د10162017

Last updateد, 16 اکتبر 2017 10am

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا مقالات واطلاعیه های کانون آوا

راهبرد ترامپ علیه مردم ایران و استقبال گروه تروریستی رجوی

سرکرده فعلی فرقه تروریستی رجوی یعنی مریم عضدانلو با این استقبال از راهبرد جدید ترامپ بیش از پیش چهره ضد ایرانی و تروریستی رجوی در انظار مردم جهان و بطور خاص ایران آشکار می کند. ولی تنها جای تاسف بسیار دارد که چطور یک سازمان مجاهدین خلق ایرانی که با اهداف مبارزه با امپریالیسم جهانی به سرکردگی آمریکا تاسیس شده بود؛  چطور  اکنون بر اثر خیانت ها و جنایت بیشمار رجوی علیه مردم ایران تا آنجا در باتلاق و لجنزار خیانت فرو رفته است که همسو با اسرائیل و شیوخ مرتجع عربستان از اعلام راهبرد جدید و بی اهمیت ترامپ استقبال کرده است. البته بهتر از هر کسی خانم عضدانلو می داند که این راهبرد جدید ترامپ از اهمیت خاصی برخوردار نیست و همچنین ایشان بهتر از هر کسی می داند که آقای ترامپ دچار عدم تعادل هست و بلحاظ سیاسی خیلی ضعیف می باشد و نمی تواند در قبال مسائل مهم  تصمیم گیری درستی داشته باشد

ادامه مطلب...

شرکت و سخنرانی هیاتی از جداشدگان فرقه رجوی در کنفرانسی در پارلمان اروپا در امور پناهندگان

با سلام اینجانب رضا جبلی از انجمن حقوق بشری "کانون آوا" مستقر در کلن آلمان و همکارم آقای حسین نژاد از انجمن پیوند رهایی در فرانسه تمایل داریم اول از آقایان نمایندۀ سوسیال دموکرات پارلمان اروپا بخاطر برگزاری این کنفرانس تشکر کنیم همچنین با تشکر ویژه از خانم های نماینده سازمان ملل و به ویژه یونسکو بخاطر کار عالی شان برای کمک به پناهندگان.از آنجاییکه من خودم پناهنده بوده و هستم و زندگی برای پناهندگان بدون وجود شما می توانست یک تراژدی بزرگ باشد بنابراین از شما برای این کارتان سپاسگزارم.من سئوال متفاوتی دارم. بیش از یک سال و نیم پیش حدود دو هزار نفر از یک فرقه و سازمان تروریستی بنام مجاهدین از عراق به آلبانی منتقل شدند. این افراد در حال حاضر در آلبانی هم اجازۀ دسترسی به تحصیل ندارند. پیش از این آنها وقتی برای بیش از سی سال در کمپ های اشرف و لیبرتی در عراق بودند ارتباط آنها با دنیای خارج بکلی قطع بود بطوریکه هیچ اطلاعی از موبایل و انترنت و رسانه های اجتماعی نداشتند. این وضعیت اکنون در آلبانی هم ادامه دارد

ادامه مطلب...

پنجاه و دومین سالگرد تاسیس فرقه ترو ریستی رجوی در اوج واماندگی سیاسی استرا تژیکی و ایدولوژیکی راگرا می میداریم

نقطه مختصات سازمان به اصطلاح مجاهدین

مشاهده می فرمایید که این سازمان فرقه گرا در چه نقطه مختصاتی قرار دارد و چگونه به برکت رهبر مفقودش به نقطه فروپاشی کامل رسیده است . و درست  به همین دلیل است که مریم رجوی این روزها تمام تلاشش را معطوف کرده است هر طوری شده این تشکیلات وارفته و زوار در رفته را چند صباحی بیشتر سر پا نگه دارد و از ریزش نیروهای وارفنه و روحیه باخته و مسئله دار جلوگیری کند . اما گذشته ثابت کرده است نه تنها این تلاشهای مذبوحانه مثمر ثمر نخواهد بود بلکه بر عکس موجب تسریع در فروپاشی تمام عیار و کامل این تشکیلات قرون وسطایی و خشونت گرا می گردد.

اسیران مستقر درآلبانی،دست شکسته ای وبال گردن فرقه رجوی

فروپاشی تشکیلات دیکتاتوری نزدیک است

اینکه دوستم محمد تورنگ هم توانست از بند اسارت خلاص شود و به آغوش خانواده باز گردد بسیار خوشحالم و این خود خاری است به چشم نحس رجوی که مخالف خانواده است و هرگز تحمل دیدن پیوند خانوادگی کسی را ندارد، با جدا شدن محمد تورنگ و تورنگ ها، و صل مجدد به خانواده، بر تشکیلات رجوی لرزه ای شدید وارد می شود و نوید فروریزی تشکیلات مخوفش را سر می دهد، باشد تا دیگر دوستانمان که هنوز دربند تشکیلات هستند با شنیدن خبر بازگشت محمد تورنگ به کانون گرم خانواده به خود آیند و سقف تشکیلات مخوف رجوی را بر سر سرانش فرو ریزند و به دنیای آزاد بازگردند،آری به همین روال فروپاشی تشکیلات دیکتاتوری نزدیک است

ادامه مطلب...

علت اصلی جریان مسئله داری و ریزش نیرویی در فرقه رجوی چیست؟

و اکنون هم بعد از تخلیه کامل اشرف و اخراج از عراق و منتقل شدن نیروها به کمپ آپارتمانی در شهر تیرانا در کشور آلبانی نیروها حسابی مسئله دار هستند و سازمان با موج عظیمی از ریزش نیرویی مواجه هست و مریم رجوی تمام تلاشش را معطوف این کرده که این تشکیلات در حال فروپاشی مطلق را سر پا نگه دارد و از موج ریزش نیرویی بکاهد و در همین راستا به بهانه های مختلف به آلبانی رفته و دیدارهایی نظیر دیدار چند سناتور آمریکایی و سناتور مکین را راه اندازی کرده و همچنین سعی می کند با راه اندازی فراخوان جنبش به اصطلاح دادخواهی و اعلام مرحله سرنگونی به نیروها انگیزه ماندن در تشکیلات پوسیده و زوار در رفته اش بدهد . ولی نیروها انبوهی سئوال بی جواب دارند ؛ سئوالاتی نظیر رجوی کجاست

از شعار تا واقعیت

تکرار وعده دروغین

مریم عضدانلو طی نشستی به نیروها گفته است که این سفر هیات سناتورهای آمریکایی یک پیروزی بزرگ برای مقاومت ایران بوده و در راستای سرنگونی بوده است. البته در مناسبات فرقه تروریستی رجوی کسی برای مریم عضدانلو تره خرد نمی کند و برای حرف های مضحک و وعده های دروغین و تکراری سرنگونی هیچ ارزشی قائل نیستند و به او می خندند. و ایشان با این تلاش های بی فایده نمی تواند از موج روز افزون ریزش نیرویی جلوگیری کند. چون که زمان فریب کاری و گول زدن نیروهای سازمان با تکرار وعده دروغین سرنگونی بسر آمده و نمی توان با وعده دروغین سرنگونی سر نیروهای به شدت مسئله دار را شیره مالید. و گذشت آن زمانی که مسعود رجوی به عنوان رهبر عقیدتی؛  تحت حمایت های همه جانبه صدام حسین نیروهای نگون بخت سازمان را در بی خبری مطلق نگه داشته و با اهرم سرکوب انقلاب کذایی نیروها را سرکوب کرده و معترضین را با زدن مارک مخالف سرنگونی به شدت سرکوب می کرد

اعلام سر فصل جدید سر نگونی از طرف روح سرگردان مسعود رجوی

رجوی „امام غایب ! “ گفته است : تا بهمن ماه برای مجاهدان فرصت می خواهد تا کار رژیم ایران را یکسره کند.او می خواهد طی این چند ماه بازهم به خدای خود امریکا و اسرائیل دخیل بسته و به راز و نیاز بپردازد و حتما که برای آنها وعده بهشت در ایران هم داده است. و به این ترتیب حکومت ایران را تعین تکلیف کند وسر نگونی را برای ملت ایران توسط ارتش آزادی بخش به ارمغان ببرد! باید به آقا و خانم رجوی خاطر نشان کنم که سی و اندی سال در خاک عراق با آن همه تجهیزات و کمک های دو لت عراق نتوانستید در کنار مرزهای زمینی ایران کاری را به پیش ببرید حال میخواهید بعد از این همه تو سری خوردن و لگد مال شدن و کشته و زخمی دادنها با دست به دامن  امریکا و اسرائیل شدن و سوء استفاده  از شرایط موجود باز هم قمار کنید

همدستی فرقه تروریستی رجوی با سنا تورهای جنگ طلب امریکایی

حالا دوباره سر بلند کرده اید و فریاد جنگ جنگ تا سرنگونی را با همدستی با دولت جدید امریکا پرچم داری میکنید . باید به شما بگویم که از کرده خود خواسته ویا ناخواسته پشیمان خواهید شد و باز هم همچون گذشته رو سیاهی را برای خود و تشکیلات نگین و بیسر شده  تجربه خواهید کرد  و با رسوایی هزار چندان باز به لانه های تر و سر کوب باز خواهید گشت شما ترو ریستهای جانی و شما فرقه های بدنام ایدو لوژیکی برای ایران و ایرانی هیچ جایی نداشته و نخواهید داشت

نگاهی به اراجیف تکراری مریم عضدانلو به مناسبت اول ماه مهر

حمله های تروریستی بزدلانه و ناجوانمردانه در اسپانیا محکوم است

چهره واقعی افراطی در گروهها و جریانات بسته ای شکل میگیرد که در ابتدا خودشان را فقط به عنوان طرز تفکر نشان میدهند اما واقعیت این است که این جریانها به محض دسترسی به توان مالی و مکانی به سرعت وارد عمل شده و اصلی ترین مشخصه شان ( با هر ایدئولوژی) این است که هر کس را که مثل آنها فکر نکند را لایق عذاب و حذف شدن میدانند، در نتیجه برای تبلیغ و ترویج تفکرشان به هراقدامی جنایتکارانه ای دست میزنند.

مریم رجوی چهره تروریستی و مزدوری خود را دوباره به نمایش گذاشت

امریکا و سعودی و اسرائیل سالهاست که به دنبال فروپاشی نه تنها رژیم ایران بلکه خود ایران هستند، چرا که ایران پهناور امروز و فردا در منطقه تامین کننده منافع امریکا مانند چهار دهه قبل نیست و نخواهد بود، و برعکس برای امریکا دردسرساز هم هست و خواهد بود، پس همانطوریکه قبل از به هم زدن سوریه پنتاگون نقشه خاورمیانه جدید را طراحی کرده بود که در آن از ایران امروزی هم خبری نبود، هنوز به دنبال از هم پاشیدن کشور عزیز ما هستند

________________________________________________________________________________________________________________________________

وبلاگ ادوارد ترمادو

مریم رجوی چهره تروریستی و مزدوری خود را دوباره به نمایش گذاشت.

وبلاگ ادوارد - 20/09/2017

اولین سخنرانی آقای ترامپ در سازمان ملل،که نه به زبان دیپلماسی بلکه به زبان بازاری و دور از شآن یک ریئس جمهور بود دل مریم رجوی را با خود برد، بطوریکه هنوز ترامپ عرق پیشانی خود را خشک نکرده بود، مریم رجوی از سر شوق و ذوق سراسیمه با صدور بیانیه ای مزدوری خود را اعلام و وقیحانه از امریکا خواست تا سلاح ها و قرارگاه های تروریستی خود در عراق را به آنان پس دهند، البته می گوییند ثنار بده آش، این در خواست مریم یا مجاهدین این پیام را به دنبال دارد که، اولآ سازمان مجاهدین تمام مزخرفاتی را که بعد از سرنگون شدن اربابش صدام مبنی بر اینکه سازمان از 2003 هیچگونه عملیاتی انجام نداده نشخواری بیش نبوده،و تنها برای فریب افکار عمومی و دولت های اروپائی بلغور کرده و تا کنون ماهیت تروریستی خود را در لفافه حفظ نموده، ما اعضای جدا شده بارها ماهیت تروریستی این سازمان مخوف را افشا کرده و گفته ایم که سازمان بدون خونریزی هرگز نمی تواند، این البته ماهیت سازمانی است که تشکیلات خود را در چند دهه گذشته با خون جوانان ایران آبیاری کرده و سر پا بوده.

دوم اینکه با سخنرانی ترامپ آب از لب و لوچه خانم براه افتاد و با این گمان که امریکا برای سازمانش تره خورد می کند مزدوری خود را که تا کنون پنهان می کرد برملا کرد و جای هیچ شک و شبهه ای باقی نگذاشت.

سازمان مجاهدین از سال 2003 که صدام یا پدر خوانده خود را از دست داد دربدر و بیکس مانده و برای بازگشت به شرایط سابق یعنی مسلح شدن از هیچگونه تلاشی دریغ نکرده، هم به دامن عربستان ضد ایرانی چنگ زده و هم به دامن اسرائیل و هم برای امریکائی های جنگ طلب خوش رقصی نموده، البته ملاقات چندی پیش امریکائی های جنگ طلب را با مریم رجوی در پاریس بایستی مد نظر داشت، که در همان دیدار به این خانم حتمآ در مورد سخنرانی ترامپ در سازمان ملل گوشزد شده و خانم هم سرسپردگی خود را همانجا اعلام نموده.

امریکا و سعودی و اسرائیل سالهاست که به دنبال فروپاشی نه تنها رژیم ایران بلکه خود ایران هستند، چرا که ایران پهناور امروز و فردا در منطقه تامیین کننده منافع امریکا مانند چهار دهه قبل نیست و نخواهد بود، و برعکس برای امریکا دردسرساز هم هست و خواهد بود، پس همانطوریکه قبل از به هم زدن سوریه پنتاگون نقشه خاورمیانه جدید را طراحی کرده بود که در آن از ایران امروزی هم خبری نبود، هنوز به دنبال از هم پاشیدن کشور عزیز ما هستند، مجاهدین اما که سالهاست رویای حکومت کردن در ایران را خواب می بینند، برای به قدرت رسیدن از هیچ خیانت و جنایتی کوتاهی نکرده ا ند، از مشغول کردن نیروی رزمی ایران در سال 1360 که کشور را در بحران فرو برد، تا بمب گذاری و کشتار مردم و بعد هم گریختن به دامن صدام یاغی، همگام شدن مجاهدین با ترامپ دیوانه و ناتانیاهو و سعودی، که مجاهدین باز هم تصور حکومت کردن را در آن می بینند نوع جدیدی از خیانت به کشور و مردم ایران است، چرا که در شرایط امروزی منطقه ما، هر گونه جرقه جنگ که مجاهدین برای برپائی آن از امریکا و ترامپ خواهان قرارگاه و سلاح شده اند کشور را تبدیل به کشوری بدتر از سوریه خواهد نمود و این البته این خواست همان مثل شوم یعنی امریکا و اسرائیل و سعودی است.

مردم شریف ایران با تمام مشکلاتی که امروزه دارند هرگز به خیانتکار و اجنبی روی خوش نشان نداده و نخواهند داد، همین مثلث شوم که امروزه با مجاهدین تبدیل به چهارگوش شوم شده اند بخوبی می دانند که اگر قرار به جنگ و تجاوز به خاک ایران باشد مردم ایران از پیروجوان تا خرد و کلان با چنگ و دندان از شرف و کشور خود دفاع خواهند نمود، دفاعی که دودش مستقیم به چشم دشمن و مزدورانشان خواهد رفت و مطمعنآ اول از همه در چشم مجاهدین، موتور سوار ناعقل و آنکه به ترکش می نشیند ناعقلتر،ترامپ یک فرد خام غیر سیاسی، دنباله روی او هم احمق.

Advertisements

ملاقات جنگ طلبان امریکا با مریم رجوی حمایت بی چون و چرا از تروریست است

هرگز هم فراموش نخواهند کرد، امریکا برای منافع خود در همه جای دنیا خصوصآ در منطقه ثروتمند خاورمیانه حاضر است تمام مردم منطقه را به خاک و خون بکشد، نمونه آن تربیت کردن طالبان و القاعده و داعش می باشد که با دست امریکا برای برهم زدن منطقه تربیت شدند و باعث کشتار مردم بی گناه و بی دفاع و به دنبال آن بی ثباتی منطقه و جهان را که خواست امریکا بود رقم زدند، تربیت گروه های تروریستی کاری است که خانم هیلاری کلینتون به آن اعتراف کرده، القاعده را در برابر شوروی سابق در جنگ سرد بین شرق و غرب قرار دادند که پس از فروپاشی شوروی پایش را در جنگ و کشتار منطقه باز کردند.از قدیم گفته اند موش گرفتن گربه محض رضای خدا نیست، دلسوزی امریکا برای مردم ما یا کشورهای دیگر هم محض خاطر مردم آن کشورها نیست، تمام جنگ ها و کشتارها که امروز منطقه ما درگیرش هست به نوعی زیر سر امریکا برای رسیدن به منافع خود می باشد

نامه ای به ساکنان کمپ تیرانا

سران فرقه سعی دارند با انتقال شما از کمپ تیرانا به یک محل دور افتاده اشرف دیگری را برای نگه داشتن شما در تشکیلات پوسیده شان؛ این تشکیلات قرون وسطایی را چند صباحی بیشتر حفظ کنند. اما واقعیت این است که دیگر نه شرایط سیاسی و جغرافیایی کشورآلبانی چنین اجازه ای را می دهد و نه وضعیت اسف بار کنونی تشکیلات چنین اجازه ای را می دهد

ادامه مطلب...

هدف اصلی مریم رجوی از ملاقات با سناتور های آمریکایی چیست ؟

حال چی شده که سازمان ملاقات با چند تن از سناتور های ورشکسته سیاسی و جنگ طلب را اغاز بهار دوران نوین می نامند ؟ آیا این سرکرده  امپریالیست جهانی تغییر ماهیت داده و تبدیل به دولتی انقلابی شده است که سازمان از آنها درخواست کمک برای سرنگونی دارد؟ و سازمان آن موقع که در عراق بود و از حمایت های همه جانبه صدام برخوردار بود نتوانست شعار های بهار استراتژیک و سرنگونی و فتح تهران را محقق کند حال چطور می خواهید در کمپ آپارتمانی تیرانا با ارتشی که دیگر نه سلاح دارد و نه خاک دارد و اکثریتش هم که پیر و بیمار هستند  و دیگر توان حمل سلاح ندارند سرنگونی را محقق کنید ؟

مجاهدین در پنجاه و دوسالگی

سازمان مجاهدین می توانست در جایگاه بالاتری قرار بگیرد که برای کشور و مردم تعیین کننده باشد اگر مسعود رجوی دست به خیانت نمیزد و اگر به آرمان های انقلابی سازمان آنطوری که پایه گذاری شده بود پایبند می بود، اما متاسفانه نه تنها نتوانست یا نخواست دنباله روی آرمان های انقلابی سازمان باشد بلکه برای حفظ جان خود و برای ادامه حیات ننگین خود با راه اندازی جنگ مسلحانه در زمانی که صدام ملعون خاک ایران را برای کشورگشائی اشغال کرده بود نیروی ایران را در درون شهرهای ایران مشغول کرد و باعث کشته شدن تعداد زیادی از شهروندان کشورمان شد.

سالگرد دروغ جاویدان حماسه عقیدتی ومیهنی فرقه تروریستی رجوی

درست در شرایطی که ملت ایران در خاک و خون میغلطیدند و در سوگ عزیزانی بودند که در جنگ هشت ساله بین ایران و عراق رخ داده بود فرقه ترو ریستی رجوی با خیانت به خاک و ناموس ایران و ایرانی دست در دست دولت صدام به یه ارتش خصوصی برای صدام تبدیل شده بود و با جیره خواری و چاپلوسی برای دولت صدام به خیال خام خود یکی پس از دیگری پیروزی بدست میاورد و خودش را عنترو منترحکومت صدام کرده بود .

ادامه مطلب...

اعلام شوی جدید شجره طیبه فرقه تروریستی رجوی دراوج شکست ایدئولوژیکی و استراتژیکی درکشورآلبانی

شجره طیبه مجاهدین و کهکشان پر از ستاره های خونین بالش امروز در  پنجاه و دومین سالگرد این فرقه در شرایطی به نمایش گذاشته می شود که سر کرده این فرقه ترو ریستی در قبر خود مخفی شده و توان ارسال یک پیام تبریک کوتاه را هم ندارد که به مسئول اول جدید این فرقه بگوید آیا حاضری برای رساندن مریم قجر با این لشکر شکست خورده خودت رابه پایتخت شیر و خورشید برسانی تا همین مسئول اول همانند مسئولین پوشالی گذشته  فریاد حاضر حاضر گفتنهایش به عرش برسد. رجوی را غیرمستقیم مرده فرض کردند و تنها مریم هست که بر صندلی قدرت در رأس تشکیلات این فرقه نشسته است

ادامه مطلب...

درگذشت تآسف انگیز خانم مریم میزاخانی اولین ریاضیدان زن ایرانی و سکوت مریم رجوی،چرا؟

اما چرا مریم قجر(رجوی) که در خارج کشورسالیانه چندین بار برای لاشخورهای کشورهائی که چشم دیدن ایران و ایرانی را ندارند سفره هفت رنگ پهن می کند و برای سخنرانی های آنان مثل نقل و نبات پول پخش می کند و اگر کسی از همین سران عرب بمیرد خود ماتم میگیرد و بقیه اعضای سازمان راهم وادار به ماتم و سوک میکند (نمونه مرگ یاسر عرفات در سال ۱۳۸۳) هیچ واکنشی حتی یک تسلیت ساده به زبان نیاورد و تنها به کمیسیون زنان که اساسآ معلوم نیست چه صیغه ای است واگذار کرد که آن هم گویا کمیسیون معلوم الحال اجبارآ تنها در چند سطر کوتاه تسلیت گفت.