ی10202019

Last updateش, 19 اکتبر 2019 8pm

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا مقالات واطلاعیه های کانون آوا مریم رجوی بی سروصداواردبرلین شد.

مریم رجوی بی سروصداواردبرلین شد.

ولی راستی چرا "رئیس جمهورمنتخب" اینقدر بی سروصدا و تحقیرشده وارد آلمان شد؟ چرا در آلمان برای خانم "رئیس جمهورمنتخب" فرش قرمز پهن نکردند؟

کانون آوا: آیااینبارنیز ایشان بطورشخصی وارد آلمان شده است؟

در اخبار سایت های مجاهدین آمده است که مریم رجوی روز جمعه 6 مارچ 2015 وارد فرودگاه برلین شده است. خبر ورود ایشان طی یک خبر کلیشه ای در دوسایت درجه چندم مجاهدین نظیر ایران افشاگر و بهارایران درج شد و بلافاصله از نظرها غایب گردید.

در سایتهای اصلی مجاهدین نظیر "همبستگی" و "سازمان مجاهدین خلق ایران" اثری از این خبر وجودندارد.

در رسانه های آلمانی تا امروز خبر ورود "رئیس جمهورمنتخب" هنوز درج نشده است و چندتا "شخصیت" آلمانی هم که از ایشان در فرودگاه برلین استقبال کرده اند در اصل عوامل خود سازمان هستند. آقای برنهارد بازنشسته که مسئول انجمن پوششی مجاهدین بنام کمیته برای ایران آزاد و دیگری سیمرمن که خودخدمتی اش به مجاهدین را در پرکردن ویدیویی علیه کانون آوا و مسئول آن نشان داده بود. بقیه افراد استقبال کننده نیز از همین قماش هستند و احتیاج به معرفی ندارند.

سفر بی سروصدای سرکرده فرقه مجاهدین به خاک آلمان در حالی صورت می گیرد که خاطره سفر وی در 23 مارچ 2010 به برلین هنوز از خاطره ها بیرون نرفته است. آنزمان سخنگوی وزارت امور خارجه آلمان در پاسخ به انتقاد خبرنگاران درباره علت صدور مجوز از سوی این کشور برای سفرمریم رجوی به برلین، با شخصی عنوان کردن این سفر شانه از پاسخ دادن به مسوولیتی خالی کرد که بر روابط دو کشور ایران و آلمان تاثیر خواهد گذاشت.

آیا اینبار نیز وزارت امور خارجه آلمان از بار مسئولیتش شانه خالی خواهدکرد؟

دولت آلمان که همواره ادعای ایفای نقشی بیطرفانه ومیانجیگرانه درمسایل مختلف مرتبط با ایران را دارد،این بار علاوه بر افکار عمومی ایرانیان و خانواده قربانیان،باید پاسخگوی افکار عمومی خود نیز باشد که خواستار توضیح برلین درباره علت چشم پوشی از جنایت‌های این گروه درایران و عراق هستند.

رسانه‌ها و افکار عمومی آلمان در سفر سابق این خانم به برلین بی توجهی کامل خودرا نسبت به ایشان نشان دادند. قابل انتظاراست که گذشته خلافکار سازمان مجاهدین در آلمان بخصوص موضوع سرقت کمکهای مردمی به یتیمان توسط این گروه، انتقال نوجوانان توسط اعضای آن به عراق برای آموزش‌های تروریستی و اقدامات تروریستی انها در ایران و عراق ازنظردورنمانده و چهره واقعی و کریه این زن قدرت طلب که در پشت نام بی مسمای شورای ملی مقاومت مخفی شده است، بخوبی شناخته شده است. مردم آلمان برخلاف دولتمردان این کشور در نگاه به مسایل بین المللی همواره واقع بینی را بر توصیه لابی‌ها و فشارها ترجیح داده و این اقدامات را فراموش نکرده اند.

کانون آوا – شنبه 7 مارچ 2015