چ10162019

Last updateس, 15 اکتبر 2019 10am

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا مقالات واطلاعیه های کانون آوا آغازمحاکمه مهدی ابریشمچی بجرم پولشویی دردادگاه کیفری پاریس

آغازمحاکمه مهدی ابریشمچی بجرم پولشویی دردادگاه کیفری پاریس

بلاخره پس از سالها افشاگری جداشدگان و منتقدین مجاهدین از خلافکاریها و کلاهبرداری های سازمان مجاهدین در فرانسه، ابرها از پس خورشید کناررقته و قوه قضائیه این کشور پرونده مهدی ابریشمچی، محرم راز مسعودرجوی و نفر دوم سازمان مجاهدین را گشود. مهدی ابریشمچی درتاریخ پنجشنبه 7 ماه مه 2015 به دادگاهی در پاریس فراخوانده شد تا درمورد پولشویی و خلافکاری های مالی سازمان مجاهدین بعنوان مسئول توضیح داده شود.

این تصمیم دادگستری فرانسه ضمنا مشت محکمی به دهان مسعود ومریم رجویست اگر بدانیم مهدی ابریشمچی چه جایگاهی در تشکیلات مجاهدین دارد.

مهدی ابریشمچی از نفرات اصلی سازمان و دست راست رجوی محسوب میشود. وی از زمانی که زنش مریم عضدانلو را درسال 1364 دودستی تقدیم مسعود رجوی کرد، جایگاه ویژه ای در تشکیلات پیدا نمود. ابریشمچی در تمامی جنایتها وتصمیمات مهم مجاهدین حضورمستقیم وفعال داشته و مسئول تمامی روابط این سازمان با دولت عراق بود. از جمله اقدامات وی در این مسئولیت، ارائه اطلاعات نظامی ایران در دوران جنگ با عراق به ارگان های امنیتی آن کشور بود.

ابریشمچی در تمامی جلسات مذاکرات با صدام حسین در کنار مسعود رجوی حضورداشت واز تمامی اسرارو اطلاعات سازمان باخبراست. در نتیجه این ملاقاتها بود که میلیونها دلار پول نقد از طرف صدام حسین در اختیار سازمان مجاهدین گذاشته شد که ویدیوی این ملاقاتها، بخصوص حول چگونگی قاچاق نفت به خارج از عراق و مقدار سهیمۀ دریافتی از سود ناشی از آن و همچنین دریافت پول نقد از نمایندگان سازمان امنیت عراق در یوتیوب موجود است.

انجمنهای جداشده به حمایت از تصمیم دادگاه پاریس دراحضار مهدی ابریشمچی، اکسیونی درتاریخ پنجشنبه 7 ماه مه 2015 در میدان سنت میشل پاریس ( مشرف به ساختمان دادگاه) برپا کردند که با استقبال وسیع شهروندان فرانسوی روبروشد. بسیاری از این شهروندان ضمن ابراز انزجار از حضور این تروریستها درخاک فرانسه خواستار اخراج فوری آنان شدند.

اعضای کانون آوا همراه با دیگر کانونهای حقوق بشری جداشده و منتقد با تهیه پلاکارتهایی در این اکسیون شرکت فعال کرده و ازهمکاری دوستان شرکت کننده تشکرمی کنند.

امید است که دادگستری فرانسه فریب شانتاژهای وکلای گرانقیمت مجاهدین را نخورده و عدالت در مورد سرسپرده ترین مهره مسعود رجوی که علاوه بر خلافکاری های مالی، داغ جنایات و شکنجه و آزار هرندای مخالفی در درون سازمان را برپیشانی دارد، اجرا شود و پایه ای برای اجرای عدالت در مورد بزرگترین جانی قرن یعنی مسعودرجوی نهاده شود.

کانون آوا - 8 ماه مه 2015

درزیر عکسهایی از اجرای این اکسیون و همچنین عکس العمل شهروندان فرانسوی درج می شود: