د08262019

Last updateش, 24 آگوست 2019 11am

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا مقالات واطلاعیه های کانون آوا سال نو میلادی بر هموطنان مسیحی مبارک

سال نو میلادی بر هموطنان مسیحی مبارک

به نام او که راه‌گشا و راهنماست
«ای مریم! خدا تو را به کلمه‌ای از جانب خودش بشارت می‌دهد که نامش مسیح، عیسی ابن مریم است؛ در حالی که در دنیا و آخرت آبرومند و از مقربان الهی است.» قرآن کریم
میلاد پیامبر رحمت، حضرت مسیح (که درود خدا بر او باد) را به همه پیروان ادیان الهی به‌ویژه مسیحیان عزیز تبریک عرض می‌کینم و امیدوارم سال نو را با شادی، سلامت و نیک‌بختی آغاز کرده و سپری کنند.

مردم در همه ادوار، از دست‌های شفابخش مسیح گفته و می‌گویند؛ کلام مسیح اما آرامش دل و شفای جان بود. همان که خدای مهربان در سخن و کردار پیامبرانش به ودیعه نهاد. همان‌که بشر امروز عطش آن را در کام خویش احسـاس می‌کند؛ بازگشت به اخلاق و رفتار الهی؛ تا در پناه آن، مأمنی برای زندگی در آرامش بجوید.
یادمان باشد ما همه بندگان خدایی هستیم که پیامبرانش را برای هدایت انسان فرستاد تا او را به توحید در اندیشه و عمل سفارش کنند؛ امید که بر این آموزه پای بفشاریم؛ دست به دعا برداریم و تلاش کنیم جامعه و جهانی بسازیم به دور از هر پلشتی، نامردمی، دو رنگی و خشونت. جهانی که نسیم صلح، عقلانیت و شرافت انسانی در آن می‌وزد و عطر مهر و دوستی مشام را نوازش می‌دهد.