پ10172019

Last updateچ, 16 اکتبر 2019 9pm

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا مقالات واطلاعیه های کانون آوا قابل توجه وطن فروشان و مزدوران فرقه رجوی

قابل توجه وطن فروشان و مزدوران فرقه رجوی

بلوغ وشعور سیاسی رهبران فرقه مجاهدین از آدمکشان و مرتجعین داعشی تا دیروز تحت عنوان نیروهای انقلابی مردم عراق یاد میکردند و امروز از نیروهای جنایتکار ائتلاف به رهبری عربستان تحت عنوان ارتش ملی یمن نام می برند.

قابل توجه وطن فروشان و مزدوران فرقه رجوی

وبلاگ نادرکشتکار

اکنون بیش از یکسال است که مردان،زنان و کودکان یمنی در زیر شدیدترین بمبارانهای  نیروهای ائتلاف به رهبری عربستان و با همکاری نیروهای نظامی کشورهای امارات،کویت،بحرین، قطروهمچنین مراکش،مصر،اردن و سودان قرار دارد.تا جائیکه امریکا متحد استراتژیک عربستان از ادامه فروش بمبهای خوشه ای به عربستان خودداری کرد.
بارها و بارها کشتار کودکان و غیر نظامیان توسط سازمانهای حقوق بشری از جمله سازمان عفو بین الملل مورد محکومیت و انزجار قرار گرفته است.

این کشتارها به حدی انزجارآور و وحشیانه بود که باعث شکسته شدن سکوت سازمان ملل نیز شد. سازمان ملل ائتلاف عربستان را به علت کشتار کودکان یمنی درتاریخ دوم ژوئن در لیست سیاه گنجاند.

به گزارش خبرگزاری رویترز بان کی مون دبیر کل سازمان ملل در گزارش خود در روز پنجشنبه دوم ژوئن  برابر با سیزده خرداد اعلام کرد ائتلاف نظامی تحت رهبری عربستان مسئول کشته و زخمی شدن صدها کودک یمنی در طی سال گذشته بوده و در جریان  حملات این ائتلاف 510 کودک کشته و667 کودک دیگر زخمی شده اند.
در این گزارش همچنین آمده است ائتلاف تحت رهبری عربستان مسئول حملات نظامی به مدارس و بیمارستانها در یمن بوده است.
اما در کمال تعجب تنها یک هفته بعد دبیر کل سازمان ملل نام ائتلاف تحت رهبری عربستان را از لیست سیاه خارج کرد.آقای بان کی مون دبیر کل سازمان ملل، خارج کردن ائتلاف به رهبری عربستان سعودی از فهرست سیاه عاملان کشتار کودکان یمنی را تصمیمی "دشوار و دردناک" خواند.
آقای بان امروز، پنجشنبه ٩ ژوئن، در جمع خبرنگاران گفت همچنان از محتوای گزارش خود درباره مسئولیت ائتلاف سعودی در کشتن حداقل ۵۱۰ کودک یمنی و زخمی کردن ۶۶۷ کودک دیگر دفاع می‌کند، اما با در نظر گرفتن تبعات قطع احتمالی کمک‌های مالی برخی از کشورهای عرب به سازمان ملل، ناگزیر شده که به عنوان هماهنگ‌کننده ارشد امور سازمان ملل چنین تصمیمی بگیرد.
دبیر کل سازمان ملل گفت عربستان سعودی او را تحت فشار غیر قابل قبولی قرار داد و تهدید کرد که کمک‌های حیاتی مالی‌اش را قطع خواهد کرد. سازمان عفو بین الملل این اقدام را "شرم‌آور" خوانده و گفته است این کار اعتبار سازمان ملل را به خطر می‌اندازد. عفو بین الملل می‌گوید چنین کاری در تاریخ سازمان ملل بی سابقه است که گزارش منتشر شده خود درباره کودکان قربانی در درگیری‌های مسلحانه را تغییر بدهد،عفو بین الملل فشار کشورهای ائتلاف به سازمان ملل را کاری "خلاف وجدان" خواند.

بلوغ وشعور سیاسی رهبران فرقه مجاهدین از آدمکشان و مرتجعین داعشی تا دیروز تحت عنوان نیروهای انقلابی مردم عراق یاد میکردند و امروز از نیروهای جنایتکار ائتلاف به رهبری عربستان تحت عنوان ارتش ملی یمن نام میبرند.ارتشی ملی ،اما متشکل از چند درصد مزدور از جنس مجاهدین خلق ایران به همراه عربستان و متحدینش.
همچنین این فرقه در تبلیغات و تکان دادن دم و خوش رقصی برای ارباب جدید ،مردم و نیروهای مقاومت در برابر ائتلاف عربی را ،شورشیان طرفدار ایران قلمداد میکند.شورشیانی که میتوانید خود در تصاویر بالا به وضوح ببینید.
محکومیت یک هفته ای عربستان بدلیل کشتار کودکان و حذف مجدد آن بیش از هر چیز این واقعیت را فریاد میزند که در دنیای امروز تمامی مدعیان دفاع از حقوق بشر و یا سینه چاک دادن ها برای آزادی یک کشور و یا ادعاهائی از این قبیل بیش از آنکه واقعیت باشد دروغ است.
در پایان خطاب به مزدوران فرقه رجوی و در رابطه با نوکریشان برای شیوخ عرب حوضه خلیج همیشگی فارس به آنها جمله ای آشنا را گوشزد میکنم،هر چند که میدانم گوش دلی برایشان نمانده است.
اگر دین ندارید،حداقل آزاده باشید
نادر کشتکار