د12112017

Last updateد, 11 دسامبر 2017 4am

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا مقالات واطلاعیه های کانون آوا عملیات تروریستی چماقداران رجوی در مقابل پارلمان اروپا

عملیات تروریستی چماقداران رجوی در مقابل پارلمان اروپا

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

کانون آوا - بروکسل - ششم دسامبر 2017

خبرفوری

عملیات تروریستی چماقداران رجوی در مقابل پارلمان اروپا

هموطنان عزیز!

بعداز ظهرامروز چهارشنبه ششم دسامبر 2017 برابر با 15 آذرماه 1396 هیاتی از جداشدگان طبق دعوت قبلی در جلسه ای درپارلمان اروپا تحت عنوان ش"پناهندگی وحقوق بشر" شرکت کرد. قبل از شروع جلسه، هیات جداشده متوجه گله بزرگی از چماقداران و اوباش فرقه رجوی در جلو و اطراف ساختمان اصلی پارلمان اروپا شد که با متوجه شدننسبت به حضورهیات، این اوباش شروع به عکس گرفتن و فیلمبرداری از نفرات هیات جداشده کردند.

درداخل ساختمان افراد هیات متوجه شدند که در همین روز خانم مریم قجرعضدانلو (رهبرشوهرمرده فرقه مجاهدین) نیز درسالن دیگری در پارلمان اروپا که توسط لابی های اجیر شده رزرو شده بود، شرکت نموده تا به به به و چه چه چند مزدور خودش گوش فرادهد و علت وجودی اوباش مجاهدین در بیرون ساختمان نیز مراقبت از این "مهرتابان" می باشد.

بعد از پایان جلسه هنگامی که هیات جداشده قصد خروج از پارلمان را داشت، مورد هجوم و حمله گله وار بیش از ده ها نفر از اوباشان رجوی قرارگرفت و یکباردیگر خوی و خصلت دد منشانه و ضد انسانی فرقه تروریستی رجوی به نمایش گذاشته شد. مریم رجوی که از فرط درد و استیصال بخودش می پیچید نتوانست تحمل کند که خبررسانه ای شرکتش در پارلمان اروپا تحت الشعاع حضور جداشدگان در این پارلمان قرار بگیرد و دیوانه وار دستور حمله به افراد هیات جداشده را صادر نمود. این زن دیوانه که در غیاب شوهر مفقود الاثر ویا بدرک اصل شده اش غرق بحران های روز افزون، تابع و مطیع هیچ قاعده و قانون اجتماعی و بین المللی نیست، سعی کرد گرگ های تیم حفاظتی اش را درعملیاتی مافوق تروریستی به جنگ با جداشدگان بفرستد تا شاید با ایجاد رعب و وحشت و خشونت آنان را همچنین از افشاگری برای نجات اسرای آلبانی  باز دارد.

دوتن از افراد هیات آقایان عبدالکریم ابراهیمی و مهدی خوشحال دراثر ضربات این گرگهای تیز دندان بشدت مجروح شدند که اجبارا به بیمارستان منتقل گردیدند.

نام ننگین سازمان تروریستی مجاهدین بار دیگر باانجام این شیوه و فرهنگ اراذل واوباش چماقداران سرکوبگر در اذهان عمومی زنده شد. سازمان مجاهدینی که در اوایل انقلاب آنهمه از چماقداری می نالید، حالا خود سردمدار چماقداری انهم در یک کشور دموکراتیک شده است.

صرف نظر از پرونده سیاه سازمان مجاهدین، این حرکت تروریستی بروکسل برای صدمین بار گویای این واقعیت است که فرقه رجوی توان دیدن جدا شدگان، مخالفان سیاسی و منتقدان خود را ندارد، از افشاگری می ترسد و وحشت دارد، برای همین مجبوراست به قول معروف به سیم آخر بزند و در جلوی پارلمان اروپا و در جلوی صدها چشم با چوب و چماق به چند نفرآدم بی پناه حمله کند تا آنان را از فعالیت باز دارد.

آیا واقعا مریم رجوی به سیم آخر نزده است؟ مشکل روانی ایشان را چه کسی باید حل کند؟ آیا فکر می کند باچوب و چماق می تواند جلوی افشاگری های روشنگرانه و رهایی بخش جداشدگان را بگیرد؟

به امید نابودی تشکیلات مخوف و تروریستی رجوی