د08262019

Last updateش, 24 آگوست 2019 11am

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا مقالات واطلاعیه های کانون آوا تبریک به تمامی کارگران و زحمتکشان به مناسبت روزجهانی کارگر

تبریک به تمامی کارگران و زحمتکشان به مناسبت روزجهانی کارگر

در این میان فرقه های سود جو و فرصت طلب و داعش صفتی همچون فرقه رجوی وجود دارند که بجای اینکه از حق و حقوق از دست رفته کار گران حمایت و پشتیبانی نمایند از فرصت استفاده کرده و خودشان را ارضا می نمایند و نظرات و دیدگاه های کثیف و مشمئز کننده فرقه ای را از طریق رسانه های خود در روز حمایت از محرومان بیان می کنند. بله فرقه هایی همچون رجوی از کار گران و زحمت کشان به هر شکلی که میتوانند سوء استفاده کرده و میکنند

امیر موثقی ـ کانون آوا ـ شنبه 30 آپریل 2016

تبریک به تمامی کار گران و زحمت کشان به مناسبت روز جهانی کار گر

تبریک به مناسبت روز جهانی کار گراول می2016

با سلام و درود بی کران خدمت همه کار گران و زحمت کشان در سراسر دنیا به خصوص کار گران و زحمت کشان در اقصی نقاط ایران بله همانطور که میدانید هرساله روز اول ماه می روز جهانی گار گران و زحمت کشان و ستمدیدگان نامگذاری شده است و در این روز هرساله کار گران با بر پایی راهپیمایی های با شکوه و عظیم نظرات و پیشنها دات خود را از طریق سندیکاهای کار گری به گوش دولتمردان و مسئولین کشوری می رسانند. اما در این میان فرقه های سود جو و فرصت طلب و داعش صفتی همچون فرقه رجوی وجود دارند که بجای اینکه از حق و حقوق از دست رفته کار گران حمایت و پشتیبانی نماییند از فرصت استفاده کرده و خودشان را ارضا می نمایند و نظرات و دید گاه های کثیف و مشمئز کننده فرقه ای را از طریق رسانه های خود در روز حمایت از محرومان بیان می کنند. بله فرقه هایی همچون رجوی از کار گران و زحمت کشان به هر شکلی که میتوانند سوء استفاده کرده و میکنند و حتی به حقوق و دست مزد کم این کار گران رحم نمی کنند و برای پر کردن جیب هایشان از این عزیزان کمک های مالی اجتماعی در یافت می کنند و برای عیش و نوش خود استفاده کرده و میکنند. بله هم خونخواری و هم دسترنج ای عزیزان را با هم مسعود و مریم رجوی خورده و برای راحتی و آسایش خویش کاخ و تا ج و تخت مهیا می سازند. آری رجوی به این چیزها راضی نمی شد بلکه از این کار گران و زحمت کشان برای سپر دفایی خودش و دیگر به اصطلاح مسئولین تشکیلاتی فرقه ای استفاده کرده و میکند . بله بیشتر کسانی که در اشرف و در لیبر تی کشته شده اند تا به امروز به جز اندک شماری همه و همه از زحمت کشان بودنند. همه کسانی که در زندانهای شاه و شیخ کشته شده اند و به پای چوبه های دار رفتند از محرو مان و طبقه متوسط جامعه بودند که رجوی به دلیل شارلاتان بازی هایی که میکرد و مخ ها را مسخ خود میکرد تا خودش را بالا و بالا تر ببرد این عزیزان را قربانی وعده و وعید های خود میکرد. بله این رجوی که امروز همچون جانوران موزی در دل خاک پنهان شده است چنین ماهیتی رذیلانه دارد که از همه چیز و همه کس برای بقای وجود نگینش سوء استفاده کرد ه و میکند و امروز با نزدیک شدن به روز جهانی کار و کار گر خودش را پیش کسوت دانسته و پرچم حمایت از حق و حقوق کار و کار گر را بر دست گرفته است و از حقوق از دست رفته کار گر و میزان در آمد ها و خط فقر سخن بر زبان می آورد. براستی باید از رجوی پرسید که کی و کجا و چگونه و در چه زمانی تو و تشکیلات داعشی ات از زحمت کشان و مستضعفان به نفع خودشان حمایت کرده و میکنید.

سید امیر موثقی

آلمان کلن