د08192019

Last updateی, 18 آگوست 2019 8pm

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا مقالات واطلاعیه های کانون آوا جنجال فرقه رجوی برای جلب توجه وجمع آوری حمایتهای پوشالی

جنجال فرقه رجوی برای جلب توجه وجمع آوری حمایتهای پوشالی

وبلاگ امیرموثقی - 16 آگوست 2016

جنجال فرقه رجوی برای جلب توجه و جمع آوری حمایتهای پوشالی برای فرقه رجوی و خونخواری هرچه  بیشتر فرقه ای

بله هرساله فرقه تروریستی رجوی در ماه مرداد اول از عملیات شکست خورده دروغ جاویدان شروع میکند و بعد ماه مرداد را با اعلام حمایت از کشتار زندانیان سیاسی توسط رژیم ایران به پایان می رساند. بله فرقه ها همواره چون با لاشخوری و خونخواهی بر سر کار خود مانده اند فرقه رجوی هم از همین شیوه برای بقای عمرننگین تشکیلاتش استفاده کرده و می کند .

بله در مرداد 1367ماه  فرقه تروریستی رجوی خودش را آماده حمله نهایی کرد برای فتح تهران اما با وعده های پوشالی دولت صدام مواجه شد و از طرفی هم با روبرو شدن با نیرو های سپاه و بسیج و ارتش و غیره در مرز ایران و متلاشی شدن و کمرشکن شدن ارتش آزادی بخش خود ساخته رجوی و بعد از گذشت چند روز اعلام شکست و عقب نشینی به داخل خاک عراق کردند و از ان طرف دوباره در زندان های ایران موضوع یا رجوی یا جمهوری اسلامی به راه افتاد و همه باید در ان زمان انتخاب میکردند که چگونه مسیر مبارزه شکست خورده رجوی را ادامه دهند . بله تعدادی نه گفتند واعدام شدند و تعدادی هم به جمهوری اسلامی آری گفتند و ماندند وامروزهم هستند در تشکیلات رجوی کسانی که از آن کشتار ها جان سالم به در برده اند و حالا مورد بازجویی در تشکیلات رجوی قرارمیگیرند و و سوال اول و آخر آز آنها این بوده و هست که چه شد زنده از آن قتل عام بیرون آمدید و امروز درعراق و در تشکیلات مجاهدین هستید؟ چرا وبه چه دلیل کشته نشدید؟ من خودم به شخصه بارها و بارها در محکمه هایی که فرقه رجوی بنام عملیات جاری به راه انداخته بود شاهد و ناظر بودم که سوال اول و آخر از این نفرات همین بود و بس که چرا زنده مانده اید .

بله رجوی خود چرا بعد از بنیانگذا ران زنده ماند آیا کسی جرائت داشت این سئوال را از او بپرسد ؟

بله روح آن کشته شدگان امروز به رجوی و تشکیلاتش تف می اندازند و  نفرین میفرستند که چرا زندگیشان را رجوی بر باد داد وهمه پدران و مادران و خواهران و برادران آن از دست رفتگان هم چنین رجوی را لعنت و نفرین خواهند کرد که عزیزانشان را از دست داده اند. در آخر به زنده و یا مرده رجوی من هم لعنت میفرستم که با خود خواهی هایش  چند نسل را به نابودی کشاند .

سید امیر موثقی

آلمان کلن – 16 آگوست 2016