د11192018

Last updateد, 19 نوامبر 2018 9am

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا مقالات واطلاعیه های کانون آوا خوشرقصی و پایکوبی فرقه رجوی از اعمال تحریم های خود سرانه ترامپ

خوشرقصی و پایکوبی فرقه رجوی از اعمال تحریم های خود سرانه ترامپ

در روزهای گذشته تمامی دستگاه تبلیغاتی فرقه رجوی به خوشرقصی و پایکوبی پرداخته و از اعمال تحریمهای خود سرانه دولت امریکا و رئیس جمهور آن دونالد ترامپ سر از پا نمی شناسند و همه عناصر و مزدوران دستگاه تبلیغاتی فرقه بسیج شده اند و در حمایت از اعمال تحریمهای بیشتر بر علیه مردمایران سخن میگویند براستی باید از این فرقه سوال کرد شماکه نان به نام ملت ایران و زحمتکشان و فقرا و بی خانمانان و یتیمان میخورید و پرچم حمایت از خلق در زنجیر را بر دوش میکشید چرا و به چه دلیل از تحریمهای ایران حمایت میکنید؟  آیا تحریمها هرچه کمتر باشد به نفع وضعیت معیشتی مردم هست و یا اینکه هرچه بیشتر و قوی ترباشد؟

------------------------------------------------------------------------------------------

وبلاگ سید امیر موثقی - 28 اکتبر 2018 - آلمان کلن

خوشرقصی و پایکوبی فرقه رجوی از اعمال تحریم های خود سرانه ترامپ

وحالا نوبت به مردم و زحمتکشان ایران رسیده و شمایان هرروز بیشتر و بیشتر به حمایت از این تحریمها خوش رقصی نشان دهید تحریم های نفتی و تحریمهای مالی و پائین آمدن ارزش ریال در ایران هرگز به ضرر حکومت و سپاه پاسداران و ساختار حکومت نخواهد بود و تنها آسیب دیدگان از این تحریم ها فقط و فقط مردم و طبقات پائین جامعه خواهند بود و شما بهتر از همه به این باور دارید که این حمایتهای پوشالی و این تحریمهای خود سرانه ترامپ هر گز راه به جایی جز نا کجا آباد نخواهد برد و در نهایت این شما خود فروخته گان هستید که از پای در خواهید آمد و بیشتر و بیشتر در خارجه به فسیل های زباله دانهای تاریخی تبدیل شده و میشوید. هنوز فکر میکنید فاز نظامی هست و در دهه شصت هستید و هنوز افکارتان عقب مانده و ارتجاعی تر از هر زمان دیگر در مورد مسائل روز تصمیم گیری میکنید