ی08192018

Last updateش, 18 آگوست 2018 10pm

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا مقالات واطلاعیه های کانون آوا در گرداب خود کرده های بی تدبیر

در گرداب خود کرده های بی تدبیر

---------------------------------------------------------------------------

مهرداد - ساغرچی - کانو ن آوا  - 25 می 2018

Mehrdad Sagharchiدر گرداب خود کرده های بی تدبیر

این روزها اخبار بسیاری از خروج های دنباله دار اعضای باقیمانده در آلبانی و مقر فرقه مجاهدین به گوش میرسد. آنچه که بیش از هر چیز باعث آدمی را به فکر وامیدارد این است که چرا تعدادی افراد از دنیا بی خبر چنان غرق حصار ساخته فرقه شده اند که یارای نگاهی دیگر به این دنیا را ندارند. ای کاش همه کسانی که هم اکنون در فرقه در آلبانی یا هر مقری دیگر از فرقه مجاهدین در اروپا هستند به خبری که در باره خاک سپاری یکی از اعضای فوت شده فرقه منتشر شده و لینک های آن قابل دسترسی است با دقت نگاه میکردند. من این نامه را خطاب به همه آنانکه عمری را در فرقه گذرانده اند و هر بار مخالفتی با یکی از طرحها یا کارهای سازمان میشده آنرا به دستگاههای جاسوسی دشمن و رژیم ربط داده اند و به واقع تا به امروز هم این شگرد سازمان به خوبی جواب داده است. چرا این را میگویم ، نگاه کنید به این تیتر خبر:

اعتراض اهالی یک روستای کوچک از خاکسپاری یک عضو فرقه در گورستان این روستا.

در بالا لینک این گزارش را از تلویزیون آلبانی میبیند.

این مساله هیچکس را خوشحال نمیکند. من شخصا از شنیدن خبر شوکه شدم چرا که مساله بسیار ساده است و مشخصا نباید برای دو متر زمین در یک گورستان در دل جنگلها و روستاهای کشوری کوچک به اندازه البانی مشکلی وجود داشته باشد. حدود دوسال است از حضور این افراد در این کشور میگذرد و چه میشود که چنین نفرتی از طرف اهالی وجود دارد برای دفن یک شخص فوت شده،؟

قبل از ادامه به یاد مطلب کوتاهی که در جایی دیدم افتاد در باره بازگشت خیر و شر و تئوری آن این چنین بود،:

شانس چیست؟

شانس همون کار مثبتی هست، که تو در طبیعت انجام دادی و طبیعت به تو، یک کارخوب یا یک انرژی‌مثبت بدهکاره.

و باید به تو، یک سود بده یا یک انرژی مثبت برسونه.

نظم و شعوری در طبیعت حاکمه که قابل انکار نیست.

هیچ کس، حتی کسی که خدارو قبول نداره، نمیتونه مثلاً: جاذبه زمین رو انکار کنه.

مثلا آب در 100درجه میجوشه؛

این شعور در آتیش وآب طبیعت است

مثلا خورشید راس ساعت میاد و راس ساعت میره. چون شعور داره.

پس قانون، نظم و شعوری در طبیعت حاکمه.

طبیعت شعوری داره که

ظالم و دزد و کلاً آدم بد رو قصاص می‌کنه و آرامش رو از اونها میگیره.

برای همین هیچ ظالم یا دزد یا آدم بد، هرگز درزندگی آرامش نداره.

پس طبیعت شعور داره و میدونه ظالم کیه

و چطور باید قصاصش کنه

و کسی که کارهای خوب میکنه رو چطور باید بهش پاداش بده.

حال برمیگردم به قصه گورستان و اعتراض مردم، سوال از افرادی که در درون فرقه هستند آیا اینجا هم توطئه و دست رژیم در کار بود؟ آیا اینجا هم این روستائیان مزدور بودند و خطوط دشمن فرضی مجاهدین را به پیش میبردند؟ و دهها سوال دیگر که میگذاریم هر کس خودش نگاهی عمیق تر به این داستان بیندازد.

آنچه که من میگویم این نتیجه کردار نه یک سال بلکه چند دهه دروغ و تهمت و فشار وهر آنچه بر سر دیگران آوردند تا بر روی کرسی مقام و پول بنشینند. این تنبیه طبیعت است که اینچنین آنها را از دل خاک بر میگرداند که تقاص گرفتن آرامش هزاران نفر را که در دوران زندگی خود انجام داده اند را پس بدهند.این یعنی اگر شعور و نظمی در طبیعت حاکم باشه میدونه که کی و کجا پاسخ را بدهد.

از نظر من این بسیار ناراحت کننده است که شخص مرده را نگذاری در آرامش بخوابد و آرام بگیرد اما این بازگشتی از همه آنچه سالیان بر دیگران بد خواسته اند.

دوستان و هم وندان سابقم در فرقه مجاهدین هم اکنون اسیر

آنچه که به گفته شده از دنیای خارج از فرقه بسیار متفاوت است با دنیای واقعی، دنیای واقعی دنیای کار وتلاش و هدف دار بودن است. دنیای خودخواهی و فقط برای خود خواستن نیست. هر کس در کنار سایر انسانها کار میکند و امورات زندگی خودش را هم زمان در ساختن دنیای بهتر میگذراند. آنطور نیست که خارج از چهار دیواری فکری و فیزیکی سازمان همه چیز رنگ خاکستری و سیاه باشد. شما با هر سن و سالی که هستید حق این را دارید برای خود زندگی کنید و از فکر و اندیشه خود تبعیت کند ولو اینکه در انتها خطا هم کرده باشید اما میدانید که خودتان از نعمت انسان بودن و آزاد بودن خود استفاده کردید و هر آنچه خود خواستید و کردید باید پاسخ دهید. هیچکس مجبور نیست تا پایان عمر در اسارت ایدوئولژیکی یک فرقه بماند و فکر کند دنیا فقط در لباسهای سبز و خاکی خلاصه شده است این را بدانید همه کسانی که به شما از صبح تا شب میگویند که دنیا فقط دو رنگ است و بقیه دنیا همه گناهکارند خودشان در خلوت با همه رنگهای دنیا حال میکنند و به ریش سایرین میخندند. وعده های پنبه دانه ایی مجاهدین حتی یک دانه اش هم تا امروز محقق نشده است. هیچ یک از سیاستهای سازمان از سال پنجاه تا امروز درست از آب در نیامده است و آنچه که مردم ما امروز گریبانگیرش هستند نتیجه همین سیاستهای انقلابیون سابق است. تا دیر نشده و بقیه عمر باقی مانده است به دنیای آزاد فکر کنید. چه کسی فکر میکرد وقتی بمیرد نگذارند جنازه اش را در یک روستای بی نام و نشان خاک کنند. پس هر لحظه باقی عمر را باید به فال نیک گرفت وهر کس که نامه مرا میخواند بداند آنچه میگویم در تک تک روزهای آزادی ام به آن فکر کرده ام و مطمئن هستم اگر روزی موفق به فرار از زندان روحی و جسمی سازمان بشوید در کمتر از سه ماه متوجه خواهید شد که چه هدیه گرانبهایی از زندگی خود را در سالیان محبوس از دست داده اید .

مهرداد ساغرچی & آلمان