ج08232019

Last updateپ, 22 آگوست 2019 10pm

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا مقالات واطلاعیه های کانون آوا ننگ ابدی فرقه ترو ریستی رجوی در دروغ جاویدان

ننگ ابدی فرقه ترو ریستی رجوی در دروغ جاویدان

وبلاگ امیرموققی - 26 جولای 2016

ننگ ابدی فرقه ترو ریستی رجوی  در دروغ  جاویدان

13615196_1193914393993537_8576376750664795932_n

هرساله فرقه تروریستی رجوی در سالگرد دروغ جاویدان شروع به پخش حرافی های رجوی ملعون میکند و از چنان و چنانهای آن تعریف و تمجید میکند. درمرداد ماه سال 1367 فرقه تروریستی رجوی برای یک عملیات بزرگ خودش را آماده کرد و با پائین ترین سطح از امکانات و تجهیزات نظامی که دولت صدام حسین در اختیارشان گذاشته بود و با وعده های سرخرمنی که به رجوی داده بود که پشتیبانی هوایی و زمینی شما با ارتش بعث آن زمان می باشد و به قول رجوی با تمام هست و نیست خود وارد یک کار زار شد که اسم آن عملیات فروغ جاویدان بود و میخواست که با دست خالی و با نیرو های پیاده که حتی نحوه استفاده از کلاشینکف را هم نمی دانستند یک کشور را آزاد کند و مریم مهر تابان را به سرزمین شیرو خورشید ببرد .

بله در آن زمان رجوی فکر میکرد که چون با هماهنگی و پشتیبانی دولت صدام درچند رشته عملیات موفق شده و نیروهای ایرانی را به اسارت گرفته و از طرفی هم مقداری سلاح و تجهیزات نظامی را درعملیات هایی به نام آفتاب و چهل چراغ بهغنیمت آورده است به خود مغرور شد که میتوان و باید که به تهران هم رسید اما غافل از اینکه رجوی خود با دست خود قبر خودش را کند و همه نیرو هایش را به قتل گاه فرستاد .

بله عملیات دروغ جاویدان صرفا برای دولت عراق یک برگ برنده بود تا ازدست مشتی نیروی زائد رهایی پیدا کند و از کرده خود پشیمان بود که چرا فرقه رجوی را به عراق کشاند و به آنها جا و مکان و تجهیزات داد  .

بله دروغ جاویدان صرفا یک هما هنگی دو لت عراق با امریکا در آن زمان بود تا از شر رجوی و دار و دسته آن رهایی پیدا کنند وبعد قطعنامه آتش بس راامضا کنند و صلح به اجرا گذاشته شود .

در آن زمان بعد از گذشت پنج روز که از عملیات میگذشت وبعد از کشته  و مجروح شدن و از پای در آمدن بسیاری از نیروها رجوی با التماس کردن و خواهش و تمنا کردن و به دست و پای صدام افتادن فرمان عقب نشینی را صادر کرد دو نیرو های از هم پاشیده شده را مجددا به خاک عراق بر گرداند و در کمپ اشرف آنها را محصور کرد  و از همه طلبکار شد که چرا نرفتید  و چرا بر گشتید .چرا مجروح شدید چرا سالم ماندید و چرا کشته نشدید و با چنگ و ناخن دندان مریم را به  تهران نرساندید .

بله این بود واقعیت فرقه رجوی  که بعد همه را تنبیه ایدئولوژیکی کرد و انقلاب مریم را به میان کشاند و بحث تنگه و توحید و طلاق های اجباری را به راه انداخت و جدایی بچه ها از پدر و مادران و از هم پاچیدگی کانون گرم خانه و خانواده که مسبب همه این شکست ها رجوی بود در آن زمان و تا به امروز فرقه رجوی تاوان آن شکست را پس میدهد یعنی نابودی کامل ارتش پشمکی مریم و مردار شدن و به غضب خدا گرفتار آمدن مسعود و مریم و نا بودی کامل تشکیلات فرقه ای در عراق بعد از صدام.

سید امیر موثقی