ج12062019

Last updateج, 06 دسامبر 2019 12pm

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا مقالات واطلاعیه های کانون آوا مجاهدین تغییررژیم را ازغرب تمنا می کنند

مجاهدین تغییررژیم را ازغرب تمنا می کنند

فرقه مجاهدین در غیاب حمایت هموطنان ایرانی دست به دامن چند تن ازنمایندگان پارلمان اروپا شده تا بخیال خود بارقه ای مشروعیت برای مراسم سالانه خود در فرانسه که اکنون خود سخنرانان به دریافتهای نجومی برای شرکت در آن اذعان کرده اند کسب کند. افراد این فرقه با خواهش وتمنا از چند نماینده پارلمان اروپا (بعضا نمایندگان شرق اروپا) خواسته اند تا درراهروهای این پارلمان تبلیغ برای مراسمی بکنند که این نمایندگان خودشان در آن شرکت ندارند. جالب اینجاست که شعار امسال این مراسم »تغییر رژیم« را مجاهدین ازغرب التماس میکنند. خواسته ای که در غیاب حمایت مردم ایران تنها سر به داعش می برد.

علی اکبرراستگو - کانون آوا - ۸ جولای 2016

مجاهدین تغییر ٰرژیم را ازغرب تمنا می کنند

ترفند جدید مجاهدین دربسیج خارجیان برای مراسم ۹ جولای در پاریس

آیا مجاهدین غیراز این نیز خواسته دیگری دارند؟

در لیست زیرلینک افرادی که برای مراسم مجاهدین تبلیغ کرده اند درج می شود:

MdEPs machen Werbung für die iranischen Volksmudschahedin (PMOI/MEK/MKO)

Aawa Association e.V., 07.07.2016

Dass die iransiche Volksmojahedin-Organisation „Mojahedin-e Khalq“ (MEK/MKO/PMOI) und ihr politischer Arm, der Nationale Widerstandsrat des Iran (NWRI) zahlreiche Freunde und Unterstützer im Europaparlament hat, ist ja seit längerem bekannt.

Einige der „Friends of a Free Iran“ (FoFI), einer interparlametarischen Gruppe, die im Europaparlament Lobbyarbeit für die MEK macht (siehe auch: „Die Lobbyisten der MEK im Europaparlament: Friends of a Free Iran (FoFI) – Update 2014“), haben jetzt mit Videobotschaften zur Teilnahme an der MEK- Veranstaltung „Freiheit für den Iran – Unsere Forderung: Regimewechsel!“ am 9. Juli in Paris aufgerufen.

Diese Videos, aufgenommen in den Fluren und Büros im Europaparlament, werden auf Youtube, sowie den Web- und Social-Media–Seiten der MEK kräftig verbreitet.

Folgende MdEPs haben sich in diesen Videos öffentlich zur MEK bekannt:

Svetoslav Malinov, Bulgarien

Ivan Stefanec, Slowakei