س04232019

Last updateد, 22 آوریل 2019 5pm

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا مقالات واطلاعیه های کانون آوا محکومیت تحریمهای یکجانبه و زورگویانه ازطرف دولت ترامپ

محکومیت تحریمهای یکجانبه و زورگویانه ازطرف دولت ترامپ

---------------------------------------------------------------------------

وبلاگ سیدامیرموثقی - 19 آگوست 2018

محکومیت تحریمهای  یکجانبه و زور گویانه از طرف دولت ترامپ و خوش رقصی های فرقه تروریستی رجوی و یکانهای شورشی در داخل کشور

من در اینجا به فرقه رجوی هشدار میدهم که اینقدر خودش را دستمال امریکا و اسرائیل و عربستان نکند که شاید عدو شود برایش سبب خیر و راه گشایی بیخود اینقدر تبلیغ یکانهای شورشی را در داخل ایران نکند چرا که اینها از انگشتان یک دست هم کمتر و نا چیزترهستند و بیخود خودشان را قاطی مسائل و مشکلات معیشتی مردم نکنند چراکه خواسته های به حق ملت ایران از سران حکومت ایران به این معنا نیست که خواهان بر کناری حکومت و به قدرت رسیدن شمایان باشد مردم ایران چهره ننگین شما یان را بخوبی در جنگ ایران و عراق دیده اند و در همدستی با دولت و حزب بعث و عملیات دروغ جاویدان  مرصاد شما را خوب خوب شناخته اند  پس لطفا خفقان گرفته ودر سوراخ های تنگ و تاریک خود موریانه وار به خزیدن های خود ادامه دهید و خودتان را قاطی مسائل و مشکلات ملت ایران نفرمائید چرا که ایران و ایرانی همیشه و همه جا بر فرقه تروریستی رجوی و دولتهای زورگو همچون امریکا تف کرده و خواهد کرد و شما راهم به هیچ عنوان بعنوان الترناتیو و جایگزین قبول نداشته و نخواهد داشت .

سید امیر موثقی – آلمان کلن