ش11182017

Last updateش, 18 نوامبر 2017 2pm

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا مقالات واطلاعیه های کانون آوا مجاهدین و کوروش بزرگ

مجاهدین و کوروش بزرگ

کوروش چکمه لیس دشمنان ایران نبوده، کوروش اطلاعات فروش هم نبوده، کوروش همسران را از هم جدا نکرده، کوروش شورای رهبری زنانه هم نداشته تا با آنان تحت عناوین مختلف هر کاری انجام دهد.

مجاهدین و کوروش بزرگ

وبلاگ ادوارد - 03/11/2017

آیا میتوان حتی سر سوزنی مجاهدین و راه و روش خیانتکارانه و جنایتکارانه مجاهدین را با راه و روش کوروش بزرک و فرهنگ باستانی ایران گره زد؟

سازمان مجاهدین یا در اصل همان فرقه نکبت بار تاریخ ایران در طول بیش از سه دهه برای به قدرت رسیدن با کمال روداری و دریوزگی با تمام کسانی که دشمن ایران و ایرانی بوده اند دست به دست بوده، تا دیروز با صدام جنایتکار و امروز هم بطوریکه برای همگان روشن است با جنگ طلبان امریکا و سعودی هم پیمان و همراه شده، مجاهدین برای رسیدن به حکومت هزاران نفر را با فریب و نیرنگ هم به کام مرگ کشانده اند و هم اینکه تا کنون در بند اسارت تشکیلاتی منحوس خود دارند،مجاهدین به اجبار در تشکیلات خود خانواد ها را از هم پاشیدند، مجاهدین در قرارگاه های خود در دوران صدام با فشار روحی روانی به افراد خود باعث خودکشی ها شدند، مجاهدین اطلاعات نظامی کشور را در دوران جنگ به صدام می دادند، مجاهدین برای بقای خود هنوز هم آماده هستند تا از کیسه مردم ایران بخشش کنند و حاضرند برای به قدرت رسیدن دست به هر جنایتی بزنند، مجاهدین اجازه نمی دهند خانواده های اعضای دربندشان با آنان ملاقات کنند ووو هزاران جنایت و خیانت و رفتارهای ضد انسانی دیگر که تنها در مجاهدینی یافت میشود که سودای حکومت کردن بر ایران را دارند که البته خواب پنبه دانه است.
اما سئوال اینجاست،کوروش بزرگی که شماها در سایت خود با نام کوروش کبیر نام برده اید کدام رفتاری را داشته که در بالا گفته شد؟
اگر به منشور کوروش بزرگ باور داریم نبایستی اجازه دهیم کسانی که سالها به ایران و ایرانی خیانت کرده اند نام کوروش را به زبان بیاورند، کوروش بزرگ قسمت مثبت تاریخ ایران را از آن خود کرده در حالیکه مجاهدین قسمت بزرگ منفی و تاریک تاریخ این مرزو بوم هستند، مجاهدین در واقع به کوروش و فرهنگ باستانی ایران هیچگونه بارو ندارند، اما برای سو استفاده از روز کوروش در سایت های خود تلاش دارند تا خود را ایرانی جلوه کنند که فرهنگ و تمدن باستان ایران را باور دارند، غافل از اینکه برای تمام مردم ایران ضد ایرانی بودنشان سالهاست اثبات شده،همان بهتر که نام هلاکو و مغول را با نام سازمان خود گره بزنند، چون تاریخ ایران از شما هم نفرت دارد.

Advertisements