ی07222018

Last updateش, 21 جولای 2018 9am

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا مقالات واطلاعیه های کانون آوا هشدار به تمامی ایرانیان و فارسی زبا نان در سر تاسر اروپا - هرگز گول وعده و وعید های پوشالی فرقه تروریستی رجوی را نخورید

فرقه ترو ریستی رجوی با بر پایی میز کتاب در جلو کلیسای بزرگ شهر کلن هرهفته با  این هدف که ایرانیان و فارسی زبانان و سایر مردم عادی را برای برنامه نا مشروع و هدفمند برای برنامه های تروریستی در ارو پا و امریکا و در داخل ایران و سوء استفاده از حضور شما در بر نا مه ویلپنت پاریس در 30 ژوئن ( 2018) برای پر کردن سالنها و صندلیهای خالیشان استفاده نا مشروع خواهند کرد و با وعده دادن های پوشالی از قبیل سفر به پاریس و گشت و گذار در شهر پاریس و هتل و غذا و امکانات صنفی و تدارکاتی شما یان را برای حضور در مقابل مریم قجر  میخواهند که به پاریس ببرند.

--------------------------------------------------------------------------------------

وبلاگ امیرموثقی - چهارشنبه 30 می 2018

img_2881 هشدار به تمامی ایرانیان و فارسی زبانان در سر تاسر اروپا بطور خاص ایرانیان مقیم شهر کلنهرگز گول وعده و وعید های پوشالی فرقه تروریستی رجوی را نخورید

سید امیر موثقی