ش08242019

Last updateش, 24 آگوست 2019 11am

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا مقالات واطلاعیه های کانون آوا حمله وهجوم نا جوانمردانه تروریستی به رژه نظامیان در اهواز محکوم است

حمله وهجوم نا جوانمردانه تروریستی به رژه نظامیان در اهواز محکوم است

ضمن عرض تسلیت و اعلام همدردی با خانوادهای شهدای روزگذشته و مجروحین عملیات تروریستی روز گذشته در شهر اهواز این عمل تروریستی را محکوم میکنم و به ترو ریستهای اعزامی به خاک ایران این قول را میدهم که جواب کارتان را به زودی از ملت ایران دریافت خواهید کرد و ملت ایران هر گز نخواهند گذاشت خون کودک چهار ساله تا تک تک سربازانی که به خاک و خون کشیده شده اند بی حساب و کتاب باقی بماند......

----------------------------------------------------------------------------------

وبلاگ امیرموثقی - 23 سپتامبر2018

Amir europa movsaghiحمله و هجوم ناجوانمردانه تروریستی به رژه نظامیان در اهواز محکوم است
حمله و هجوم ناجوانمردانه به نیروهای ارتش در شهراهواز محکوم است واین عمل تروریستی توسط امریکا و اسرائیل و نوکر جیره خوارشان فرقه رجوی طراحی شده است
همانطوریکه همگان از طریق رسانه های ملی در جریان حمله و هجوم نا جوانمردانه به ارتشیان در حال رژه در روز آرتش در شهر اهواز قرارگرفته اید تعدادی ازارتشیان و حضار در صحنه و خانواده هایی که برای بازدید از این رژه امده بودند در اثر شلیک های کور و بی هدف کشته و مجروح شدند. در بین کشته شدگان هم کودک چهار ساله ای به چشم میخورد که در اثر شلیک نا جوانمردانه تروریستها جان به جان آفرین تسلیم کرد براستی کدام وجدانی حاضر هست دست به یک چنین جنایتی در حق ملت ومردم بی دفاع از خود بزند جز فرقه ترو ریستی رجوی

امروز بار دگرهمانند گذشته بر همگان اثبات شده که فرقه تروریستی رجوی چرا و به چه دلیل به دنبال به قدرت رسیدن هست ولی باید این آرزو را با خود به گور ببرد چراکه هرگز ملت ایران اجازه نخواهند داد تروریستها و مزدوران امریکا و اسرائیل و عربستان به ارزوهای واهی خود برسند  در خاک ایران و جواب تک به تک خیانتها و جنایتهایشان را خواهید دید .