ج08232019

Last updateپ, 22 آگوست 2019 10pm

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا مقالات واطلاعیه های کانون آوا سال نو بر همه ایرانیان و پارسی زبانان مبارک باد

سال نو بر همه ایرانیان و پارسی زبانان مبارک باد

مهردادساغرچی - کانون آوا - دوشنبه 20 مارس 2017

سال نو بر همه ایرانیان و پارسی زبانان مبارک باد

سال دیگری در راه است حال که سال کهنه را پشت سر گذاشتیم امیدوارم که هر چه خاطره بد است و هر چه اتفاقات تلخ بوده را فراموش کرده و سالی پر از مهربانی و صفا و صلح در تمام جهان را بخصوص پارسی زبانان وهمه کسانی که نوروز باستانی برایشان یادآور آمدن بهار و آفتاب است. سال گذشته برای کسانی که در زمینه حقوق بشر و فرقه ها کار میکردند نیز هم دستاوردها و هم دردها و رنج هایی به همراه داشت، اما آنچه که در ابتدای سال قبل پیش بینی کردیم که همانا رهایی اسیران فرقه رجوی از زندان عراق نجات پیدا خواهند کرد و چنین شد ، هر چند که هنوز تا رسیدن به رهایی کامل مسیری را باید بپیمایند اما این نبردی ایدولوژیک بین نیروهای سیاهی واهریمنی فرقه ها و آزادی خواهان و انسانهایی که توانسته اند دردها و رنج های سالیان اسارت در فرقه را تحمل کرده و با سر سختی به دنیای آزاد برگردند، آری این نبرد فکری و نظری ما باقی خواهد ماند زیرا من اعتقاد دارم که حق مسلم همه انسانها زندگی در دنیای آزاد و خارج از اراده گروه یا کسانی هر سبک زندگی را که دوست داشته باشند انتخاب کنند، آری این نبرد تا رسیدن به رهایی همه هم وندان و کسانی که عمری را در اسارت بوده ایم ادامه خواهد داشت، پس سال جدید حتما سال بهتری از سال قبل با خبرهای خوب برای همه دوستان و همچنین برای همه هموطنان عزیزم در هر کجای این جهان باشند را آرزومندم ، و همینطور امیدوارم در پهنه جهانی بخصوص منطقه خاورمیانه با صلح و دوستی همراه باشد ، به امید روزیکه جنگ و آواره گی به پایان برسد و فردای زیباتر و سالی نیکو تر در انتظار همه باشد.
مهرداد ساغرچی آلمان