ی09152019

Last updateی, 15 سپتامبر 2019 9am

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا مقالات واطلاعیه های کانون آوا تحولات سوریه و موضع گیری فرقه رجوی

تحولات سوریه و موضع گیری فرقه رجوی

در میان این واکنش های مختلف واکنش فرقه تروریستی رجوی همسو با آمریکا و متحدانش در منطقه خاورمیانه نظیر عربستان سعودی و اسرائیل خیلی جالب بود .فرقه تروریستی رجوی با انتشار اطلاعیه ای تحت عنوان اطلاعیه شورای به اصطلاح مقاومت  همسو با اسراییل از این حمله موشکی به سوریه حمایت کرده و آنرا ضروری دانسته است و آنرا در راستای سرنگونی رژیم ایران تلقی کرده است . من می‌خواهم از این سران فرقه تروریستی رجوی و بطور خاص مریم عضدانلو سرکرده فعلی فرقه تروریستی رجوی بپرسم که تحولات داخلی کشور سوریه به شما که مدعی اپوزیسیون ایرانی هستید دارد ؟ مگر شما اپوزیسیون دولت بشار اسد هستید؟ قطعا اینطور نیست ولی شما برای خود شیرینی نزد اربابان خود موظف هستید که نقش سخنگوی کاخ سفید را بازی کنید و ضمن پوشش کامل اخبار و تحولات سوریه در نقش اپوزیسیون دولت بشار اسد ایفای نقش نمائید تا اینطوری اخبار فروپاشی کامل تشکیلات قرون وسطایی و پوسیده تان را بپوشانید

علی جهانی ـ کانون آوا ـ سه شنبه 17 آپریل 2018

تحولات سوریه و موضع گیری فرقه رجوی

وبلاگ آیینه

چند روز پیش آمریکا و متحدانش یک حمله موشکی به سوریه انجام دادند این حمله که تجاوز آشکار به یک کشور می باشد به بهانه استفاده حکومت بشار اسد از بمب شیمیایی در دوما صورت گرفت و واکنش های مختلف را بدنبال داشت .

ولی در میان این واکنش های مختلف واکنش فرقه تروریستی رجوی همسو با آمریکا و متحدانش در منطقه خاورمیانه نظیر عربستان سعودی و اسرائیل خیلی جالب بود .فرقه تروریستی رجوی با انتشار اطلاعیه ای تحت عنوان اطلاعیه شورای به اصطلاح مقاومت  همسو با اسراییل از این حمله موشکی به سوریه حمایت کرده و آنرا ضروری دانسته است و آنرا در راستای سرنگونی رژیم ایران تلقی کرده است .

ali jahani

من می‌خواهم از این سران فرقه تروریستی رجوی و بطور خاص مریم عضدانلو سرکرده فعلی فرقه تروریستی رجوی بپرسم که تحولات داخلی کشور سوریه به شما که مدعی اپوزیسیون ایرانی هستید دارد ؟ مگر شما اپوزیسیون دولت بشار اسد هستید؟ قطعا اینطور نیست ولی شما برای خود شیرینی نزد اربابان خود موظف هستید که نقش سخنگوی کاخ سفید را بازی کنید و ضمن پوشش کامل اخبار و تحولات سوریه در نقش اپوزیسیون دولت بشار اسد ایفای نقش نمائید تا اینطوری اخبار فروپاشی کامل تشکیلات قرون وسطایی و پوسیده تان را بپوشانید و بدین وسیله باز یک بار دیگر وعده های دروغین و تکراری سرنگونی را برای سرکار گذاشتن نیروهای نگونبخت سازمان تکرار نمایید تا بلکه بتوانید از آب گل آلود وضعیت و تحولات سوریه ماهی بگیرید و برای بقای تشکیلات قرون وسطایی و پوسیده تان زمان بخرید .

البته باید به یادآوری کنم که اولا مردم سوریه خودشان بهتر از هر کسی بلد هستند که چطوری با مشکلات و چالشهای داخلی کشور شان مقابله کنند و هیچ نیازی به قیمی مثل سازمان فرقه گرا و تروریستی رجوی ندارند و ثانیا شما بهتر است بجای این نسخه پیچیدن برای مردم ایران و مردم سوریه بفکر تشکیلات قرون وسطایی و پوسیده تان باشید که در آستانه فروپاشی کامل قرار دارد.