ش11182017

Last updateش, 18 نوامبر 2017 2pm

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا مقالات واطلاعیه های کانون آوا شرکت و سخنرانی هیاتی از جداشدگان فرقه رجوی در کنفرانسی در پارلمان اروپا در امور پناهندگان

با سلام اینجانب رضا جبلی از انجمن حقوق بشری "کانون آوا" مستقر در کلن آلمان و همکارم آقای حسین نژاد از انجمن پیوند رهایی در فرانسه تمایل داریم اول از آقایان نمایندۀ سوسیال دموکرات پارلمان اروپا بخاطر برگزاری این کنفرانس تشکر کنیم همچنین با تشکر ویژه از خانم های نماینده سازمان ملل و به ویژه یونسکو بخاطر کار عالی شان برای کمک به پناهندگان.از آنجاییکه من خودم پناهنده بوده و هستم و زندگی برای پناهندگان بدون وجود شما می توانست یک تراژدی بزرگ باشد بنابراین از شما برای این کارتان سپاسگزارم.من سئوال متفاوتی دارم. بیش از یک سال و نیم پیش حدود دو هزار نفر از یک فرقه و سازمان تروریستی بنام مجاهدین از عراق به آلبانی منتقل شدند. این افراد در حال حاضر در آلبانی هم اجازۀ دسترسی به تحصیل ندارند. پیش از این آنها وقتی برای بیش از سی سال در کمپ های اشرف و لیبرتی در عراق بودند ارتباط آنها با دنیای خارج بکلی قطع بود بطوریکه هیچ اطلاعی از موبایل و انترنت و رسانه های اجتماعی نداشتند. این وضعیت اکنون در آلبانی هم ادامه دارد

کانون آوا ـ کانون پیوند رهایی ـ شنبه 14 اکتبر 2017

شرکت و سخنرانی هیأتی از جداشدگان فرقۀ رجوی در کنفرانسی در پارلمان اروپا پیرامون پناهندگان

روز گذشته (پنجشنبه 12 اکتبر 2017) هیأتی از جدا شدگان از فرقۀ رجوی از انجمنهای فعال حقوق بشری «کانون آوا» در آلمان و «پیوند رهایی» در فرانسه شامل آقایان رضا صادقی جبلی و قربانعلی حسین نژاد در کنفرانس فراکسیون سوسیال دموکراتهای پارلمان اروپا در مورد پناهندگان خاور میانه و تجارب و راههای عملی برخورداری پناهندگان از تحصیلات و امکانات آموزشی و پرورشی، که در مقر این پارلمان در بروکسل برگزار گردید به دعوت این فراکسیون شرکت کردند.

در این کنفرانس که با حضور و سخنرانی چند نمایندۀ پارلمان اروپا از فراکسیون سوسیال دموکرات و مسئولان امور آموزشی و تحصیلی سازمان ملل در مورد پناهندگان از کشورهای مختلف منطقه از جمله عراق، سوریه، لبنان و اردن و نمایندۀ یونسکو برگزار شد آقای رضا صادقی در مورد وضعیت پناهندگان ایرانی گرفتار فرقۀ رجوی در آلبانی و محرومیت آنان از هر گونه تحصیل و آموزش و وسایل آموزشی و ارتباطی نوین از جمله انترنت و سازشها و زد و بندهای ارگان ذیربط سازمان ملل با سران این فرقه و با طرح سؤالاتی در این مورد از نمایندگان ارگانهای سازمان ملل سخنرانی کرد که بسیار مورد توجه مسئولان کنفرانس و نمایندگان پارلمان اروپا و ارگانهای ملل متحد شرکت کننده در آن قرار گرفت. ترجمۀ متن کامل سخنرانی آقای رضا صادقی در این کنفرانس را در زیر ملاحظه می کنید:  (کلیپ صوتی تصویری سخنرانی در یوتیوپ)

Sans titre566665614155557777777»با سلام اینجانب رضا جبلی از انجمن حقوق بشری "کانون آوا" مستقر در کلن آلمان و همکارم آقای حسین نژاد از انجمن پیوند رهایی در فرانسه تمایل داریم اول از آقایان نمایندۀ سوسیال دموکرات پارلمان اروپا بخاطر برگزاری این کنفرانس تشکر کنیم همچنین با تشکر ویژه از خانم های نماینده سازمان ملل و به ویژه یونسکو بخاطر کار عالی شان برای کمک به پناهندگان.

من سئوال متفاوتی دارم. بیش از یک سال و نیم پیش حدود دو هزار نفر از یک فرقه و سازمان تروریستی بنام مجاهدین از عراق به آلبانی منتقل شدند. این افراد در حال حاضر در آلبانی هم اجازۀ دسترسی به تحصیل ندارند. پیش از این آنها وقتی برای بیش از سی سال در کمپ های اشرف و لیبرتی در عراق بودند ارتباط آنها با دنیای خارج بکلی قطع بود بطوریکه هیچ اطلاعی از موبایل و انترنت و رسانه های اجتماعی نداشتند. این وضعیت اکنون در آلبانی هم ادامه دارد. سئوال این است ایا امکان دارد که سازمان ملل  با یک گروه تروریستی مانند داعش و القاعده و یا مجاهدین قرارداد ببندد که دو هزار نفر را در یک کمپ دیگر و آنهم در اروپا مستقر کند؟ چون ما بطور روزانه از افرادی که از این فرقه خارج شده اند تلفن و ایمیل دریافت می کنیم. آنها حتی نمی توانند با سازمان ملل صحبت کنند چون به آنها گفته میشود که طرف حساب شما سازمان مجاهدین است.

سئوال دومم از آقایان نمایندگان پارلمان اروپا است که رهبر این سازمان و چنین فرقه ای یعنی مریم رجوی چرا اجازه می یابد که چند بار در سال به مقر این پارلمان بیاید و در کنفرانسی که توسط یکی از نمایندهای این پارلمان گذاشته میشود از آزادی و دموکراسی دم بزند. من در اینجا از شما آقایان نمایندگان برگزار کنندۀ کنفرانس خواهش کنم دفعه بعد از وی در این رابطه سئوال کنید. با تشکر».

20171012 091223

بعد از پایان کنفرانس، آقایان صادقی و حسین نژاد در دیدارها و صحبتهایشان با شرکت کنندگان از جمله نمایندگان ارگانهای ذیربط سازمان ملل در کشورهای عربی به تشریح بیشتر وضعیت پناهندگان اسیر فرقۀ رجوی در آلبانی و پیش از آن در عراق و تجارب خودشان از تشکیلات این فرقه و اینکه چگونه فرقۀ رجوی صدها کودک را از اروپا و آمریکا بدون برخورداری از امکان تحصیل و آموزشهای رایج جهان امروز به عراق منتقل کرد و اکنون در آلبانی نیز آنها را از حق تحصیل و تشکیل خانواده و حتی از ارتباط با دنیای بیرون و با خانواده هایشان و استفاده از وسایل نوین ارتباطی محروم کرده است، پرداختند که بسیار مورد توجه طرف صحبتهایشان قرار گرفته و آنها را متأثر نمود. آقایان حسین نژاد و صادقی در این دیدارهایشان از نمایندگان ارگانهای سازمان ملل خواستند که در جهت تمرکز ادارۀ امور این پناهندگان ایرانی در آلبانی در دست کمیساریای ملل متحد و تأمین زندگی آنها با آزادی و استقلال و ارتباطشان با دنیای بیرون بویژه با خانواده هایشان و برخورداری آنان از امکان تحصیل و کار تلاش و همیاری کنند.

photo 2017-10-13 08-33-04321

photo 2017-10-13 08-33-43547