س11192019

Last updateد, 18 نوامبر 2019 9am

Back شما اینجا هستید: Home کانون آوا اخبارکانون آوا مقالات واطلاعیه های کانون آوا اقدام بغایت ضدانسانی مجاهدین علیه جداشده ها در آلبانی

اقدام بغایت ضدانسانی مجاهدین علیه جداشده ها در آلبانی

مهدی سجودی - کانون آوا - 23 آوریل 2019

اقدام بغایت ضدانسانی مجاهدین علیه جداشده ها در آلبانی

طبق اخبار و رویدادهای جدیدی که در البانی در حال انجام است که از طریق دوستانم باخبر شده ام، سازمان مجاهدین که ضدیت و نفرت دیرینه ایی با اعضای جدا شده از خودش را دارد دست به انجام کارهای بغایت ضد انسانی و دور از انسانیت بر علیه اعضای جدا شده از خود را دارد.

البته این موضوع اصلا جدید نیست و همیشه از زمانهای دور همینگونه بوده و ماهیت این سازمان و مریم رجوی ضد انسانی بودنشان است و از هر کسی یا جایی احساس خطر کرده و بکند کمر به نابودی انها میزند.

مجاهدين با توطئه و همدستي دولت آلباني تمام حق و حقوق جداشده ها را را قطع كرده اند و كاري كرده اند كه كميساريا از كشور آلباني برود و تمام جداشدگان را بدون پشتيبان بگذارد. هم اكنون هيچ ارگاني نيست كه از اين افراد حمايت كند و فرقه رجوي با تمام قوا درصدد نابودي تك تك اين افراد است بدليل اينكه موي دماغشان شده اند، بدليل اينكه در آلباني هستند و با ديدن اين افراد ريزش در مناسبات اين فرقه بيشتر ميشود كه ميخواهند جلوي همين موضوع را بگيرند. در واقع الان جداشده ها بين چكش و سندان گير افتاده اند ودارند له ميشوند. با نوشتن این مطلب خواستم صدایی باشم برای دوستانم که در کشور آلبانی بسر میبرند و از ارگانهای حقوق بشری و انسانی به سرعت درخواست کمک و رسیده گی به دوستانم و اعضای جدا شده فرقه رجوی را دارم و از سازمان حقوق بشر بین الملل هم درخواست دارم به کارهای ضد انسانی که سازمان مجاهدین بر علیه اعضای جدا شده خود درهمه جای دنیا بخصوص درآلبانی که نزدیکشان هستند و هر کاری میتوانند بر علیه این افراد انجام دهند در اسرع وقت بازبینی در سیاستهای خود نسبت به این فرقه تروریستی داشته باشند.

مهدی سجودی ۲۳.۰۴.۲۰۱۹