پ10172019

Last updateچ, 16 اکتبر 2019 9pm

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا مقالات واطلاعیه های کانون آوا امروزدرایران روزانتخاب سرنوشت یک ملت اگاه و آزاد می باشد

امروزدرایران روزانتخاب سرنوشت یک ملت اگاه و آزاد می باشد

...من بعنوان یک ایرانی افتخار میکنم به ملتی که فردا در سرتاسر جهان در ایران و اروپا و امریکا به پای میز رای گیری میروند و با آگاهی و افتخار رای خودشان را درصندوق می اندازند و اینده خودشان را خودشان تعیین می کنند و اجازه نمی دهند کسی و یا فرقه ای در این میان از حق و حقوق این ملت بنفع وجود خودشان سوء استفاده کند .

امروزروزانتخاب سرنوشت یک ملت اگاه و آزاد درایران می باشد

وبلاگ امیرموثقی - جمعه 19 ماه مه 2017

امروز در ایران زمین روز سر نوشت یک ملت آگاه و مبارز می باشد که ماههاست  فرقه تروریستی رجوی به دنبال برهم زدن این آرامش وآسایش میباشد. امروز در ایران همه به فکر آنند تا بدون هیچگونه خشونت و نا آرامی و ناامنی به خواسته های به حق خود برسند و نگذارند دیگران برایشان فتنه و نا امنی را به ارمغان بیا ورند .

بله من بعنوان یک ایرانی افتخار میکنم به ملتی که فردا در سرتاسر جهان در ایران و اروپا و امریکا به پای میز رای گیری میروند و با آگاهی و افتخار رای خودشان را درصندوق می اندازند و اینده خودشان را خودشان تعیین می کنند و اجازه نمی دهند کسی و یا فرقه ای در این میان از حق و حقوق این ملت بنفع وجود خودشان سوء استفاده کند .

بله امروز فرقه رجوی که ماههاست به دنبال ایجاد خشونت و ترور و کشتار در ایران می باشد که شاید یک بار دیگر نا امنی برای ملت و مردم بوجود بیاید و برای یک دوره دستگاه تبلیغاتی فرقه رجوی موتورش روشن شود واز خونهایی که بر زمین ریخته میشود به سود اهداف خود استفاده کند .

بله رجوی هم پیمان با دولت جدید امریکا و نوچه عربی آن دولت آل سعود بر آن شده اند تا گامی فراتر از سی سال ننگین فرقه رجوی بر دارند تا شاید که بتوانند به زور سلاح و کشتار حکومت را در ایران تغییر دهند و مریم قجر را که سر سوزنی برای ملت ایران ارزش ندارد به صحنه بکشاند و از این فرقه ارتجاعی برای رسیدن به اهداف خودشان که همانا غارت و چپاول میراث ایران زمین می باشد دست یابی پیداکنند. همانند عراق بعد از حکومت صدام و افغانستان و دیگر ملتهای تحت ستم و استعمار امریکا و قدرتهای همانند او .

بله امروز ملت ایران یک پارچه نشان خواهند داد که اجازه نخواهند داد دیگران برایشان تعیین تکلیف کنند وو نظم و آرامش حاکم بر مملکت خود را به دست نوکران غرب نمی سپارند امروز ملت ایرا ن نشان خواهد داد که پارس کردنهای فرقه رجوی هیچ ارزشی ندارد و نخواهد داشت و هرچه که میتواند فیلم ها و عکسهای تیم های هزارارتش آزادی را در سیمای خود نشان دهد و تبلیغ کند که ارتش مریم با اتکا به دروغ و کلک و نیرنگ و فریب هزاران هزار عکس و بروشور و دست نوشته را در میان ملت توزیع کرده اند و همه  افکار عمومی را برای یک خیزش عمومی آماده کرده اند و سازمان دهندگان این خیزش همه و همه گوهر های بی بدیل مریمی هستند که در داخل خاک ایران برای سازماندهی تیمهای عمل کننده فعالیت میکنند.

وای بر شما یان که هنوز فکر میکنید در ده پنجاه هستید و در اوج عقب ماندگی سیاسی و استراتژیکی دلتان را به تغییر حکومت در ایران خوش کرده اید  اما افسوس که هم دولت و هم ملت امروز خودشان را برای یک تو دهنی محکم به امریکا و آل سعود و فرقه رجوی آماده کرده اند و هرگز اجازه نخواهند داد اسمی از فرقه رجوی در ایران بر سر زبانها باشد و هرانچه افکار فرقه ای و ترو ریستی رجوی گونه باشد را محکوم و تحریم کرده و خواهند کرد .

من بعنوان یکی از جدا شد گان از فرقه رجوی که سالهای سال عمرم را در هر سرفصل انتخابات در ایران به فنا داده ام به همه هشدار میدهم که فرقه ترو ریستی رجوی حتی کف روی آب هم نیست و هرگز در هیچ سر فصلی نتوانسته ونخواهد توانست از فرقه خائن و تروریست  بد نام رجوی برای ملت ایران مایه گذاری کند و همواره به فکر چپاول و خیانت بوده و هست .

پیشا پیش نتیجه این انتخابات آزاد و مردمی را که با خواسته مردم به پایان خواهد رسید تبریک و تهنیت میگویم و امید دارم که آینده خوبی در انتظار ملتم باشد بدون ذره ای دخالت از طرف فرقه بد نام رجوی .

سید امیر موثقی

آلمان کلن