د10162017

Last updateد, 16 اکتبر 2017 10am

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا مقالات واطلاعیه های کانون آوا اعلام سر فصل جدید سر نگونی از طرف روح سرگردان مسعود رجوی

اعلام سر فصل جدید سر نگونی از طرف روح سرگردان مسعود رجوی

رجوی „امام غایب ! “ گفته است : تا بهمن ماه برای مجاهدان فرصت می خواهد تا کار رژیم ایران را یکسره کند.او می خواهد طی این چند ماه بازهم به خدای خود امریکا و اسرائیل دخیل بسته و به راز و نیاز بپردازد و حتما که برای آنها وعده بهشت در ایران هم داده است. و به این ترتیب حکومت ایران را تعین تکلیف کند وسر نگونی را برای ملت ایران توسط ارتش آزادی بخش به ارمغان ببرد! باید به آقا و خانم رجوی خاطر نشان کنم که سی و اندی سال در خاک عراق با آن همه تجهیزات و کمک های دو لت عراق نتوانستید در کنار مرزهای زمینی ایران کاری را به پیش ببرید حال میخواهید بعد از این همه تو سری خوردن و لگد مال شدن و کشته و زخمی دادنها با دست به دامن  امریکا و اسرائیل شدن و سوء استفاده  از شرایط موجود باز هم قمار کنید

سید امیر موثقی ـ کانون آوا ـ شنبه 30 سپتامبر 2017

اعلام سر فصل جدید سر نگونی از طرف روح سرگردان مسعود رجوی

وبلاگ امیر موثقی

همزمان با انتصابات فرمایشی“ مسئول اولی“ در فرقه ترو ریستی رجوی  و گرفتن تعهد نامه های پوشالی از تک تک نفرات حاضر در کشور آلبانی وتحمیل کردن شرایط جدید به نیروهای وا رفته و سر خورده مجددا  مریم رجوی بر آن شد تا طرحی نو را در چشم انداز تیره و تار فرقه ترو ریستی رجوی در اندازد.

هدف این است بتوانند این تعداد نیرو را درکشور آلبانی ایزوله  و از آنها سو استفاده کنند مجددا مریم قجر تصمیم گرفته هما نند حضور ننگینشان در خاک عراق یک پایگاه در خارج از محدوده شهری و خارج از شهر تیرا نا بر پا سازد و همه نیروهای حاضر در آلبانی را به آنجا انتقال  دهند تا مانع ازریزش بیشتر نیرو و همینطور هوشیار شدن نیروها بشوند.

Movaseghi_Amir_400

این برنامه مدتها ست توسط مریم رجوی خائن به ایران و ایرانی  تدارک داده شده و امروز به نقطه پایانی رسیده است و میخواهند دخمه گاهی همانند اشرف خارج از تیرا نا برای محصور کردن نیرو ها با دیوار های بتونی و سیم خار دار های پی در پی بنیانگذاری کنند.

در همین راستا هم برای اینکه مانع از حرفها و سخنها و محفل های درون تشکیلاتی بشوند به نا چار به روح سر گردان مسعود دخیل بسته و از او خواستند که باز با جادو وجمبل های فرقه ای دهن نیرو ها را ببندد و با ارسال یک پیام باز هم همچنان در غیبت   ،وعده سر نگونی همانند سی و چند سال گذشته داده است.

باید به آقا و خانم رجوی خاطر نشان کنم که سی و اندی سال در خاک عراق با آن همه تجهیزات و کمک های دو لت عراق نتوانستید در کنار مرزهای زمینی ایران کاری را به پیش ببرید حال میخواهید بعد از این همه تو سری خوردن و لگد مال شدن و کشته و زخمی دادنها با دست به دامن  امریکا و اسرائیل شدن و سوء استفاده  از شرایط موجود باز هم قمار کنید.

می توانید باز هم امتحان کنید که در این صحنه سیاسی در دستان آمریکا و اسرائیل و اربابان خود فقط یک مهره باز و یک تاس هستید.

اربابان شما  میدانند که ملت ایران از رجوی و رجوی صفتان هیچ گونه دلخوشی ندارند و این فرقه جایگاه سیاسی در جامعه ندارد اما می دانند که با شما می توان بازی کرد .

سید امیر موثقی

آلمان کلن