ی09232018

Last updateی, 23 سپتامبر 2018 12pm

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا مقالات واطلاعیه های کانون آوا "ایران آزاد 2018 – آلترناتیو" پشت پرده چه خبراست؟

"ایران آزاد 2018 – آلترناتیو" پشت پرده چه خبراست؟

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

کانون آوا – سه شنبه 19 ژوئن 2018

"ایران آزاد 2018 – آلترناتیو" پشت پرده چه خبراست؟

وقتی آمریکا رسما اعلام کرده دنبال تغییر رژیم در ایران نیست، چرا مجاهدین اینهمه خرج یک میتینگ می کنند؟

چه کسی مسئول پشت پرده گردهمایی " ایران آزاد 2018 – آلترناتیو " است که طبق خبر درج شده در وب سایت https://iranfreedom.org/en/ قراراست روز 30 ژوئن 2018 در سالن نمایشگاه ویلپنت در نزدیکی پاریس برگزارشود؟

برای معرفی این میتینگ در سایتهای اینترنتی مختلف، ویدئوهای متعدد در یوتیوب[1] ودر فرانسه از طریق پوستر و آگهی های درج شده درروزنامه ها تبلیغ می شود.

ولی جالب و ازطرف دیگرگیج کننده است که این رویداد که به نظر می رسد هیچ سازمان دهنده واقعی ومشخص ندارد، بسته به نوع تبلیغ واسم انجمن ها در وب سایت های مختلفی درج شده است. حتی در سایت مربوط به میتینگ نیز صرفا نام "کمیته برگزاری اروپا" که اصلا وجود خارجی ندارد، ذکر شده است.

ما می خواهیم اینجا بررسی کنیم که واقعا چه کسی و یا چه کسانی در پشت این تجمع که بطور مشخص و واضح منطبق با ایدئولوژی و اهداف سازمان مجاهدین خلق ایران می باشد، قراردارند؟

• درسایت رسمی این میتینگ https://iranfreedom.org/en/ هیچ مشخصاتی از مسئول سایت بچشم نمی خورد. تماس با سایت تنها از طریق پرکردن فرم تماس ممکن است.

نام کمیته ای بنام " کمیته فرانسوی برای ایران دموکراتیک" „French Committee for Democratic in Iran (CFDI)“  بعنوان فراخوان دهنده این میتینگ ذکرشده است.

در مورد اسپانسرهای (حامیان مالی) فقط با توضیح "گروه ها وانجمن های مختلف در اروپا" بسنده شده است. درمورد نام این گروه ها وانجمن ها جزئیات بیشتری بچشم نمی خورد.تنها وتنها نام دو اسپانسر اصلی، کمیته ای به نام "کمیته فرانسوی برای دموکراسی در ایران"  „French Committee for Democracy in Iran“ و "کمیته پارلمانی بریتانیا برای ایران آزاد" „British Parliamentary Committee for a Free Iran“  ذکرشده است.

(هر دو کمیته وب سایت ندارند و تماس فقط از طریق اشخاص وابسته به این کمیته ها احتمالاامکان پذیراست.)

• در وب سایت رسمی این میتینگ ابعاد حیرت انگیز آن به نمایش گذاشته شده است:

کمیته برگزاری جلسه تعداد 300 هتل در پاریس و حومه برای شرکت کنندگان رزو کرده است.

بغیراز این طبق اظهار "مسئول برگزاری" قراراست تعداد 1345 دستگاه اتوبوس شرکت کنندگان را ازسراسر اروپا به این مراسم انتقال بدهند.

• سه ویدئو نیز که در آنها لردها و نماینده های مجلس نمایندگان انگلیس
  • [2] Lord Carlile
  • Lady Val Corbett [3]
  • Lord McInnes [4] -

برای این میتینگ تبلیغ می کنند، منتشر شده اند. هرسه این افراد طبق خبر Huffington Post   اعضای کمیته کذایی "کمیته پارلمانی انگیسی برای یک ایران آزاد" British Parliamentary Committee for a Free Iran.  هستند.

اطلاعات دقیقتری در مورد سخنرانان و برگزارکنندگان وجودندارد.

در وب سایت های مختلف دیگری نیز برای این میتینگ تبلیغ می شود:

• - در وب سایت "کمیته بین المللی برای راه حل سوم" „International Committee For the Third Option (ICFTO)”, http://www.icfto.com/, یک پوستر مربوط به این میتینگ بچشم می خورد [5]

در همین پوسترهم نامی از هیچ برگزارکننده ای برده نشده است. جالب اینجاست که محتویات این پوستر این شائبه را بوجود می آورد که برگزارکننده این میتینگ هستند، چرا که تماس، ایمیل و شماره تلفن در آن داده شده است. علاوه برآن ذکرشده که این کمیته مسئولیت سازماندهی اتوبوسها را بعهده دارد.

ولی در اینکه چه کسی افسار این وب سایت را که ساختار آن کاملا شبیه ساختار وب سایت شورای ملی مقاومت می باشد، بدست دارد، مشخص نیست. این وب سایت برخلاف معمول همه وب سایتها شناسنامه ندارد. در بخش تماس هم یک آدرس در لندن وجوددارد:

707 High Road

London

N12 OBT

Mail:

Phone: 020 8816 8344

جالب اینجاست که یک انجمن دیگر پوششی مجاهدین بنام "کمیته هواداری از اشرف در انگلیس" UK Committee Support of Ashraf (UKCSA), http://www.ukcsa.org.uk/ - diهمین آدرس را بعنوان آدرس تماس در سایت معرفی کرده است..[6]

• - همچنین در وب سایت „International Campaign in support of Iranian Resistance”, http://grandmeetingiran.com/en/, پوستر تبلیغی این میتینگ درج شده است. در این پوستر نیز هیچ نامی از برگزارکننده نیست. جهت تماس در اینجا
  • Comité d’Amitié Franco-Iranienne“ ذکرشده با وب سایت grandmeetingiran.com, و شماره تلفن 06.45.54.67.99 – و 09.52.80.84.11 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید.
  • در این سایت حتی برنامه حرکت اتوبوسهای مجانی از سراسر فرانسه به محل مراسم درج شده است.

در این وب سایت هم نمی شود فهمید که مسئول آن کیست؟ چراکه شناسنامه آن وجود ندارد . امکان تماس نیز تنها ازطریق پرکردن فرم تماس امکان پذیرهست. ولی از آنجا که در این وب سایت نام انجمن „Comité d’Amitié Franco-Iraniennehttp://www.comiteafi.net/. آورده شده این احتمال قوت دارد که این انجمن سایت بالا را مدیریت می کند.

در این وب سایت نیز طبق معمول شناسنامه سایت وجود ندارد ولی یک آدرس پستی و یک آدرس ایمیلی بچشم می خورد:

C.A.F.I

1. 80014

95430 Auvers-sur-Oise

در اینجا نیز مثل دیگر وب سایتهای بالا برگزارکننده اعلام نشده و بعنوان آدرس تماس این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید و تلفن +49 176 70758314 درج شده است [8]

باید در اینجا ذکرکرد که وب سایت http://www.iranzukunft.org/iran/ مربوط به انجمن پوششی " جامعه ایرانیان تبعیدی در آلمان" „Exiliranischen Gesellschaft in Deutschland“ می باشد.

طبق معمول در این وب سایت نیز شناسنامه سایت وجودندارد و در اینجا حتی امکان تماس و فرم تماس هم نیست. ولی حداقل نام رئیس انجمن " منصور وجود" را می شود در آن پیداکرد.

• حتی در پروفایل فیس بوک "میتینگ بین المللی پاریس " [9]. نمی شود به نام برگزارکنندگان میتینگ پی برد.

سئوال اینجاست که :

• چه دلیلی برای مخفی کاری وجوددارد که برگزارکنندگان یک مراسم بین المللی از انظار پنهان هستند؟
  • چرا "کمیته „internationale Organisationskommitee“ خودش را پشت یک دوجین انجمن، کمیته و حامی غیر قابل دسترسی پنهان می کند؟
  • آیا "چنددوجین شخصیت آمریکایی و اروپایی زواردررفته، چندصد نماینده اسبق فرانسوی و دیگرکشورها" که در این مراسم شرکت می کنند، اصلا میدانند چه کسی برگزارکننده میتینگ می باشد؟
  • این اشخاص اصلا می دانند شهرت و اعتبارشان را برای چه کسی و یا جریانی گرو می گذارند؟
  • این اشخاص اصلا می دانند چه کسی مخارج دستمزد، هواپیما، هتل و غیره آنان را می پردازد؟
  • یا اینکه برایشان این موضوع مهم نیست. مهم اینست که جیبشان را پرازپول کنند؟

ومهمتر ازهمه:

• وقتی آمریکا رسما اعلام کرده است دنبال تغییر رژیم در ایران نیست، چرا مجاهدین اینهمه خرج یک میتینگ می کنند؟

کانون آوا میتینگ روز 30 ژوئن 2018، شرکت کنندگان و سخنرانان دراین مراسم را دنبال کرده و اطلاعات حاصله را در اختیارعموم قرار خواهد داد.

[1] https://www.youtube.com/watch?v=xbYw4fT2aQU

[2] https://www.youtube.com/watch?v=xMsTDqtL_IQ

[3] https://www.youtube.com/watch?v=xVl2VDoADWY

[4] https://www.youtube.com/watch?v=Moth7FrPmLI