ی07222018

Last updateش, 21 جولای 2018 9am

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا مقالات واطلاعیه های کانون آوا نگاهی به وضعیت فرقه رجوی در سالی که گذشت

نگاهی به وضعیت فرقه رجوی در سالی که گذشت

نگاهی به وضعیت فرقه رجوی در سالی که گذشت

علی جهانی ـ کانون آوا ـ شنبه 31 مارس 2018

وبلاگ آیینه

فرقه تروریستی رجوی و بطور خاص مریم عضدانلو سرکرده فعلی فرقه تروریستی رجوی در سالی که گذشت با مشکلات و چالشهای عظیمی مواجه بود که همچنان لاینحل باقی مانده است. بزرگترین چالشی که فرقه تروریستی رجوی در سال گذشته با آن در گیر بود جریان مسئله داری و ریزش روز افزون نیرویی بود. این مشکل که از دیر باز وجود داشته است بعد از خروج مفتضحانه فرقه تروریستی رجوی از عراق و انتقال کامل نیروهای سازمان به کمپ تیرانا ؛ شدت بیشتری گرفته و مهار ناپذیر شده است . به همین خاطر هم سران فرقه تروریستی رجوی و بطور خاص مریم عضدانلو سرکرده فعلی فرقه تروریستی رجوی برای مقابله با این چالشهای علاج ناپذیر دست به یکسری اقداماتی زدند . این اقدامات در زمینه داخل مناسبات و خارج از مناسبات بود.

Rajavi nejatyaftegan

در زمینه داخل مناسبات مریم عضدانلو سرکرده فعلی فرقه تروریستی رجوی سعی کرد با اقداماتی نظیر: رفت و آمد مستمر به کمپ تیرانا و گذاشتن انواع و اقسام نشست های مغز شویی در لایه های مختلف تشکیلاتی ؛ اعلام مرحله سیاسی و جشن گرفتن انتقال نیروهای سازمان به کمپ تیرانا و  وارونه نمائی و ادعای پیروزی دروغین این شکست اخراج مفتضحانه از کشور عراق ؛ گماردن زهرا مریخی سانسورچی و یکی از شکنجه گران در تشکیلات به عنوان مسئول اول فرمایشی جهت مهار و حفظ تشکیلات قرون وسطایی و پوسیده اش ؛ انتقال نیروهای سازمان به زندانی دیگر تحت عنوان اشرف سه بخاطر کنترل و اعمال  محدودیت های بیشتر برای نیروهای سازمان و جلوگیری از ریزش روز افزون نیرویی بود .

در زمینه خارجی آویزان شدن به لابی های اسرائیلی اش در  آمریکا و آوردن آنها به کمپ تیرانا و ملاقات با افراطی‌ ترین جناح‌های جنگ طلب از حزب جمهوری خواه آمریکا مثل مک کین و برگزاری مراسم به مناسبت های مختلف با حضور مریم عضدانلو سرکرده فعلی فرقه تروریستی رجوی در کمپ تیرانا برای روحیه دادن به نیروهای روحیه باخته و وارفته و زوار در رفته بود .

اما علی رغم همه تلاش های مذبوحانه اش برای مهار و حفظ تشکیلات قرون وسطایی و پوسیده اش نه تنها راه به جائی نبرد بلکه نیروهای جدا شده در کشور آلبانی با پیروزی شان و نیروهای جدا شده در کشورهای اروپایی با افشاگری های مستمر شان امان فرقه رجوی را بریده و سران فرقه تروریستی رجوی و بطور خاص مریم عضدانلو سرکرده فعلی فرقه تروریستی رجوی را حسابی عصبانی کرده اند که حتی مجبور شد بی آبرویی سیاسی را بجان خریده و خانم مریم عضدانلو رئیس جمهور مادام العمر فرقه تروریستی رجوی در مقر پارلمان اروپا فرمان حمله چماقداران خود را به نیروهای جدا شده صادر کرد تا نیروهای جدا شده را مورد ضرب و شتم قرار دهند.

علی جهانی ـ وبلاگ آیینه