرکت در خلاف جهت مجاهدین سالهاست که انزجار و تنفر خود را نسبت به مجاهدین با حضور در تمام دروه های انتخاباتی نشان داده اند.

باز گشایی پرونده خیانت و جنایت ارتش به اصطلاح آزادی بخش

در عملیات چهل چراغ که در سی خرداد 1367 انجام شد خودم در صحنه دیدم که چگونه زنها وارد شدند و چگونه از آنها بصورت نمایشی فیلم و عکس و رپورتاژ تهیه و تنظیم کردند و چقدر فرمالیته زنان را وارد کردند و سریع از صحنه خارج کردند و به پشت صحنه بردند . بله رجوی هیچگاه واقعیت های دوران مبارزه را بیان نکرد و همواره دروغ و دغل و خیانت را بر ای خود توشه کرد تا سر انجام در داخل عراق مدفون شد...

مشکلات لاعلاج فرقه رجوی در کمپ تیرانا

مهمترین مشکلی که سازمان در شرایط کنونی با آن مواجه هست جریان مسئله داری و موج روز افزون  ریزش نیرویی می باشد . البته در عراق هم در سرفصل های مختلف مانند بعد از عملیات فروغ و انقلاب کذایی و سقوط صدام با جریان مسئله داری و ریزش نیرویی مواجه بوده است ولی با حضور رجوی و اهرم سرکوبگر انقلاب کذایی همه را سرکوب و مهار می کرد و بطور موقت هم شده جلوی این جریان را سد می کرد .

پیام نوروزی مریم رجوی چیزی نیست به غیر از تلاش برای ماستمالی شکست های فرقه

در دورانی که درعراق در کنار مرزهای کشور بودید و با داشتن انواع سلاح ها و حتی هلیکوپتر، توپ و تانک و پول های اهدائی صدام و با داشتن قرارگاه های مختلف و تمام امکانات که تا کنون در تاریخ ایران هیچ گروهی نداشته چه کارامدی داشته اید و چه کاری به غیر از مزدوری و خیانت انجام داده اید که امروز از آلبانی که ۳۵۰۰ کیلومتر از تهران فاصله دارد انجام بدهید؟ تازه آن بی لیاقتی شما هم در دورانی بود که نیروی جوان داشتید حالا که تمامآ از کار افتاده و بیمار هستند

فراخوان به مدافعان وفعالین حقوق بشری

هموطنان عزیز ، فعالان و مدافعان حقوق بشر . اگر این اهرم فشار نباشد خیلی از این اسیران که فرزندان ایران هستند از این فرقه جدا می شوند و مانند بقیه افراد به دنبال زندکی خود خواهند رفت . به همین دلیل از همه عزیزان درخواست می شود با نوشتن نامه به رئیس کمییساریای عالی پناهندگی در ژنو درخواست رسیدگی به این موضوع را بکنند . تنهاخواسته ما این است که کمک هزینه افزایش باید همان 500 دلار سابق باشد دوم اینکه این کمک هزینه را دفتر کمیساریا در البانی خودش تقبل کند یا دولت البانی ان را بپردازد