ی09232018

Last updateی, 23 سپتامبر 2018 12pm

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا مقالات واطلاعیه های کانون آوا طرح حمله تروریستی به همایش ویلپنت!؟ ترفند جدید مجاهدین

طرح حمله تروریستی به همایش ویلپنت!؟ ترفند جدید مجاهدین

یعنی یک نفر در کاخ نیست که برای اینا فلسفه وجودی مجاهدین و اعمال جنایتکارانه اینها رو شرح بده و بگه اینها پایه های اصلی تشکیل حکومت جمهوری اسلامی و مبارزین مسلح انقلابی بر ضد دموکراسی بوده اند...امریکایی ها فکر می کنند با استفاده از مریم رجوی و امیرعباس فخرآور می تونن به ملایان فشار وارد کنند در صورتی که نمی دونن سر این قبری که دارن گریه می کنن مرده نیست. مردم ایران اگر تا الان هم امیدی به ترامپ برای رسیدن به آزادی داشتند رو با این حرکات احمقانه و ناشیانه از دست دادند. باید به حال خودمون افسوس بخوریم که فاحشه شناخته ای شده چون مریمک رجوی با لچکی که به سر داره و با اون ژست ایدئولوژیکی مارکسیستی شده نماد آزادی!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

sojoudi meمهدی سجودی - کانون آوا - سوم ژوئیه 2018

طرح حمله تروریستی به همایش ویلپنت!؟ ترفند جدید مجاهدین

مطلبی خواندم در مورد طرح حمله تروریستی به همایش که چه عرض کنم شو مسخره سالیانه رجوی که لازم دیدم نکاتی در مورد این مطلب خیلی خیلی مسخره و خنده دار بنویسم.یعنی هم جای گریه داره هم خنده.... عملیات تروریستی بر علیه گروه تروریستی مجاهدین که خودش نماد و زاده تروریست سازمانی هست...طنز روزگارو ببین قاتل مردم و دوست صدام در جنگ هشت ساله، شده نماینده غرب برای جایگزینی رژیم جمهوری اسلامی!!! آخه منفورتر ازین جنایتکاران روانی کسی هست برای مردم ایران!؟ انگار آمریکا برای انتخاب نماینده مردم ایران نیازی به نظر مردم ایران ندارد! هه!!! یعنی احمق تر از این آمریکایی ها خودشون هستند کسی نیست به ترامپ مشاوره بده که مریمک رجوی مهره سوخته ایست که مردم ایران در همه نقاط جهان از خودش و گروهک تروریستیش متنفرن و تا همین چند سال پیش هم در لیست گروه های تروریستی بوده و با پول اعراب تونسته خودش رو از لیست خارج کنه... یعنی یک نفر در کاخ نیست که برای اینا فلسفه وجودی مجاهدین و اعمال جنایتکارانه اینها رو شرح بده و بگه اینها پایه های اصلی تشکیل حکومت جمهوری اسلامی و مبارزین مسلح انقلابی بر ضد دموکراسی بوده اند...امریکایی ها فکر می کنند با استفاده از مریم رجوی و امیرعباس فخرآور می تونن به مولایان فشار وارد کنند در صورتی که نمی دونن سر این قبری که دارن گریه می کنن مرده نیست. مردم ایران اگر تا الان هم امیدی به ترامپ برای رسیدن به آزادی داشتند رو با این حرکات احمقانه و ناشیانه از دست دادند.. باید به حال خودمون افسوس بخوریم که فاحشه شناخته ای شده چون مریمک رجوی با لچکی به سر داره و با اون ژست ایدئولوژیکی مارکسیستی شده نماد آزادی
نمایش خنده داری بود به خودی خود همایش تروریست های تازه استخدام غرب؛ با ادعای نقشه تروریستی علیه این گروهک تروریستی که سالها علیه مردم ایران و عراق ترور انجام داده و هنوز اسناد گورهای دست جمعی و نسل کشی هاشون ، و ترور های کورشون از ذهنها پاک نشده کار را تمام کرد! شاد شدیم!

سالها جمهوری اسلامی برای منتقدینش پرونده سازی کرده و ما به پرونده هاشون بشکل یک جک نگاه کردیم!

اما پرونده سازی که برا 11 سپتامبر علیه ایران شد و این یکی واقعن رو دست جمهوری اسلامی بلند شده!

و در اخر به نوبه خودم که چند سالی را در این سازمان تروریستی اسیر بودم به اروپایی ها باید تذکر بدهم؛ این دار و دسته به هیچکس وفا نمی کنند! مار در آستین اند؛ بترسید ازشون!