س11122019

Last updateس, 12 نوامبر 2019 12am

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا مقالات واطلاعیه های کانون آوا دست چین کردن نیرو ها و کادرهای تشکیلاتی جهت خارج کردن ازعراق، ترفند جدید فرقه رجوی

سیدامیرموثقی - کانون آوا - چهارشنبه 19 اوت 2015

همانطوری که همگان از طریق رسانه های خبری مطلع شده اید فرقه داعش صفت رجوی با دست چین کردن کادرهای تشکیلاتی جهت استفاده های شوم خودش اقدام بخارج کردن پس ماندهای فرقه از لیبرتی کرده است. امروز فرقه رجوی بی سر  با وجود اینکه تعداد زیادی از نیرو ها در عراق کشته شده اند و تعدادی هم همچنان در اسارتگاه لیبرتی  ویا به عبارتی بهتر اردوگاه مرگ رجوی با مرگ دست و پنجه نرم میکنند، مریم قجر به خیال خام خودش میخواهد افکار تروریستی و داعش صفت خودش را در کشور البانی ادامه دهد . براستی باید از رجوی ملعون و مریم قجر پرسید که چرا از سال 2000 میلادی تصممیم به خارج کردن نیروهای تراز اول تشکیلات کردید و خود و سایر به اصطلاح اقایان و خانم های کادرهای مرکزیت را به ارو پا و امریکا فرستادید و برای خود عشرتکده ها برپا کردید؟ چرا خانم ها و اقایان فرقه باید در کشور های اروپایی به راحتی عیش و نوش کنند و بخورند و بریزند و بپاشندولی چند تعدادی نگونبخت دراردو گاه مرگ در لیبر تی هلاک شوند .چرا باید کسانی چون سنا برق زاهدی در شهر کلن المان با دخترجوان به رستوان بروند و عیش و نوش کنند؟ سئوال اینجاست که این اقایان و خانمها مگر سوگند جلاله نخورده اند که تا آخرین نفس در عراق بمانند و رژیم ایران را سر نگون کنند، پس در کشور های ارو پایی چه میکنند؟ پس انقلاب ایدولوژیک  چه شد بردن مریم مهر تابان به ایران رو دوش قهرمانان؟ اینها که همه دارند جفتک می اندازند درارو پا وآمریکا، پس این چرندیات فقط برای من و امثال من بود و بس.

براستی که فرقه رجوی هیچگاه نتوانست به انبوه سئوالهای جدا شدگان و منتقدین پاسخ بدهد وهرگزنتوانست این راقبول کند که فرقه ای بدتر از داعش هست و نه بهتر. فرقه ای کلاش، کلاهبردار، وطن فروش و مزدور بیگانگان. براستی که خمینی خوب گفته بود منافقین از کفار بدتر هستند و باید به رجوی و آل رجوی تف کرد و به اوگفت در صورتی که زنده باشد و بیننده و شنونده حرفهای منتقدین که واقعا روی پست فطرتی و مزدوری را به تمام و کمال سفید کرده ای .

سید امیر موثقی

آلمان کلن