د10162017

Last updateد, 16 اکتبر 2017 10am

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا مقالات واطلاعیه های کانون آوا مریم رجوی چهره تروریستی و مزدوری خود را دوباره به نمایش گذاشت

مریم رجوی چهره تروریستی و مزدوری خود را دوباره به نمایش گذاشت

امریکا و سعودی و اسرائیل سالهاست که به دنبال فروپاشی نه تنها رژیم ایران بلکه خود ایران هستند، چرا که ایران پهناور امروز و فردا در منطقه تامین کننده منافع امریکا مانند چهار دهه قبل نیست و نخواهد بود، و برعکس برای امریکا دردسرساز هم هست و خواهد بود، پس همانطوریکه قبل از به هم زدن سوریه پنتاگون نقشه خاورمیانه جدید را طراحی کرده بود که در آن از ایران امروزی هم خبری نبود، هنوز به دنبال از هم پاشیدن کشور عزیز ما هستند

________________________________________________________________________________________________________________________________

وبلاگ ادوارد ترمادو

مریم رجوی چهره تروریستی و مزدوری خود را دوباره به نمایش گذاشت.

وبلاگ ادوارد - 20/09/2017

اولین سخنرانی آقای ترامپ در سازمان ملل،که نه به زبان دیپلماسی بلکه به زبان بازاری و دور از شآن یک ریئس جمهور بود دل مریم رجوی را با خود برد، بطوریکه هنوز ترامپ عرق پیشانی خود را خشک نکرده بود، مریم رجوی از سر شوق و ذوق سراسیمه با صدور بیانیه ای مزدوری خود را اعلام و وقیحانه از امریکا خواست تا سلاح ها و قرارگاه های تروریستی خود در عراق را به آنان پس دهند، البته می گوییند ثنار بده آش، این در خواست مریم یا مجاهدین این پیام را به دنبال دارد که، اولآ سازمان مجاهدین تمام مزخرفاتی را که بعد از سرنگون شدن اربابش صدام مبنی بر اینکه سازمان از 2003 هیچگونه عملیاتی انجام نداده نشخواری بیش نبوده،و تنها برای فریب افکار عمومی و دولت های اروپائی بلغور کرده و تا کنون ماهیت تروریستی خود را در لفافه حفظ نموده، ما اعضای جدا شده بارها ماهیت تروریستی این سازمان مخوف را افشا کرده و گفته ایم که سازمان بدون خونریزی هرگز نمی تواند، این البته ماهیت سازمانی است که تشکیلات خود را در چند دهه گذشته با خون جوانان ایران آبیاری کرده و سر پا بوده.

دوم اینکه با سخنرانی ترامپ آب از لب و لوچه خانم براه افتاد و با این گمان که امریکا برای سازمانش تره خورد می کند مزدوری خود را که تا کنون پنهان می کرد برملا کرد و جای هیچ شک و شبهه ای باقی نگذاشت.

سازمان مجاهدین از سال 2003 که صدام یا پدر خوانده خود را از دست داد دربدر و بیکس مانده و برای بازگشت به شرایط سابق یعنی مسلح شدن از هیچگونه تلاشی دریغ نکرده، هم به دامن عربستان ضد ایرانی چنگ زده و هم به دامن اسرائیل و هم برای امریکائی های جنگ طلب خوش رقصی نموده، البته ملاقات چندی پیش امریکائی های جنگ طلب را با مریم رجوی در پاریس بایستی مد نظر داشت، که در همان دیدار به این خانم حتمآ در مورد سخنرانی ترامپ در سازمان ملل گوشزد شده و خانم هم سرسپردگی خود را همانجا اعلام نموده.

امریکا و سعودی و اسرائیل سالهاست که به دنبال فروپاشی نه تنها رژیم ایران بلکه خود ایران هستند، چرا که ایران پهناور امروز و فردا در منطقه تامیین کننده منافع امریکا مانند چهار دهه قبل نیست و نخواهد بود، و برعکس برای امریکا دردسرساز هم هست و خواهد بود، پس همانطوریکه قبل از به هم زدن سوریه پنتاگون نقشه خاورمیانه جدید را طراحی کرده بود که در آن از ایران امروزی هم خبری نبود، هنوز به دنبال از هم پاشیدن کشور عزیز ما هستند، مجاهدین اما که سالهاست رویای حکومت کردن در ایران را خواب می بینند، برای به قدرت رسیدن از هیچ خیانت و جنایتی کوتاهی نکرده ا ند، از مشغول کردن نیروی رزمی ایران در سال 1360 که کشور را در بحران فرو برد، تا بمب گذاری و کشتار مردم و بعد هم گریختن به دامن صدام یاغی، همگام شدن مجاهدین با ترامپ دیوانه و ناتانیاهو و سعودی، که مجاهدین باز هم تصور حکومت کردن را در آن می بینند نوع جدیدی از خیانت به کشور و مردم ایران است، چرا که در شرایط امروزی منطقه ما، هر گونه جرقه جنگ که مجاهدین برای برپائی آن از امریکا و ترامپ خواهان قرارگاه و سلاح شده اند کشور را تبدیل به کشوری بدتر از سوریه خواهد نمود و این البته این خواست همان مثل شوم یعنی امریکا و اسرائیل و سعودی است.

مردم شریف ایران با تمام مشکلاتی که امروزه دارند هرگز به خیانتکار و اجنبی روی خوش نشان نداده و نخواهند داد، همین مثلث شوم که امروزه با مجاهدین تبدیل به چهارگوش شوم شده اند بخوبی می دانند که اگر قرار به جنگ و تجاوز به خاک ایران باشد مردم ایران از پیروجوان تا خرد و کلان با چنگ و دندان از شرف و کشور خود دفاع خواهند نمود، دفاعی که دودش مستقیم به چشم دشمن و مزدورانشان خواهد رفت و مطمعنآ اول از همه در چشم مجاهدین، موتور سوار ناعقل و آنکه به ترکش می نشیند ناعقلتر،ترامپ یک فرد خام غیر سیاسی، دنباله روی او هم احمق.

Advertisements