د12112017

Last updateد, 11 دسامبر 2017 4am

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا مقالات واطلاعیه های کانون آوا حسرت و سوز و گداز جماعت رجوی از بالا نبودن تعداد قربانیان زلزله در غرب کشور

حسرت و سوز و گداز جماعت رجوی از بالا نبودن تعداد قربانیان زلزله در غرب کشور

در مدتی که از این حادثه میگذرد جماعت رجوی در سایتهای مختلف خود و همچنین در کانال ماهوارهای موسوم به سیمای آزادی خبرهای کذب و مغرضانه ای اعلام می نمایند.و همچنین نفراتی از اعضا وهواداران فریب خورده یا تطمیع شده خود را به روی صحنه می آورند و تمامی این نفرات اطلاعات و آمار غلط ارائه داده  و زوزه می کشند که چرا زلزله ای با این قدرت خرابی و خسارات جانی و مالی بیشتری را به مردم ستمدیده ایران وارد نساخته است.

حسرت و سوز و گداز جماعت رجوی از بالا نبودن تعداد قربانیان زلزله در غرب کشور

وبلاگ نادرکشتکار - 22 نوامبر 2017

در ابتدا از طرف خودم و تمام جداشدگان از این فرقه وطن فروش،با تمامی هموطنانی که در این فاجعه ملی دچار آسیب و خسارت مالی و جانی شده اند ابراز همدردی کرده و برای همه عزیزانی که در این حادثه جان خود را از دست داده اند طلب رحمت و مغفرت و برای مجروحان و آسیب دیدگان شفای عاجل را از خداوند متعال خواستارم.

واقعا که برای این گروه منفور و وطن فروش جای بسی تاسف و ننگ و نفرین است که از یک سو مدعی ایرانی آباد و آزاد در آینده هستند و از طرف دیگرمرگ و نابودی ملت را با نوکری برای دشمنان ایران ایرانی،به نمایش میگذارند.

مریم رجوی مسئول فعلی این فرقه ادعا کرده است که هواداران این فرقه کمکهای مالی به ارزش یک میلیارد تومان را که به سیمای آزادی متعهد شده اند را به دست آسیب دیدگان این زلزله برسانند.

خانم رجوی این مبلغ اهدایی نا مبارک و بی برکت شما که حدود دویست هزار یورو میشود حدودا معادل هزینه ایست که شما برای،رفت وآمد و یک سخنرانی ده دقیقه ای به دو تا سناتور جنگ طلب امریکایی،پرداخت میکنید،آنهم نه یک سخنرانی در جهت کمک به مردم ایران ،بلکه بر عکس در جهتی کاملا متضاد با منافع ملی ایران.

خانم رجوی اگر هنوز هم میخواهید در این توهم باقی بمانید که در بین ایرانیان شما و فرقه تان هنوز محبوب مانده اید،من اصراری به تغییر توهم شما ندارم،اما بدانید مردم ایران و هم چنین کسانی که در این گونه حوادث دچار آسیب های بسیار میشوند هیچگاه چشم به پولهای شما ندارند،چون میدانند این پولها را رجوی با  مزدوری برای صدام حسین وبا به اسارت گرفتن ویا کشتن سربازان و جوانان هموطنش که در حال دفاع از کشورشان بودند،بدست آورده است.هرچند که بطور واقعی ممکن است این پول مستقیم یا غیر مستقیم متعلق به دوران مرحوم سیدالرییس، صدام هم نبا شد،وفرقه این پول را از محل درآمدهای جدید خودمثل درآمدهای بدست آمده از دم تکان دادنها و خوشرقصی های عمومی و خصوصی برای شیخ های آل سعود و دلارهای نفتی شیوخ وهابی ،هزینه تبلیغات خود کرده باشد.

باری بهر جهت خانم رجوی همان به، که مبلغ مورد ادعایتان را یا به همین سناتورها بدهید یا صرف دکوراسیون چهره فرتوت خود وبرگزاری پارتی های شبانه و خوش خدمتی به اربابان ضد ایرانی خود کنید.

نادر کشتکار

آلمان