پ10172019

Last updateچ, 16 اکتبر 2019 9pm

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا مقالات واطلاعیه های کانون آوا گردهمايي ميليوني رجوي!

گردهمايي ميليوني رجوي!

در اينجا لازم است به مقامات بلژيك و فرانسه نسبت به فعاليتهاي غير قانوني و مخصوصا قاچاق انسان توسط رجوي هشدار داده  و در نظر داشته باشند كه سازمان رجوي چند دهه تجربه قاچاق نفرات خود را مي تواند براحتي به برادران داعشي خود منتقل كنند و اين بهترين فرصت براي جابجايي انهاست. اميدوارم براي حفاظت از جان مردم خود و اروپا مقامهاي كشورها فارغ از بده بستانهاي سياسي به رجوي اجازه زير پا گذاشتن قوانين را نداده و يك بار براي هميشه جلوي فعاليتهاي تروريستي رجوي را بگيرند

مقاله ارسالی از

آفای رضا جبلی - 5 جولای 2016

گردهمايي ميليوني رجوي!

هر ساله سالگرد سي خرداد ٦٠ در پاريس توسط سازمان مجاهدین برگزار ميشود. صدها هزار يورو اگر نه ميليون براي سازمان هزينه دارد ولي همچنان براي ادامه ان رجوي اصرار مي ورزد. آيا كوچكترين اثري در تعادل قوا ايجاد كرده و يا دستاوردي سياسي در ايران و براي مردم داشته است؟ چون بهرحال قرار بود رژيم را حداکثر در شش ماه ساقط كنيم ولي همچنان بعد از سي سال و مخصوصا  بعد از سقوط صدام حسين و فرار دوباره رجوي به پاريس همچنان اين شو ادامه دارد.

اين سؤال كه به چه دليل شش ماهي كه اقاي رجوي قول دادند رژيم را ساقط خواهند كرد نه تنها اتفاق نيفتاد بلكه برعكس اين سازمان و به اصطلاح ارتش ازاديبخش بود كه نابود شد.

ايا واقعا با برگزاري انواع و اقسام شوهاي رنگارنگ و هزينه هاي انچناني ميشود رژيم را ساقط كرد وقتي كه با ارتش ازاديبخش  و انواع سلاح هاي اهدايي و صاحبخانه اي به سخاوتمندي صدام و يا به قول رجوي سيدالرىيس نتوانست؟

واقعا به چه دليلي  اين نوع گردهمايي ها در سي سال گذشته هر گز كوچكترين اثري نه در ايران و نه در خارج داشته است؟

دليل آن براي هر ايراني بي طرف به روشني خورشيد است و ان اينكه رجوي از بعد از سي خرداد و مخصوصا رفتن به عراق و همدست شدن با صدام براي كشتن سربازان ايراني مشروعيت خود را از دست داد.

در يك كلام در ايران و بين ايرانيان رجوي و سازمانش بهيچوجه طرفدار ندارند و اين را بوضوح در شوهاي رجوي ميشود ديد.

چند روز پيش توسط يكي از دوستان اهل افغانستان كه ساكن بلژيك است  مطلع شدم كه نفرات سازمان طبق روال هر ساله براي جمع اوري سياهي لشكر ان هم از نوع خارجي آن با مراجعه به كمپهاي پناهنده ها با انواع دروغها و تحت نام حقوق بشر و برنامه هنري و.... و البته پرداخت ٥٠ يورو براي هر نفر به اضافه غذا و خرج مسافرت بعضي از اين نفرات را نام نويسي كرده اند براي حضور در شوي ٩ جولاي و قرار است توسط اتوبوس هاي اجاره اي رجوي به پاريس منتقل شوند.

پناهنده هاي عراقي ، سوري، جيبوتي و أفغان كه متقاضي پناهندگي هستند موقع نام نويسي گفته اند هنوز جواب ندارند و نمي توانند به پاريس بروند كه نفرات رجوي  با دروغ و فريب به انها گفته اند كه بطور قانوني خواهند رفت و انجمن انها برايشان اجازه اين مسافرت را گرفته اند و حتي به خانوادهاي أفغان گفته اند  كه با شركت در اين مراسم پرونده انها قوي تر مي شود.

در چند روز گذشته همراه با چند تن از دوستان أفغان و عراقي و سوري ام با مراجعه به كمپ آنها ونسبت به نيت واقعي رجوي با توضيحات و مدارك لازم افشاگري كرده و در جواب اينكه انها قول داده اند كه مشکل قانوني برايشان وجود ندارد همراه انها با مسؤولين كمپ صحبت و انها قويا به پناهنده ها أعلام كردند بهيچوجه انها نمي توانند به پاريس رفته و هر كس به انها قول داده دروغ و فريب است و انها بايستي به مسولين كمپ اطلاع مي دانند و با گرفتن مشخصات پليس و مقامات ذيربط را در جريان قرار دادند.

در پايان هر ديدار هم پناهنده ها و مخصوصا مسولين كمپ تشكر مي كردند از اينكه انها در جريان اين حركت ضد انساني قرار گرفته اند كه مي توانست تأثير بسيار منفي در پرونده هاي پناهنده ها داشته باشد.

اميدوارم براي حفاظت از جان مردم خود و اروپا مقامهاي كشورها فارغ از بده بستانهاي سياسي به رجوي اجازه زير پا گذاشتن قوانين را نداده و يك بار براي هميشه جلوي فعاليتهاي تروريستي رجوي را بگيرند.

رضا صادقي