پ09212017

Last updateپ, 21 سپتامبر 2017 1pm

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا مقالات واطلاعیه های کانون آوا هشدار کانون آوا به هموطنان ایرانی در خارج از کشور

مسعود رجوی بیشتر از هر کسی از جداشدگان فرقه تحت امرش میترسد. صدای افشاگرانه جداشد گان فرقه رجوی نقشه های شوم و اهداف پلید دیو اردوگاه کار اجباری اشرف سابق را نقش برآب کرده و ودر آینده نیز مثل شمشیر دامکولس برسر رجوی سایه خواهد انداخت.

کانون آوا - 28 نوامبر 2013

همانطوریکه اطلاع دارید فرقه رجوی در ماه های اخیر با تمام توان در پی به شکست انداختن توافق جمهوری اسلامی و غرب بوده و در این راه از هیچگونه کوششی فروگزارنکرده است. از افشاگری در مورد مثلا ایجاد یک سایت مخفی در تهران توسط مهدی ابریشمچی تا دست بوسی کثیف ترین جناح های جنگ طلب آمریکایی و صیهونیستی نظیر مک کین و هم آوایی مستقیم با نیتانیاهو، خلاصه هر چه در کیسه داشت بیرون ریخت تا باصطلاح بساط این میز را برهم بریزد که دیدیم با چه شکست مفتضحانه ای روبرو شد و توافق ژنو بهرحال انجام گرفت.

در سرگیجگی حاصل از این کشیده محکم و در نشئه بسته شدن کامل قرارگاه اشرف و بی حاصل بودن اعتصاب غذای افراد اسیر در لیبرتی، بازهم رجوی فیل جدیدی برای سرکارگذاشتن افراد در خارج کشور هواکرده است. توضیح اینکه بعد از نابودی وبسته شدن دائمی پایگاه اشرف، شخص رجوی باصطلاح بمیدان آمد و در پیامی منسوب به او که در تاریخ 27 شهریور 92 از تلویزیون سیمای مجاهدین پخش شد، فراخوانی جهت  ایجاد 1000 اشرف داد که البته معلوم نکرد این 1000 اشرف کجا باید ایجادشوند. یکی نیست از این کوتوله سیاسی بپرسد آن اشرفی که با پول و امکانات صدام در عراق ساختی چه گلی به سرت زد که آنطورمفتضحانه درش را گل گرفتند که تو حالا می خواهی 1000 اشرف بسازی؟

در همین پیام مسعودرجوی از جداشدگان می نالد. جداشدگانی که به زعم وی با افشای بی لیاقتی اش در رهبری جنبش و برملاکردن روابط بغایت کثیف درونی سازمان که باعث و بانیش شخص خودش می باشد، زاویه های تاریک و پلید تشکیلات مجاهدین ضد خلق و ضد ایرانی را به نمایش عمومی گذاشته اند.

پس بی جهت نیست که رجوی نک پیکان اهداف 1000 اشرف کذایی را بطرف جداشدگان بگیرد و برای کل تشکیلات خط کاری اعلام کند. در ماه های گذشته در طی مراسم و تظاهراتهای مجاهدین در خارج کشور مستقیم ویا غیرمستقیم سخن از تاسیس حدود 100 اشرف شده است. بعنوان مثال در تاریخ 13 مهر 1392 جلسه ای بعنوان افتتاحیه "اتحادیه جوامع ایرانی در آلمان" در برلین برگزارشده و درآن تاسیس 100 "اشرف" اعلام گردیده است. در سایت نوپای مجاهدین بنام "بهارایران" می شود کل مراسم و اسامی انجمن های پوششی جدید را مشاهده کرد. به بعضی از این انجمنها با نام مسئول آنها به نقل از سایت فوق الذکر در زیر اشاره می کنیم:

انجمن حمایت از مادران قیام - مادر فرزانه سا

شورای ایرانیان شهر کلن - علی خطیب

جامعه ایرانیان در بوخوم و مونستر - بهمن بیات

اعتصابیون برلین - زهره محسني پور

در تمامی سخنرانیهای مسئولین انجمنهای فوق الذکر، بوضوح از سازمان مجاهدین و شورای ملی مقاومت حمایت آشکارشده و در اساسنامه اتحادیه نیز تاکید شده است: "اعضا و فعالان اتحادیه از سازمان مجاهدين خلق ايران و شوراي ملي مقاومت ايران حمايت و پشتيباني نموده و ...".

باتوجه به دلایل بالا شکی نیست که این اتحادیه و انجمنهای وابسته به آن جزو انجمنهای پوششی سازمان مجاهدین می باشند که جهت پیشبرداهداف خاصی ناگهان سبز شده اند.

البته سازمان مجاهدین در سالهای گذشته انجمنهای پوششی زیادی در امریکا و اروپا تاسیس کرده که شمار آنها از 200 هم افزون تراست. (برای اطلاعات بیشتر می توانید به کتاب "مجاهدین درآیینه تاریخ" تالیف علی اکبرراستگو مراجعه فرمایید.).

هرکدام از این انجمنها برای اهداف خاصی ایجاد شده و بعد از حصول این اهداف و یا دستگیری مسئولین مربوطه  بخاطر کارهای خلاف، تعطیل شده اند.

اين بنيادهاي پوششي بجز پوشش اخاذي‌هاي سازمان مجاهدين، وظايف ديگري هم داشته اندكه به برخي از آن‌ها درزیراشاره مي‌شود:

1ـ اين بنيادها موظف بودند در مراحل گوناگوني كه سازمان مجاهدين نياز دارد، تبريك و تهنيت و تسليتي براي سازمان ـ بسته به موضوع خاص روز ـ ارسال كرده،تمام موضعگيری ها ودستورات سازمان را تائيد و توجيه كنند.

2- از دیگر وظایف این بنیادها جمع آوری امضاء علیه جداشدگان سازمان بود باین ترتیب که به ایرانیان ملاء جداشده مراجعه کرده و مثلا بدون نام بردن ازشخص مزبور، در مورد مسئله عامی مثل آیا جاسوسی بدست یا خوب امضاء گرفته می شد و در مرحله بعدی اسم جداشده را در اعلامیه بیرونی درج می کردند.

3- پخش اعلامیه در اطراف محل سکونت جداشده و ترغیب شهروندان اروپایی همسایه به شکایت کردن از فرد جداشده باتهام تروریست بودن و یا عامل وزارت اطلاعات ایران!!

4- مراجعه و نامه نگاری با مقامات پلیس، اداره خارجیان، اداره دارایی، امنیت و بالاخره همه کانالهای پلیسی، قضایی و امنیتی کشورهای مربوطه برای خراب کردن جداشده.

5- خط دهندگی به لابی های مزدور خود در پارلمانهای اروپایی مبنی بر ملاقات ندادن به نمایندگان کانون آوا بطور سیستماتیک

6-  در مراحل مختلف،اين سازمان‌ها وسيله‌اي براي خرج كردن و استفاده شدن در فعاليت‌هاي ديپلماتيك سازمان،و نمايشي از به اصطلاح حمايت‌هاي مردمي از سازمان مجاهدين بودند. به اين صورت كه سازمان مجاهدين با رديف كردن نام اين انجمن‌هاي پوششي در زير فلان بيانيه يا اطلاعيه‌ سازمان، از اين بنيادها به عنوان جريان‌هاي مردمي و روشنفكري حامي خودش، بهره برداري مي‌كرد. اعضای به‌ ثبت دهنده اين بنيادها عملاًنفرات و اعضاي سازمان مجاهدين بودند. به عبارت ديگر سازمان با رديف كردن نام اين قبيل انجمن‌هاي پوششي زير عنوان دانشجويان، متخصصين، ورزشكاران، زنان، هنرمندان ودر كشورهاي غربي مدعي مي‌شد كه از حمايت مردمي برخوردار است و طيف وسيعي از اين اقشار تحصيل كرده و روشنفكر از اين جريان حمايت مي‌كنند. از سوي ديگر با عنوان كردن اين انجمن‌هاي پوششي براي طرف‌هاي غربي در ملاقات‌هاشان، نمايش دموكراسي مي‌داد.

7ـ در اساسنامه‌ اين بنيادهاي پوششي قيد مي‌شد كه اين موسسات، غيرانتفاعي هستند. سازمان از همين ترفند براي كار مالي/اجتماعي و دريافت اجازه‌نامه براي «گدايي شرافتمندانه» استفاده مي‌كرد. هم چنين از اين بنيادها براي دريافت اجازه‌ برگزار كردن تظاهرات نيز استفاده مي‌شد.

با آغاز تهاجم اخیرمسعودرجوی به جداشدگان ومنتقدین و معرفی آنان به عنوان مانع اصلی در برابر تشکیلاتش، می توان گفت که رجوی بعد از شکست های عمیق خطی و تشکیلاتی، که در درجه اول ناشی از بی لیاقتی شخص خودش می باشد، ازجداشدگان دست آویزی ساخته است و ناتوانی وناکارآمدی تشکیلاتش را – علیرغم چنگ زدن به هر وسیله و امکانی – به آن ربط داده است.

تحرکات اخیر بقایای رجوی نشان می دهد که بخصوص بعد از مطرح شدن جداشدگان در گزارش پنتاگون به جدیت در مبارزه با جداشدگان رسیده اند و دستور تشکیلاتی دارند که به هر نحو ممکن این مانع را از سر راه خود بردارند.

کانون آوا به انجمنهای پوششی سازمان مجاهدین در آلمان هشدار میدهد که در چارچوب وظایفی که قوانین آلمان تعریف کرده اند، فعالیت کرده، دستورات سازمان مجاهدین را چشم و گوش بسته انجام نداده  وپارا از گلیم خود درازتر نکنند تا دردسری از جانب قوه قضاییه آلمان برایشان ایجاد نشود. تجربه نشان داده که هر گونه مسایل قضایی که در اثرخلافکاری افراد در گذشته بوجود آمده، مجاهدین خودرا کنار کشیده اند و فرد بدبخت را در برابر قانون کاملا تنها گذاشته اند.

کانون آوا 28 نوامبر 2013