ج12062019

Last updateپ, 05 دسامبر 2019 9am

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا مقالات واطلاعیه های کانون آوا خبرفوری - حضورمریم رجوی در پارلمان اروپا

خبرفوری - حضورمریم رجوی در پارلمان اروپا

باطلاع می رساند

لابی سازمان مجاهدین در پارلمان اروپا بنام "کمیته دوستان ایران آزاد"  ( Friends of a Free Iran (FoFI روز چهارشنبه 10 دسامبر 2014 (19 آذرماه 1393) از ساعت 9 تا 11 صبح در یکی از سالنهای جانبی پارلمان اروپا در بروکسل برگزارمی کند. در این جلسه مریم رجوی نیزشرکت می کند.

"کمیته دوستان ایران آزاد" توسط لابیهای معروف مجاهدین "استروآن استیونسن و آلخوویدال کوادراس" در پارلمان اروپا تاسیس شده و تنها کارکرد ان برای یک ایران آزاد پیشبرد سیاستهای سازمان مجاهدین در این پارلمان و انجام جلسات باحضور مریم رجوی در محل پارلمان می باشد. جلساتی که این شائبه را القاء می کنند که این خانم از طرف پارلمان اروپا دعوت شده است.

در باره لابیهای سازمان مجاهدین در کشورهای غربی گزارشات مختلف حاکی از پرداختهای کلان این سازمان به نمایندگان و افرادسیاسی این کشورها می باشد. در آمریکا بسیاری از افراد شرکت کننده در مراسم مجاهدین از طرف قوه قضائیه فراخوانده شدند تا در مورد مبالغ دریافتی از مجاهدین توضیح دهند.

بعد از رد نمایندگی "استروآن استیونسن و آلخوویدال کوادراس" از طرف مردم کشورشان در انتخابات اخیر پارلمان اروپا، سازمان مجاهدین در "کمیته دوستان ایران آزاد" تجدید سازمان کرد و  Gérard Deprezنمانده بلژیک در تاریخ 17 سپتامبر بریاست آن انتخاب !؟  شد. (نگاه کنید به اطلاعیه کانون آوا در این رابطه)

جلسه روزچهارشنبه 10 دسامبر 2014 اولین جلسه کمیته ایران آزاد بعد از سازماندهی جدید باحضور  مریم رجوی می باشد.

لازم به یاداوریست که نمایندگان پارلمان اروپا طبق قوانین این پارلمان می توانند با مسئولیت خودشان افراد و یا شخصیت های مورد علاقه خود را دعوت کرده و حتی برای انها سالنی نیز اجاره کنند. این دعوت شخصی  ربطی به حمایت پارلمان اروپا از این افراد ندارد.

کانون آوا – شنبه 6 دسامبر 2014