د08192019

Last updateی, 18 آگوست 2019 8pm

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا مقالات واطلاعیه های کانون آوا دم زدن مجاهدین ازآزادی و دمکراسی خودبخود توهین به حقوق انسانهاست

دم زدن مجاهدین ازآزادی و دمکراسی خودبخود توهین به حقوق انسانهاست

ادوارد ترمادو  ـ کانون آوا ـ شنبه 14 مای 2016

دم زدن مجاهدین از آزادی و دمکراسی خودبخود توهین به حقوق انسانهاست.

شاید بتوان قاطعانه گفت و تآکید کرد که مجاهدین با واژهائی مانند آزادی و دمکراسی بیگانه هستند، همان واژهائی که طی بیش از چهار دهه از زبانشان در هر مقطعی جاری بوده و با همین کلمات هم تا کنون توانسته اند افراد زیادی حتی بعضآ غیر ایرانی را از راه به در کرده و اهداف خود راتا حدودی پیش ببرند، اگر چه امروزه به ته خط رسیده اند و تمامی پروژه هایشان هم شکست خورده اما هنوز هم این شکستها و بن بستها درس عبرتی برایشان نشده و هنوزهم دراروپا و نه درعراق دوران صدام دست از تهدید و خط و نشان کشیدن ها بر علیه منتقدین سازمانشان برنداشته اند.

همین تهدید ها و همین خط ونشان کشیدن ها در اروپا برعلیه منتقدین و جدا شدگان از سازمانشان خود یکی از دلایل ضد دمکراسی بودن مجاهدین می باشد،چرا که اگر مجاهدین خود را آلترناتیو حکومت ایران می دانند و اگر در اساسنامه شورای خود بر آزادی بیان تآکید کرده اند پس بایستی برابر با قوانینی که خود نوشته اند عمل کنند و انتقاداتی که از سوی هر کسی به آنان می شود را یا بپذیرند یا با برخوردی در چهارچوب همان دمکراسی که خو از آن دم می زنند پاسخ دهند.

اما امان از دروغگویان که برای به قدرت رسیدن خود نه تنها قوانین و اصولی که خود نوشته اند را زیر پا می گذرارند بلکه فراتر از آن رفته و افراد معترض و مخالفین خود را تهدید به مرگ می کنند( البته در اروپا و قبل از اینکه به قدرت برسند) و هم اینکه تمام هم وغمشان این است که در کشورهای اروپائی چگونه برای معترضین خود دسیسه سازی کنند تا مخالف خود را جاسوس رژیم جا بزنند و اگر هم توانستند با پاپوشی حتی پولکی منتقدین خود را به سکوت وادار کنند.

راستی مجاهدین مگر در خارج از کشور چه هستند و چه می کنند که مثلآ رژیم افرادی را برای جاسوسی بر علیه مجاهدین در اروپا بکار بگیرد؟
کرارآ در اخبار خوانده و دیده ایم که امریکا اعلام می کند هکرهای ایرانی به کامپیوترهای وزارت خارجه امریکا یا حتی به کامپیوترهای پنتاگون حمله کرده و برای مدتی مثلآ سایت مزبور را هک کرده، سؤال این است آیا برای رژیمی که به قول امریکا توسط هکرهای خود سایت وزارت امور خارجه امریکا را برای ساعاتی فقل می کند حمله به سیستم کامپیوتری مجاهدین مشکل است؟ البته که کار ساده ای می تواند باشد چرا که بالاترین امنیت برای وزارتخانه ها در نظر گرفته میشود و تازه آنهم وزارت خارجه یک ابر قدرت که حتمآ دارای سیستم ویژه امنیتی می باشد.

پس با این حساب در میابیم که مجاهدین برای خراب کردن منتقد خود اقدام به پخش چرندیاتی از این قبیل می کنند تا برای خود راه گریزی از بن بست خود ساخته پیدا کنند وهم اینکه به هواداران و اعضای گرفتار درتارهای عنکبوتی تشکیلات خود حالی کنند که هر کس هوای جدا شدن از تشکیلات به سرش زد همین کار را با او خواهیم کرد.

همین چند عملکرد و رفتار به دور از انسانیت مجاهدین گویای آن است که مجاهدین حتی قوانین خود نوشته و خود ساخته خود را هم به آسانی زیر پا می گذارند بدون آنکه ککشان هم بگزد، نکته دیگر آزار روحی و روانی است که سالهاست از سوی مجاهدین هم به اعضای اسیر خود و هم به خانواده های آنان که برای دیدار فرزندان خود خود را به آب و اتش می زنند اعمال می شود، عملکرد و حرکات مجاهدین در این چهار دهه نه منطبق با حقوق بشر بوده و نه منطبق با قوانین الهی در ادیان ابراهیمی، قوانینی است که درهر مقطع زمانی برای پیشبرد اهداف خود از طرف رجوی ساخته و پرداخته و به اعضای دربند خود با ترفندهای گوناگون تحمیل گشته، از ازدواج های ایئدولوژیک یعنی ازدواج های اجباری گرفته تا برعکس آن طلاق های اجباری یا مجبورکردن اعضای خود به فردپرستی یا حتی وادار کرن افراد با شستشوی مغزی به خودسوزی در انزار عمومی در قلب اروپا که حرکت بغایت مشمئزکننده ای بود و از نظر مردم اروپا اوج وحشیگری بشمار می اید.

اینها گوشه ای از عملکرد سازمانی است که ادعای آزادی و دمکراسی هم دارد اما برای فریب افکار عمومی هر روز خود را با رنگ های گوناگون وزک می کند تا شاید بتواند چند صباحی خود را سرپا نگه بدارد و از چنگال عضای سابق و منتقدین خود خلاص شود.
با نگاهی کوتاه به عملکرد مجاهدین از دیروز تا امروز می توان به جرآت گفت: دم زدن مجاهدین از آزادی و دمکراسی توهین به حقوق انسان و انسانیت است

وبلاگ ادوارد
11.05.2016