د10152018

Last updateد, 15 اکتبر 2018 12pm

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا مقالات واطلاعیه های کانون آوا دیدار دو نماینده پولکی با مریم رجوی و بزرگنمائی آن از سوی فرقه رجوی

دیدار دو نماینده پولکی با مریم رجوی و بزرگنمائی آن از سوی فرقه رجوی

ملاقات با نمایندگان جنگ طلب امریکائی آب در هاون کوبیدن است. سالهاست که مجاهدین با خرج های کلان جنگ طلبان امریکائی را به اورسورواز می کشانند و با پرداخت پول های کلان از آنها می خواهند که انشاء نوشته شده فرقه را تحت پوش حمایت نمایندگان کنگره و در حمایت از مقاومتی که وجود ندارد بیان کنند.

------------------------------------------------------------------------------------------

دیدار دو نماینده پولکی با مریم رجوی و بزرگنمائی آن از سوی فرقه رجوی

وبلاگ ادوارد ترمادو - 27/02/201827/02/2018

ملاقات با نمایندگان جنگ طلب امریکائی آب در هاون کوبیدن است.

یادمان باشد سازمان مجاهدین که تآسیس شد هدفش مبارزه با امپریالیسم جهانی به سرکردگی امریکا بود، حالا محمد حیف نژاد و دیگر بنیانگذاران سازمان مجاهدین ( روحشان شاد ) از اینکه مریم رجوی برای به دست آوردن قدرت دست در دست همان امپریالیسم در پی بنای یک حکومت دیکتاتور و سرسپرده امپریایستی در ایران است روزی هزار بار اینان را لعن و نفرین می کنند.

دو تن از جنگ طلبان امریکائی به نام های دینا روهرا باکر و دیگری مثلآ قاضی تد پو که قضاوتش با حمایت از فرقه زیر سؤال است با مریم رجوی در اورسورواز دیدار می کنند، خبر این دیدار هم تنها در دو خبرگزاری منعکس می شود، اسوشیتد پرس و ای یو ریپورتر، که البته مردم ایران با این خبرگزاری ها سرو کار ندارند، یعنی خبرگزاری هائی نیستند که مردم ایران روزانه به آن مراجعه کنند، خبرگزاری هائی که مردم ایران روزانه با آنان سروکار دارند این خبر را منتشر نکردند چون می دانند که میهمانان رجوی پولکی هستند، حتی بخش فارسی صدای امریکا از انعکاس خبر خوداری می کند چون می داند که به اعتبارش لطمه می خورد، اما سایت همبستگی فرقه مجاهدین تیتری را نتخاب کرده که نشان از بزرگنمائی بیش از حد دارد، گزارش رسانه های بین المللی از دیدار اعضای کنگره آمریکا با خانم مریم رجوی. این تیتر سایت فرقه برای خواننده این مفهوم را دارد که خبرگزاری ها و رسانه های بین المللی بسیاری مطلب را انعکاس داده اند، پس باید چیز مهمی باشد، اما وقتی سری به خبرگزاری هائی که عمومآ مراجعه می کنند می زنند خبری یافت نمی شود، پس معلوم می شود که مهم نیست چرند است و زپرتی.

مجاهدین این سیاست راهمیشه هم دنبال کرده اند، در دورانی هم که در اردوگاه اشرف بودیم اخبار را طوری منعکس می کردند که ما گمان می کردیم در سراسر خبرگزاری ها منعکس شده، بماند که در رسانه خودشان اخبار دروغی فراوانی را به خورد ما می دادند و نظرشان هم این بود و هست که تا مردم به صحت خبر پی ببرند فراموش شده.
بگذریم، در دیدار مریم رجوی با دو نماینده پولکی امریکا آنان از امریکا خواستتند تا نیروهای نظامی ایران را از منطقه بیرون کند، معلوم نیست چرا آقایان این در خواست را به خود کنگره و یا برای ترامپ ارسال نمی کنند که بایستی در دیدار با مریم رجوی بیان کنند، البته برای ما که در این فرقه سالیان قربانی بوده ایم واضع است که این بلغوریات انشاء فرقه است که دعوت شدگان برای درآمد بیشتر بایست نشخوار کنند در غیر اینصورت اگر موضعشان جدی بود موضوع را در جایش مطرح می کردند نه برای کسی که نه تنها کاره ای نیست بلکه در جامعه ایران هیچگونه پایگاه و جایگاهی ندارد و مردم ایران این فرقه را تروریست می شمارند.
فرقه رجوی هر قدر هم خود را به امریکا بمالد برایش آبی گرم نخواهد شد چون از نظر امریکائی ها این فرقه قاتل مستشاران امریکائی در دوران پهلوی است و اگر این نمایندگان سراغ فرقه را می گیرند بر همه روشن است که پای پول کلان در میان است و گر نه در این سالیان که شاهد برو بیای اینان به اورسورواز و حاضر شدن در سورچرانی ها و تعریف و تمجید از ریس جمهور مادام العمر هستیم بایستی حداقل کاری می کردند که این فرقه بتواند خود را سرپانگهدارد نه این که در سراشیپی سقوط قرار گیرد، این همه ریخت وپاش مجاهدین در این سالیان و لاس زدن های سیاسی با نمایندگان جنگ طلب امریکا حتی نتوانسته برای خانم رجوی یک ویزای امریکا دست وپا کند، جائی که بتواند رو در روی ارباب جدید سخن بگوید.

Advertisements