چ06192019

Last updateس, 18 جون 2019 9pm

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا مقالات واطلاعیه های کانون آوا زمستان تمام شد بهاراز راه رسید روسیاهی بر چهره رجوی باقی ماند

زمستان تمام شد بهاراز راه رسید روسیاهی بر چهره رجوی باقی ماند

ویلاگ امیر موثقی - 17 مارچ 2019

زمستان تمام شد بهار از راه رسید روسیاهی بر چهره رجوی باقی ماند

زمستان  تمام شد بهار از راه رسید و روسیاهی بر چهره رجوی باقی ماند. فرقه رجوی که هرساله خودش را برای مرحله سین (سرنگونی) آماده میکند و با وعده و وعید های پوشالی و به راه انداختن یک جنگ روانی در میان نیروهای وارفته و از پای در آمده ایدیولوژیک تشکیلاتی امسال هم همچون سالهای گذشته خوار و خفیف شد و ملت ایران خودش را برای جشن و پایکوبی در بهاران 1398 آماده میکند و سفره هفت سین خود را بهتر آز سال های قبل مهیا کرده است. براستی که چه شد شعار های پوشالی ترامپ و ناتنیاهو وولیعهد عربستان و رجوی خائن و یکانها و دسته ها و واحد ها و تیم های شورشی در داخل و خارج از کشور؟ چرا وبه چه دلیل فرقه رجوی خودش را هرساله قبل از رسیدن بهار آماده میکند تا مرحله نهایی سر نگونی را پشت سر بگذارد و مریم قجر را به پایتخت شیر و خورشید ببرد؟

آری من از گذشته خود میگویم در فرقه ترو ریستی رجوی از فروردین 1367 تا فروردین 1398دقیقا سی سال تمام و وارد سی و یکمین سال میشوم که در باتلاق رجوی بوده ام و من هنوز نتوانستم این فرقه تروریستی و ضد بشری را فراموش کنم و هنوز دارم با دردها و شکنجه ها و روسیاهی هایی که از این فرقه با خود یدک میکشم دست و پنجه نرم می کنم. با گذشت سی سال خیانت و مزدوری هنوز فرقه تروریستی رجوی با آب و تاب فراوان خودش را پرچم دار مقاومت مردمی میداند و برای ملت ایران سنگ به سینه میکوبد هر روز که میگذرد ابعاد جنایتها و مزدوری رجوی بیشتر و بیشتر میشود و برای همگان و اول و آخر برای آنهایی که اسیر این فرقه هستند بیشتر وبیشتر دستشان رو میشود. در سه سال گذشته با روی کار آمدن ترامپ رئیس جمهور جدید در امریکا از حزب جمهوری خواه، فرقه رجوی چنان خوش رقصی میکرد و چنان خودش را برای سر نگونی آماده میکرد و چنان از تحریمهای همه جانبه بر علیه ملت ایران دفاع و پشتیبانی میکرد که واقعا هر انسان آزاده ای را برافروخته میکرد که اینها دیگر چه موجودات عجیب و غریب و پستی هستند که دم از انسان و انسانیت میزنند؟

من بعنوان یک فرد جداشده از این فرقه با گذشت سی سال هنوز خودم را اسیر این فرقه جهل و جنایت میدانم و هنوز نتوانستم گذشته خود را فراموش کنم. حال فرقه رجوی در سیمای خود به کرات به تفسیر گذشته این فرقه ترو ریستی و جنایت کار و مزدور میپردازد و فکر میکند که با جلب حمایتهای پوشالی و پولکی که از وزیر و وزرای از کار افتاده امریکا و فرانسه و انگلستان و غیره و غیره جمع آوری میکند میتواند حمایتهای مردمی را هم از داخل و خارج از ایران بدست بیاورد. تا آنجایی که من خبر دارم از داخل ایران هیچ فردی هیچ گروهی و هیچ حزبی سخن از این جانیان بر زبان نیاورده و نخواهد آورد و در خارج از کشور هم بجز تعداد انگشت شماری از مزدوران و مواجب بگیران و نفله های سیاسی هیچ کس از این فر قه پشتیبانی نکرده و نخواهد کرد و این را به خوبی میتوان ار گردهمایی های پوشالی این فرقه در گوشه و کنار هر کشوری بخوبی دید و توصیف .کرد

از همین فرصت استفاده میکنم و فرارسیدن بهار و فرارسیدن نوروز 1398 را پیشاپیش به ملت ایران و به تک تک کسانی که از این فرقه جداشدند و یا خواهان جدایی هستند را تبریک میگویم

-سید امیر موثقی

آلمان کلن – 17 مارچ 2019