س11122019

Last updateس, 12 نوامبر 2019 12am

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا مقالات واطلاعیه های کانون آوا ایرانیان آزاده و خانواده ها مراسم بزرگداشت سالروز ترور و خشونت را محکوم می کنند

ایرانیان آزاده و خانواده ها مراسم بزرگداشت سالروز ترور و خشونت را محکوم می کنند

علی جهانی ـ کانون آوا ـ سه شنبه 4 جولای 2017

ایرانیان آزاده و خانواده ها مراسم بزرگداشت سالروز ترور و خشونت را محکوم می کنند

وبلاگ آیینه

در خبر ها آمده بود که خانواده های قربانیان گرفتار در فرقه رجوی و ایرانیان آزاده خارج کشور مراسم مسخره سالانه فرقه تروریستی رجوی را در سالن کرایه ای ویلپنت پاریس محکوم و بایکوت کرده اند چون این مراسم بیانگر این است که اولا  این فرقه تروریستی نه تنها از گذشته سراسر خیانت و جنایت و اقدامات تروریستی اش فاصله نگرفته و پشیمان نیست بلکه بدان افتخار می کند و منتظر فرصتی هست که آن جنایات را تکرار نماید و ثانیا برگزاری چنین مراسمی بدستور و هزینه دشمنان ایران نظیر اسراییل و شیوخ مرتجع عربستان سعودی و افراطی ترین جناح های جنگ طلب از حزب جمهوری خواه آمریکا برگزار می شود .

ali jahani

لذا به همین خاطر این مراسم که تنها پراتیک  جدی فرقه در طی سال هست هر سال بی رونق تر از سال قبل می باشد . و فرقه رجوی مجبور هست با صرف هزینه های کلان به سراغ پناهجو یان آفریقایی و افغانی و سوری و عراقی برود تا سیاهی لشکر برای این مراسم رسوایش جمع آوری کند .

بله دوستان مراسمی که فرقه رجوی مدعی هست جشن مقاومت هست و برای خلق قهرمان می باشد . از طرف خانواده ها و ایرانیان آزاده که بخشی از همین خلق قهرمانی هستند که سران فرقه به دروغ سنگ حمایت از آنان را به سینه می زند ؛ این خیمه شب بازی رسوا و بی رونق را محکوم و بایکوت کرده اند . و تنها شرکت کنندگان در این مراسم گروههای تروریستی سوریه و عراق و لابی های صهیونیستی و بازنشستگان و ورشستگان سیاسی از حزب جمهوری خواه آمریکا و شیوخ مرتجع عربستان سعودی هستند که با خرجهای کلان بدین مراسم آورده شده اند و علاوه براین سران فرقه که از ماهها قبل به کمپ های پناهندگی مراجعه کرده و با وعده و وعید های دروغین  و خرج های هنگفت تلاش کرده اند که تعدادی از پناهجویان ایرانی و افغانی و آفریقایی و سوری را به این مراسم رسوا جهت جمع آوری سیاهی لشکر بکشانند .

منبع: وبلاگ آیینه