ش11182017

Last updateش, 18 نوامبر 2017 2pm

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا مقالات واطلاعیه های کانون آوا سازمان دروغ و خیانت و جنایت

سازمان دروغ و خیانت و جنایت

رجوی همیشه در نشست های تشکیلاتی به دروغ  می گفت بر سر در سازمان نوشته فدا و صداقت ولی کاملا صد و هشتاد درجه عکس ما در فرقه تروریستی جز دروغ و خیانت و جنایت و دجالیت چیزی دیگری ندیدیم. سازمان مجاهدین خلق ایران از زمانی که توسط رجوی از صفت یک سازمان انقلابی و سیاسی و ضد امپریالیستی در آمد و تبدیل به سازمان مسعود و مریم شد که عملکرد فرقه گرا یانه و تروریستی دارد. حال برای روشن تر شدن این موضوع نگاهی گذرا و همه جانبه بیندازیم به دروغپردازی و خیانت و جنایت های بی شمار این سازمان فرقه گرا و تروریستی که در حال حاضر مریم عضدانلو سرکرده اش می باشد.

سازمان دروغ و خیانت و جنایت

علی جهانی، وبلاگ آیینه، سیزدهم نوامبر ۲۰۱۷

بلحاظ نظامی که با تشکیل ارتش به اصطلاح آزادی بخش همواره می گفت که این ارتش بزرگ ترین ارتش آزادی بخش هست که برای آزادی ایران تاسیس کرده است و متشکل از همه نیروهای آزادی خواه می باشد و نمی دانم این ارتش جوان و کار آزموده  و اموزش دیده و آزادی ستان می باشد و می گفت خبرگزاری ها گفته اند ببش از سی هزار نفر هستند. که همه اینها دروغی بیش نبود چون که اولا این ارتش آزادی بخش نبود بلکه یک ارتش کوچکی بود که بدستور صدام حسین جهت شرکت در جنگ ایران و عراق علیه مردم ایران و سرباز کشی و همچنین در حمایت از صدام حسین علیه مردم عراق جهت کرد کشی و سرکوب شیعیان جنوب عراق تاسیس شده بود و بعدش این ارتش به اصطلاح آزادی بخش بین سه الی چهار هزار نفر بیشتر نیستند که نه تنها جوان نیست بلکه اکثریتش مسن و بیمار هستند که اکنون هم در کمپ آپارتمانی تیرانا بدون سلاح بسر می برند و بعدش این ارتش به اصطلاح آزادی بخش اصلا کار آزموده و آموزش دیده نیست در این رابطه من یادم هست که در عملیات به اصطلاح فروغ جاویدان اکثریت نیروهائی که از خارج کشور آورده بود مستقیما بدون دیدن حداقل آموزش به جنگ فرستاده که خیلی از آنها کشته و زخمی شدند . و همچنین این ارتش به اصطلاح آزادی بخش نه تنها متشکل از نیروهای آزادی خواه نبود بلکه همه شان عضو سازمان بودند و کسانی هم که غیر مجاهد بودند را مجبور به مجاهد شدن و پذیرش انقلاب کذایی مریم کردند.

به لحاظ سیاسی هم که علی رغم ادعای دروغین  انقلابی و سیاسی بودن و تنها آلترناتیو که متشکل از همه نیروهای آزادی خواه می باشد  و آزادی خواه و حامی خلق قهرمان ایران بودن؛  صد هشتاد درجه عکس آن هست که رجوی با اندیشه فرقه گرایانه و تروریستی اش سازمان را تبدیل به یک فرقه تروریستی و سکت کرده است و از هیچ استقلال سیاسی برخودار نیست و  حزب باد هست که همواره بجای تکیه بر مردم ایران به قدرت های خارجی آویزان بوده و بعدش با سیاست های آمریکا و متحدانش در منطقه خاورمیانه نظیر اسرائیل و شیوخ مرتجع عربستان  علیه منافع ملی مردم ایران دارد همسویی کامل دارد و همچنین نه تنها از هیچ پایگاه مردمی و جایگاهی در بین اپوزیسیون داخل و خارج کشور برخوار نیست و آلترناتیو نیست بلکه به علت جنایت و خیانت های بی شمار ش علیه مردم ایران به شدت مورد تنفر و انزجار آحاد مردم ایران قرار گرفته است و در دنیای سیاسی هم از هیچ جایگاهی برخوردار نیست.

بلحاظ تشکیلاتی هم که علی رغم ادعای دروغین که چسپ تشکیلاتی دارد و از انضباط آهنین برخوردار است. نه تنها چنین نیست بلکه به شدت تشکیلاتش پوسیده و لرزان و وا رفته است و همواره سران فرقه تروریستی رجوی و بطور خاص رجوی ها در تشکیلات به اصطلاح منسجم و آهنین با معضل بزرگ و لاعلاج موج روز افزون ریزش نیرویی مواجه بوده و هستند و همواره تمام سعی خود را صرف نگه داشتن نیروهای وارفته و روحیه باخته و مسئله دار می کنند تا از ریزش نیرویی کمی جلوگیری کنند و الان هم که این تشکیلات قرون وسطایی در کمپ آپارتمانی تیرانا به شدت مسئله دار و روحیه باخته و وارفته است و تلاش های مذبوحانه مریم عضدانلو برای مهار و فروکش کردن این مشکل ریزش نیرویی و جریان مسئله داری بجایی نرسیده است.

بلحاظ ایدئولوژی هم که علی رغم ادعای دروغین برخوردار بودن از ایدئولوژی اسلام انقلابی و اسلامی بردبار و نمی دانم اسلام ناب محمدی؛ نه تنها  هیچ بویی اسلام و مسلمانی نبرده است بلکه صد هشتاد درجه عکس اهداف اصلی اسلام که آزادی خواهی و رحمت و آمرزش و عدالت خواهی و صداقت می باشد حرکت می کند و بجای راستی و صداقت همه ش علیه مردم ایران و نیروهای سازمان خیانت و جنایت های بی شمار مرتکب شده و تمام عیار سعی می کند با دروغپردازی و دجالیت این تشکیلات قرون وسطایی و پوسیده اش را حفظ کند.

به لحاظ دادن آمار و ارقام  هم که در دروغگویی دست همه دروغگویان عالم را از پشت بسته است و همواره آمار ارقام نجومی می دهد در این رابطه در عراق بود در زمان صدام حسین از تلفات زیاد نیروهای ایران در به اصطلاح عملیات‌های نظامی اش خبر می داد و بعد از سقوط صدام حسین هم می گفت پنج میلیون و دویست هزار نفر از مردم عراق لیستی را امضا کرده و خواستار ماندن سازمان در عراق هستند که موقع خروج مفتضحانه از عراق یک نفر از پنج میلیون و دویست هزار نفر نیامد در حمایت از سازمان نسبت به خروجشخروجش اعتراض کند و یا آمار های دروغین از شرکت کنندگان در مراسم سالیانه فرقه تروریستی رجوی و دیگر مراسم های مختلف اش و همچنین حمایت های بین المللی از سازمان می‌دهد در این رابطه من یادم هست که وقتی نیروها اعتراض می کردند که چرا آمار دروغین میدهیم نسرین همان مهوش سپهری می گفت کار درستی می کنیم و اشکالی ندارد.

و اما بزرگترین دروغی را که سازمان همواره برای نگه داشتن نیروهای سازمان می گوید دروغ سرنگونی شش ماهه  بوده و هست که همواره رجوی با وعده دروغین سرنگونی و تابلو های دروغین و تکراری سرنگونی سعی می کرد نیروهای سازمان را بفربید و سرکار شان بگذارد که نه تنها هیچگاه این وعده دروغین سرنگونی محقق نشد و نخواهد شد بلکه همین دروغگویی ها و جنایت و خیانت های بی شمار ش علیه مردم ایران و دجال بازی هایش باعث فروپاشی تشکیلات قرون وسطایی خودش شده است ولی هنوز سران فرقه تروریستی رجوی و بطور خاص مریم عضدانلو سرکرده فعلی فرقه پند نگرفته‌اند و سعی دارند همچنان با وعده و وعید های دروغین و تکراری سرنگونی نیروهای وارفته و روحیه باخته و مسئله دار در تشکیلات وارفته اش در کمپ آپارتمانی تیرانا نگه دارند.